Super Trojan Hk.valla ne yalan soylıyım bayag bı bekledım hazırlanmasını..hatta forumdada bayag dalaştık...neyse uzatmıcam lafı...ilk kurabnıma ytedırdım super trojanı...yavas yavas kesfedıyorum...ama super bırsey adı oldugu gıbı..ozellıkle ortam dıonleme olayına hasta oldum yaa
Konu kyzikos tarafından açılmış, 4264 kişi tarafından görüntülenip, 38 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Super Trojan Hk. konusundaki toplam yorum: 38, okunma sayısı: 4264. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #546663
Karma etkisi: 17
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1637
|
valla ne yalan soylıyım bayag bı bekledım hazırlanmasını..hatta forumdada bayag dalaştık...neyse uzatmıcam lafı...ilk kurabnıma ytedırdım super trojanı...yavas yavas kesfedıyorum...ama super bırsey adı oldugu gıbı..ozellıkle ortam dıonleme olayına hasta oldum yaa manyak bırsey
)Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=506970 tebrıkler umarım yarın esas kurbana rahat rahat yedırebılırım )ben cok sevdım alın valla...kaşaralanınca daha bır guzel olcagını dusunuyorum ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #521458
Karma etkisi: 1158
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 115615
|
Söylemiştik sana
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #565106
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3343
|
ben bir yerde hata yapiyorum sanirim.
antileri kapatiyorum. exeyi olusturuyorum. deneme amacli arkadasima gonderdim. fakat yonetim.exe de hic birsey goremiyorum. eksik yaptigim nokta neresi acaba. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #130326 Yer: Bizim Ev :D
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 519956
|
port acmamıssındır arkadasım modeme port acman gerekli. sana gerekli port numaralarını mehmet bey gondermişdir
arkadasım sanada hayırlı olsun hosgeldin artık ilk +karmanı verimde gendine gel :G |
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #522781
Karma etkisi: 845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84392
|
cidden süper bir şey süper trojan bende herkese tavsiye ediyorum hack yapıyorsanız mutlaka alın hem güvenli hem geç yakalanıyor hemde avınızın her bilgisine ulaşıyorsunuz
tabi güncellendigi zamanlarda. Güncellemeler çok büyük sıkıntı ben her güncellemede en az 1 hafta güncellenmesini bekliyorum o kadar mesaj atıyorum ama hiç geri dönüş olmuyor bunuda söylemekte fayda var ![]() Düzenleyen CrasHero : 03-12-2011 at 13:44. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
Üye numarası: #565186
![]() Karma: 10
|
Nereden indiriyoruz abi bu programları?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
Üye numarası: #565106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3343
|
port açık kontrol ettım
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
|
malumunuz ben yenıyım bu programda...
keylogger ve clıpboard yonetıcı var?? tıkladıgımda loglar panelınıze gonderılmıstır dıyor ıkısındede... hadı logları anladım sanırım o anda gırılmıs olan key lerı gonderıyor..hemen anında(gercı tam test etmedım ama dogru degılse soyleyın pekı clıpboard olayı ne ıse yarıyor.... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
1st Class WarrioR
|
bırde su exe bırlestırıcı ve icon programlarınıda ındırdım..yalnız sureklı parametre hatalı dıyor...sanırım ısletımsıstemınden uyumluluk modunda calıstırsam bıle aynı uyarıyı verıyor...hatta edıtorde bıle...bu konuda yardımcı olabılırmısınız??
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #476403
|
Süper bir Trojan Herkese Tavsiye Ederim
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336613
Karma etkisi: 409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 40647
|
clipboard dediğimiz şey ' kopyala yapıştır ' anlamına gelir yani bilmeyen kişiler kopyala yapıştır yapnca keylogerdan kacabileceğini sanıyor
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #565667
|
Hocam, bu m3hm3t Bey'in linkini atar mısın, sana zahmet olmazsa? Ve de bu programın nasıl kullanıldığı falan var mı, verilen dosyada?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1
Karma etkisi: 10955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1094113
|
Programın kullanımı ile ilgili size bilgiler vermekteyiz. Ayrıca bire-bir de yardımcı olmaktayız. %100 Türkçe kendi kodlamamız olduğu için zaten zorluk çekmezsiniz.
www.wardom.com.tr/trojan.php adresinden bilgi alabilirsiniz programla ilgili. Almak için direkt bana mesaj atabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı. Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili Ortam sesi dinleme Webcam izleme Online/offline keylogger Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı) Warlogger desteği Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme) Registry yöneticisi (tam özellikli) Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma Firefox şifrelerini çözme Görev yöneticisi, görev sonlandırma Çalışan programları listeleme Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme! Binder / dosya birleştirici Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama. Sadece 690 TL! Satın almak için özel mesaj: m3hm3t Ayrıca, iki farklı üst sürümü var: Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır. Bu sayede geç yakalanır ÖZEL TROJAN+: Görev yöneticisinde, başlangıçta, msconfig'de,hiç bir yerde görünmez; 1490 TL'dir! programların hepsi %100 tanınmaz ve gayette normal bir sekilde calısmaktadır almak istediginiz urun hakkında mehmet beye pm atınız bır ust msjda kendisi yazmıs zaten ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Super Utilities Pro 9.8.9 Multilanguage | madeinheaven | Programlar | 0 | 13-03-2010 06:49 |
| Trojan Remover v6.6.8 | TechniQue | Güvenlik Programları | 1 | 17-03-2008 21:50 |
| +0-65535 Trojan Portlari+ | karaqedi | Yardım | 6 | 24-01-2006 10:16 |
| Trojan listesi | Am€LE | Programlar | 5 | 06-11-2005 21:39 |
|
|