SuperClone5 Hakkında Acil Yardım.!Arkadaşlar 2 Sorum OLcak 1 .Olanı Superclone5 de Nick Lere Nasıl Saldırı Yapılıyor Karşındaki Kişi Nick İ +R De İse Bile .. +R Değilse SuperClone5 De Nereye Yazıyoz Nick İ
Konu desperado_62 tarafından açılmış, 1069 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
SuperClone5 Hakkında Acil Yardım.! konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 1069. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38439
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar 2 Sorum OLcak 1 .Olanı Superclone5 de Nick Lere Nasıl Saldırı Yapılıyor
Karşındaki Kişi Nick İ +R De İse Bile .. +R Değilse SuperClone5 De Nereye Yazıyoz Nick İ Detaylı Anlatan Olursa Çok Sevinecem 2 Sorum İse SuperClone5 Windows SP2 De Hata Veriyor Sanırım SP2 De Açılmıyor.. SP2 De Açılanı Varmı.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=83822 Yardımlarınızı Bekliyom.. Şimdiden Teşekkürler ..... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Servicepack 2'de aciliyordu en son, sorun yoktu. Ne hata verdigini soylerseniz anlasilir. Diger sorularida kullanan arkadaslar cevaplar.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21338 Yer: Ölümle Doğum Arasındaki O Bilinmeyen Yerden
Karma etkisi: 94
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8533
|
Bunlarla uğraşmayın yakında güzel bir addon hazırlıcam.Ama zaman lazım sabredin.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38439
|
Servicepack 2'de Çalışmıyor Çıkan Hata Raporu İse
access violation at adress 00000000. Read of Adres 00000000 Ve Bağlanıyor Sonra Üsteki Hata Çıkıyor Ve Hemen Kapanıyor SuperClone5 Programı... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Diger basligini kilitledim buradan devam edelim bu program konusunda.
Servicepack2 de bende calisiyor program, fakat sende cikan sorun isletim sistemininde olmayan bir ozellige programin eristigi zaman olusur. Programin sitesinde sorununu dile getirirsen eminim bu konuda cozumleri vardir programi yazan kisilerin. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=83822 Diger basliktaki soruna gelince sp2 de program calisiyor ama az bot giriyor demissin, bunun sp2 ile ilgili oldugunu sanmam. Ama yinede sp1e donmek istiyorum diyorsan; sistem geri yukleme ile sp2 yukledigin zamanin oncesine donersen sp2 de kalkar bildigim kadariyla. Düzenleyen PheNoMeN : 26-08-2006 at 23:15. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28531 Yer: Türkiye Cumhuriyeti
Karma etkisi: 2011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 200436
|
Kanalı yazdığın yere nicki yaz.. Sonra söylecenecek kelime olayına gel flood a başla.. Eğer +R li nicklere mesaj gitmioysa ilk önce toplu raw bölümünde nickserv register (şifre) (e-mail) şeklinde floodla bi kaydetsin nickleri sonra tekrarr aynı şekilde devam edersin
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46180
|
Program sp2'de calışıyor ama sp1'de girdiği kadar clone girmiyo .. 2-3 tane ya girio yaq girmio
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|