Sürüngen Getirtebilecekarkadaslar merhabalar. öncelikle bu isteğimi tuhaf karşılayanlarınız olacaktır onu belirteyim :) şimdi konuya girersek şöyleki ben ülkemizde bulunmayan 2tür su ve kara kaplumbağası arıyorum. ülkemizde bulunmadığı için mecbur yurt dışından
Konu cliveowen tarafından açılmış, 240 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #407596 Yer: İstanbuL
Karma etkisi: 882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 87932
|
arkadaslar merhabalar. öncelikle bu isteğimi tuhaf karşılayanlarınız olacaktır onu belirteyim
şimdi konuya girersek şöyleki ben ülkemizde bulunmayan 2tür su ve kara kaplumbağası arıyorum. ülkemizde bulunmadığı için mecbur yurt dışından bulmam gerekecek. bu konuda sizden yardım istiyorum. yakında yurt dışına çıkacaksanız , tanıdıklarınız varsa veya bu sürüngenleri getirtebilecek veya ticaretini yapan bildiğiniz firmalar varsa yardımcı olursanız sevinirim. canlıların ülkeye girişi yasak fakat ben bu işi yaparım yakında yurt dışına çıkıcam gelirken bir şekilde getirrim diyeniniz varsa lütfen bana ulaşsın. Görüş ve Önerilerinizi bekliyorum. bu konu benim için ciddi anlamda önemli.hiçbir ticari amaç için istemiyorum sadece bu bir bağımlılıktır bunu belirtmek isterim. |
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #375627
Karma etkisi: 1480
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 147731
|
Yanlış anlama yardım edecek olsa bile bu nedenle etmez diye düşünüyorum. Bence sokmamalısınızda çünkü yasaklandıysa elbet bir nedeni vardır belkide burdaki türleri tehlikeye sokuyordur ? Ya da sahip olduğu bir hastalığı vardır kendi bağışık olsa bile burdaki türler belki ona bağışıklık kazanmamıştır. Bunların vebali çok büyük.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73314 Yer: WoLfaL1x
Karma etkisi: 15320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1530864
|
Discovery'de bi belgesel-dizi tarzı bişey izliyorum.
Sınır güvenliği diye... Ordan gördüğüm kadarıyla hem getiren,hem götüren için oldukça riskli işler bunlar... Bulaşma derim. ![]() |
|
|
|
|
#4 | ||
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #407596 Yer: İstanbuL
Karma etkisi: 882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 87932
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Düzenleyen cliveowen : 14-02-2011 at 00:42. |
||
|
|
|
|
#5 |
|
Photoshop Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #166492
Karma etkisi: 15003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1499728
|
getirende çok yüksek para isteyecektir sigara değil ki bu
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Canlı hayvan ithalatı için sağlık sertifikası, orijin belgesi ve proforma fatura gerekiyor.( CITES dahili olan canlılar için de ayrıca CITES belgesi gerekiyor)
Önce İstanbulda Tarım İl Müdürlüğüne ve Orman İl Müdürlüğüne müracaat etmek gerekiyor. Gerekli müracaatlar yapıldıktan sonra Ankaradaki CITES kurumundan da onay almak gerekiyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=461293 Ve daha bir çok madde söz konusu , bunun dışında sizin konu açarak yasal olmayan yollardan getirebilecek kişiler aramanızda forum kurallarına aykırı olduğu için konu kapatılmıştır ![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Cep telefonu getirtebilecek veya getirebilecek varmi ? | cliveowen | Trade | 6 | 15-11-2010 13:55 |
| çin'de yeni uçan sürüngen fosili | shadowknight | Bilim ve Teknik | 2 | 21-10-2009 17:45 |
| :::Sade & Sürüngen Astra'lar::: | Müfettiş | Otomobil & Modifiye | 1 | 27-03-2008 19:22 |
| Sürüngen Molekül diye bir şey duydunuzmu? | blackmode | Bilim ve Teknik | 1 | 18-05-2007 17:51 |
| Sürüngen insanı yaratan sistem... | DumaDumaDum | Genel | 2 | 12-10-2006 20:50 |
|
|