suse 10.0 Kurulum YardımSuse 10.0 bilgisayarıma daha önce kurdum ve çok hoşuma gitti.Bilgisayarımın kasasını ve RAM lerini yükselttim ve bundan sonra suseyi doğru dürüst kuramıyorum.Yani kurulumu yapıyorum kurulumun sonlarına doğru ses kartı başlatılıyor
Konu kikiri tarafından açılmış, 368 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
suse 10.0 Kurulum Yardım konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 368. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48094
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Suse 10.0 bilgisayarıma daha önce kurdum ve çok hoşuma gitti.Bilgisayarımın kasasını ve RAM lerini yükselttim ve bundan sonra suseyi doğru dürüst kuramıyorum.Yani kurulumu yapıyorum kurulumun sonlarına doğru ses kartı başlatılıyor kısmında takılıp kalıyor,uzun beklentilerden sonra resetliyorum kurulum bitiyor ama başlarken kpowersaved hatası veriyor ve ses,internet bağlantısı yok 3 gündür bu sorunla uğraşıyorum halbuki daha önce böyle bir sorunum yoktu iki kere dvd ye yazdırdım susenin değişik versiyonlarını denedim yine 10.0 pro,eval gibi hepside aynı hatayı verdi bu konuda yadımları olan herkese Teşekkür ederim
Düzenleyen kikiri : 09-02-2006 at 23:01. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #45820
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 10
|
Yeni Ram aldım diyorsun...Makinanda başka işletim sistemi varmı? varsa nedir? eger isletim sistemi yoksa xp kur dene belki donanımsal bir hatadır...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|