Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
Sadece 690 TL! Satın almak için özel mesaj: m3hm3t

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır. Bu sayede geç yakalanır
ÖZEL TROJAN+: Görev yöneticisinde, başlangıçta, msconfig'de,hiç bir yerde görünmez; 1490 TL'dir!

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

SUSE-10.0-LiveDVD iso

MRB ARKADAŞLAR ben düngece indırdım bu ışletım sısemini ve DVD YE neroyla yaktım ama malesef isonun içınde exe dosyası bulunmadığından kurulması ımkansız oldu elımde ıso boster, ıso ultra, okoker iso
Konu hayvan sever tarafından açılmış, 573 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar > Linux > Linux Dağıtımları
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: iso suse100livedvd
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
SUSE-10.0-LiveDVD iso konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 573.

Eski 05-03-2008, 11:26   #1
hayvan sever
Banned

Üye numarası: #153195
Karma etkisi: 0 hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999
SUSE-10.0-LiveDVD iso

MRB ARKADAŞLAR

ben düngece indırdım bu ışletım sısemini ve DVD YE neroyla yaktım

ama malesef isonun içınde exe dosyası bulunmadığından kurulması ımkansız oldu

elımde ıso boster, ıso ultra, okoker iso maker , var

ama malesef hıç birıyle buna çözüm bulamadım

bütün dosyalarını açtım imegedosyalarını denedım yok olmadı exe dosyasını bulamadım acap bot güvenlik kataloğun ıçındemidır,

anlıyamadım nasıl bışey olduğunu,

aşağıda yazmış olduğum dvd ıçerısınde buluna dosyalar var bunları napmalıyımki

kurulum cd cı hazırlamalıyım

yoksa 5 iso var onumu ındırım hiç bügüne kadar ındır9ıp bu sorunu yaşayan varmı

zannedersem herkes 5 iso ındıriyor

tavsiyelerinızı beklicem

Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=196226
buda indirmış olduğum link

http://ftp.suse.com/pub/suse/i386/10....0-LiveDVD.iso

buda 5 cd bölümü

http://download.opensuse.org/distrib...x86_64-CD1.iso

http://download.opensuse.org/distrib...x86_64-CD2.iso

http://download.opensuse.org/distrib...x86_64-CD3.iso

http://download.opensuse.org/distrib...x86_64-CD4.iso

http://download.opensuse.org/distrib...x86_64-CD5.iso

en sonda böyle bır lınkdaha var bunuda indirmem gerekiyomu

http://download.opensuse.org/distrib...86_64-mini.iso

linklere baktığımda x86 32 bit olmuyormu ama devamında 64 yazıyor

şimdiden teşekkür ederım hayırlı paylaşımlar saygılar

Düzenleyen ReQuiemForAsaW : 05-03-2008 at 11:30. Sebep: linux'a taşındı...saygılar
hayvan sever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 05-03-2008, 13:23   #2
gencbas
Forum Kalfası

gencbas's Avatar

Üye numarası: #34645
Yer: dev/semy
Karma etkisi: 61 gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to gencbas

arkadaşım .exe dosyası windows çalışırken kurulum yapmayı sağlıyor. yani Suse kuracaksan .exe ihtiyacın yok. dvd den boot ettikten sonra kurulum yapabilirsin. ama elindeki live Dvd olduğu içinde kurulum yapamıyor olabilirsin.
gencbas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-03-2008, 14:01   #3
hayvan sever
Banned

Karma etkisi: 0 hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999hayvan sever seviye: -999999

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gencbas Mesajı Göster
arkadaşım .exe dosyası windows çalışırken kurulum yapmayı sağlıyor. yani Suse kuracaksan .exe ihtiyacın yok. dvd den boot ettikten sonra kurulum yapabilirsin. ama elindeki live Dvd olduğu içinde kurulum yapamıyor olabilirsin.
dostum yav şu liveymiş ppc bazı kodlar var nedir ne anlama gelir bilmiyorum,

ama benım bıldığım pardusta dahi cd roma verdığimiz ürün notları ekrana gelir yanı bunda bişey çalıştığı yok,

açıkçası ben bu tabloyu görünce hıç kurmaya geçmedım denemedım

belkide kurulur bilemiyorum ama dıyorsunki lite kurulmaz neden kurulmaz bilemiyorum

denicem görecez ama şuan ötekı 5 cd isoyu indiriyorum

benbu ışletim sıstemine kafayı taktım muhakkak kurup denicem

çok tutuluyomuş ve harıka denilıyor

hem türkçe desteğide varmış

ılgine teşekkür ederim saygılar.

Eski 05-03-2008, 14:26   #4
symbiantech
Cool Üye

Üye numarası: #14031
Karma etkisi: 35 symbiantech seviye: 2000symbiantech seviye: 2000symbiantech seviye: 2000symbiantech seviye: 2000symbiantech seviye: 2000symbiantech seviye: 2000symbiantech seviye: 2000symbiantech seviye: 2000symbiantech seviye: 2000symbiantech seviye: 2000symbiantech seviye: 2000

openSuSE denemi$ biri olarak diyeceğim $ey $udur ki Ubuntu daha anla$ılır ve kullanıcı dostu.
eğer linux bilgin yeteri seviyede değilse (ki görüyorum ki değil) openSuSue ile çok sorun ya$arsın.

ayrıca evet cd/dvd 'ye yaktıktan sonra makineyi cd/dvd-rom desteği ile ba$latman gerek, yani first boot olarak cd/dvd-rom ayarlaman gerek. onun dı$ında windows üzerinden herhangi bi$eye eri$emezsin, normal.
mac os x 'i dvd'ye yazdığında 3 ya da 4 tane uzantısı bile belli olmayan dosya olarak görüyosun.

gibi gibi..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=196226

yine de takılıdığın konuda yardımcı oluruz. en azından ben olurum.
symbiantech Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-03-2008, 14:35   #5
hayvan sever
Banned

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi symbiantech Mesajı Göster
openSuSE denemi$ biri olarak diyeceğim $ey $udur ki Ubuntu daha anla$ılır ve kullanıcı dostu.
eğer linux bilgin yeteri seviyede değilse (ki görüyorum ki değil) openSuSue ile çok sorun ya$arsın.

ayrıca evet cd/dvd 'ye yaktıktan sonra makineyi cd/dvd-rom desteği ile ba$latman gerek, yani first boot olarak cd/dvd-rom ayarlaman gerek. onun dı$ında windows üzerinden herhangi bi$eye eri$emezsin, normal.
mac os x 'i dvd'ye yazdığında 3 ya da 4 tane uzantısı bile belli olmayan dosya olarak görüyosun.

gibi gibi..

yine de takılıdığın konuda yardımcı oluruz. en azından ben olurum.
haklısın dostum bırkaçkere pardus kurdum hiçbir program yükleyemedım

çünkü exe dosyalarını çalıştırmıyor bazı yerlere bağlanıp programlar yüklemeye başlayıp kullanıyodum,

nevardıki pardusu birazcık bütün programları çalıştırmay destekleseler

vındows kulanan ıçın çokzor ışletım sıstemi

neyse ben şu dvd yi bottan bırdeneyeyım bakalım nolcak ınşalllah açılır.

arkadaşlar buraya ek yazıyorum kirlilik olmasın

bottan başladım ve açıldı ama malesef türkçe desteğiyok kurulum biraz karışık
kurulumu araştırıp öyle kuracam yada türkçesinı bulacam

ılginizer tekrar teşekkür ederım.

Düzenleyen hayvan sever : 05-03-2008 at 15:02.

Eski 06-03-2008, 01:06   #6
gencbas
Forum Kalfası

gencbas's Avatar

Üye numarası: #34645
Yer: dev/semy
Karma etkisi: 61 gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000gencbas seviye: 2000
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to gencbas

Ayrıva Suse kullandığım en iğrenç dagıtımdır desem. Bir Suse hayranıyım. Ama. 10.3 en kötü dağıtım. Yıılar önce 10.0 kullanmıştım hastaydım.
gencbas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 573.

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları