svchost.exe bilg acılınca download ediyor.kota costu.arklar kafayı yıycem svchost.exe 3-4 gündür durmadan dowload ediyordu kaspersky firewallla bakıyorum svchost.exe kapayınca bilg kiylenıo zaten ne yaptıysam engelleyemedım en son care format attım.formattan sonra bugun ilk inte baglandıgımda
Konu yarasa33 tarafından açılmış, 1084 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
svchost.exe bilg acılınca download ediyor.kota costu. konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 1084. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #165843
Karma etkisi: 180
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 17527
|
arklar kafayı yıycem svchost.exe 3-4 gündür durmadan dowload ediyordu kaspersky firewallla bakıyorum svchost.exe kapayınca bilg kiylenıo zaten ne yaptıysam engelleyemedım en son care format attım.formattan sonra bugun ilk inte baglandıgımda svchost.exe gene dowload etmeye başladı tüm acık portları kapadım(21.telnet 23.135.137.139.445) port sitelerine tarattım acık port gözükmuyor ama hala bilg actımda hemen dowload geciyor ve cok hızlı bir sekilde bişeyler indiriyor.ttnet aradım hatta bı sorun yok dedı(hic firewall kullanmadım gerekte duymadım bunu firewall kullanmadan nasıl halledicem zten kaspersky int sec.lisanslı son surum mevcut) 3günde bişeyde indirmedim kota 2gb olmus kotalı kullanıcıyım inti zehir oldu ALLH rızası ıcın yardım edın.
Düzenleyen yarasa33 : 05-05-2008 at 15:00. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98617 Yer: Kayseri
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 26712
|
Valla çok ilginç bir durum tam anlayamadım ama formattan sonrada böyle bir hadiseyle karşılaşmıssan sana diyebileceğim en iyi şey şu...
1- Modifiye edilmiş işletim sistemimi yükledin. Yani şu forum sitelerinde paylaşılan güzel görünümlü yada sp3 olduğu idda edilenlerden? 2- Yüklediğin driverları kontrol et.. Virüs bulaşıyor olabilir. Driverları istersen yeniden bul kendi sitelerini tercih et. Sorun kalkacaktır. Birde orjinalden kopya işletim sistemi yükle.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81189
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 406240
|
bu linke bi bak.
http://www.wardom.org/svchost-exe-in...ight=kaspersky |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
1)adsl şifrenizi değiştirin
2) İşletim sistemini kurduktan sonra kurulan progmalara bakın ve gereksizleri silin,,programlardan kaynaklanıyor olabilir... 3) Netteki eklentili işletim sistemlerini kullanmayın,farklı bir cd ile işletim sistemi yükleyin. kolay gelsin. saygılar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #165843
Karma etkisi: 180
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 17527
|
usta cd kendim orjinal cd den cektim katılımsız vs bir cd deil ayrica driver falanda kendi cdsinden kurdum. bir program kurmadım ki kurdum programlara bakıyım format attım kaspersky yukledim ilk inte baglandıgımda gene svchost.exe biseyler indirmeye başladi.normalde bu svchost.exe bişey indiriyor mu kota 2 gb oldu 3 günde bir program vs indirmeme rahmen
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
Svchost.exe, dinamik bağlantı kitaplıklarından (DLL dosyaları) çalıştırılan hizmetler için genel ana bilgisayar işleminin adıdır.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=206817 bu ne demek benim aklıma ilk gelen açık unuttuğun veya umursamadığın bir hizmetin internetini sömürmesi demek,ki Fırewall kullanmadığını da söylemişken muhtemelen benim fikrim bu yönde ![]() Svchost'ta çalışan hizmetlerin listesini görüntülemek için öncelikle com.prmpt'tan "Tasklist /SVC" komutuyla hizmet listesinin tümüne bak,gözüne bişey takılırsa (anlayabildiğini varsayıyorum) soruna o doğrultuda yönel ![]() bağlantı durumundan bahsetmemişsin wireless felansa zaten baştan belli sorun hiç kasmayalım wlansvc vs gibi hizmetlerde svchost altında çalışır,o yüzden ilk suçluyu svchost olarak görüyoruzdur ![]() gene ayrıca ![]() muhakkak bir fırewall kurun derim,size sormadan işemeye bile yollamazsınız packetleri ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|