switch ten networke girmekArkadaşlar internet üzerinden bir şirketin switchine ulaşabiliyorsanız ve switch te şifre olmadığı için bağlanabiliyorsanız aynı zamanda o şirket switch üzerinden internete çıkıyorsa( switchte kendi ipme izin vermek için bir yer
Konu sakkan tarafından açılmış, 575 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
switch ten networke girmek konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 575. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4298
Karma etkisi: 74
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6669
|
Arkadaşlar internet üzerinden bir şirketin switchine ulaşabiliyorsanız ve switch te şifre olmadığı için bağlanabiliyorsanız aynı zamanda o şirket switch üzerinden internete çıkıyorsa( switchte kendi ipme izin vermek için bir yer bulamadım modeli ProCurve 1800-24G
J9028A ) o networka girme imkanı nedir? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3302 Yer: istanbul
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -974
|
Çok fazla bir etkisi olacağını sanma,ama network hakkında bilgi edinmek için önemli bir avantaj HP Procurve switchler oldukça güçlü switchler gerçi 1800 modeli giriş seviyesi bir ürün,fakat network ip adreslerini,arp tablelarını görmen işine yarayabilir,aynı zamanda yanılmıyorsam o switch routingte yapabiliyor,belki bundan faydalanıp networkü sniff edebilirsin,zamanında bir routera girip benzer bir şey yapmıstım,router'ı kendime yönlendirip benim üzerimden internete cıkmalarını sağlamıstım,internet hızı haliyle düşüyordu fakat benim üzerimden gectiği için bütün trafik tüm paketleri snifflebiliyordum.Fakat böyle bir işlem yapacağın zaman dikkatli olmalısın internet trafiğini koparmadan bu işlemi yapmalısın.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4298
Karma etkisi: 74
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6669
|
bilgi için teşekkürler aslında sniff değildi onların dataserver larına girmeyi deniyecktim networka girsem diğer securityleri geçebilirim,biraz daha düşüniyim :
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|