Talknow 15 Adet Dil Eğitim Seti 15 Adethttp://i44.tinypic.com/2d8mbs6.jpg ARKADAŞLAR FULLDuR VE TÜM CDLER tam 15 cd.TalkNow 15 Languages - ingilizce ogreniyorum almanca ogreniyorum fransizca ogreniyorum ispanyolca ogreniyorum arapca ogreniyorum cekoslovakca ogreniyorum cince ogreniyorum flemenkce ogreniyorum ibranice ogreniyorum
Konu Gece.Mavisi tarafından açılmış, 662 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Talknow 15 Adet Dil Eğitim Seti 15 Adet konusundaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 662. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #99257 Yer: Hollanda
Karma etkisi: 454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44813
|
![]() ARKADAŞLAR FULLDuR VE TÜM CDLER tam 15 cd.TalkNow 15 Languages - ingilizce ogreniyorum almanca ogreniyorum fransizca ogreniyorum ispanyolca ogreniyorum arapca ogreniyorum cekoslovakca ogreniyorum cince ogreniyorum flemenkce ogreniyorum ibranice ogreniyorum isvecce ogreniyorum japonca ogreniyorum macarca ogreniyorum polonyaca ogreniyorum turkce ogreniyorum yunanca ogreniyorum cdlerinden oluşan 15 cd dil eğitim seti içerir Her sette Türkçe dahil olmak üzere birçok dilde anlatım dili mevcuttur. # Yabancı dili hızlı bir şekilde öğrenmek isteyelenler için tasarlanmış bu program dünyada 2 milyondan fazla sattı. # Yeni ve eğlenceli methoduyla size öğrendiklerinizi hatırlamanıza yardımcı olacak anahtar kelimeler verme imkanı. # Sesli kayıt özelliği ile konuştuklarını ekrandaki konuşmacıyla karşılaştır.Dört seviye tespit sınavı ile öğrendiklerini test et,puanını gör,kendini ilerlet. # Otomatik lokalizasyon; 80’den fazla Yabancı dile çevrim seçeneği. İçerdiği konular; Selamlaşmadan, numaralara, ilk sözcüklerden, alışverişe, vücut öğelerinden yiyeceklere, renklerden, sayılara kadar tüm cümle, deyim ve kelimeler. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] # Resimli sözlüğü yazıcınızdan alma imkanı vardır Dvddeki herhangi bir dili çalışmak için Talk-Now klasörüne girin Oradan seçtiğiniz dili cift tıklayın.CD'LER TALKNOW DOSYASINDADIR. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm Cdler Denenmiştir.. İyi Forumlar... [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #27760
Karma etkisi: 160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 15306
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5406
Karma etkisi: 230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22222
|
eline sağlık kardeşim 15 cd 500mb az değilmi
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
|
kardeşim bunun şifresi yok bi baksana indirdik açılmıyor şifresini ver sene
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #85537 Yer: İzmirin balta girmemiş ormanları
Karma etkisi: 4598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 459140
|
indiriyorum
hadi hayırlısı ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
|
indiren arkadaşlar sizden şifre itemiyormu rar dosyası sadece bendemi istiyor
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
![]() Talknow 15 Adet Dil Eğitim Seti ![]() ![]() 15 Adet Dil Eğitim Seti İçerir Bu Dvd Talknow firmasının İngilizce Öğreniyorum Almanca Öğreniyorum Fransizca Öğreniyorum İspanyolca Öğreniyorum Arapca Öğreniyorum Cekoslovakca Öğreniyorum Cince Öğreniyorum Flemenkce Öğreniyorum İbranice Öğreniyorum İsvecce Öğreniyorum Japonca Öğreniyorum Macarca Öğreniyorum Polonyaca Öğreniyorum Turkce Öğreniyorum Yunanca Öğreniyorum cdlerinden oluşan 15 cd dil eğitim seti içerir Tüm setlerin piyasa degeri 890 ytldir. Her sette Türkçe dahil olmak üzere birçok dilde anlatım dili mevcuttur. # Yabancı dili hızlı bir şekilde öğrenmek isteyelenler için tasarlanmış bu program dünyada 2 milyondan fazla sattı. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] # Yeni ve eğlenceli methoduyla size öğrendiklerinizi hatırlamanıza yardımcı olacak anahtar kelimeler verme imkanı. # Sesli kayıt özelliği ile konuştuklarını ekrandaki konuşmacıyla karşılaştır.Dört seviye tespit sınavı ile öğrendiklerini test et,puanını gör,kendini ilerlet. # Otomatik lokalizasyon; 80’den fazla Yabancı dile çevrim seçeneği. İçerdiği konular; Selamlaşmadan, numaralara, ilk sözcüklerden, alışverişe, vücut öğelerinden yiyeceklere, renklerden, sayılara kadar tüm cümle, deyim ve kelimeler. # Resimli sözlüğü yazıcınızdan alma imkanı vardır. Not: bir sorun var zaten giren anlamıştır ingilizce eğitim seti alışveriş bolumu zor oyuna girerken hata veriyor bunun nedeni bir ses dosyasının eksik olması. hemen cozumu soyleyeyim; [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] bunu indirin ve target1/SH yolunu izleyin ve oraya yapıştırın DownLoad Links; [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #331281
Karma etkisi: 1748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 174494
|
arkadaslar ben indirecem yalniz sifre sorunu var deniyor halledildimi acaba
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
bir yukarki mesaja bakarsan, benim verdigim aLternatifi görmen o kadar zor oLmaz
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
|
yav arkadaş sende biz indirdikten sonra verdin şimdi ne olucak yenidenmi indiricez
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #99257 Yer: Hollanda
Karma etkisi: 454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44813
|
![]() ARKADAŞLAR FULLDÜR VE TÜM CDLERDİR tam 15 cd.TalkNow 15 Languages - Firmanın tüm dil eğitim cdleri (890 tl değerinde) ![]() ![]() Bu dvd Talknow firmasının : ingilizce ogreniyorum almanca ogreniyorum fransizca ogreniyorum ispanyolca ogreniyorum arapca ogreniyorum cekoslovakca ogreniyorum cince ogreniyorum flemenkce ogreniyorum ibranice ogreniyorum isvecce ogreniyorum japonca ogreniyorum macarca ogreniyorum polonyaca ogreniyorum turkce ogreniyorum yunanca ogreniyorum cdlerinden oluşan 15 cd dil eğitim seti içerir Tüm setlerin piyasa degeri 890 ytldir. Her sette Türkçe dahil olmak üzere birçok dilde anlatım dili mevcuttur. # Yabancı dili hızlı bir şekilde öğrenmek isteyelenler için tasarlanmış bu program dünyada 2 milyondan fazla sattı. # Yeni ve eğlenceli methoduyla size öğrendiklerinizi hatırlamanıza yardımcı olacak anahtar kelimeler verme imkanı. # Sesli kayıt özelliği ile konuştuklarını ekrandaki konuşmacıyla karşılaştır.Dört seviye tespit sınavı ile öğrendiklerini test et,puanını gör,kendini ilerlet. # Otomatik lokalizasyon; 80’den fazla Yabancı dile çevrim seçeneği. İçerdiği konular; Selamlaşmadan, numaralara, ilk sözcüklerden, alışverişe, vücut öğelerinden yiyeceklere, renklerden, sayılara kadar tüm cümle, deyim ve kelimeler. # Resimli sözlüğü yazıcınızdan alma imkanı vardır Dvddeki herhangi bir dili çalışmak için Talk-Now klasörüne girin Oradan seçtiğiniz dili cift tıklayın.CD'LER TALKNOW DOSYASINDADIR. ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ![]() ![]() ![]() ![]() buyrun sifresiz... [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #327770
Karma etkisi: 451
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44775
|
yeni linkler ve tanıtım için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
|
boşuna işndirdik desene
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #239018 Yer: Hollanda
Karma etkisi: 459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 45578
|
Program yabancı dil konusunda temel eğitimi sağlıyor. Dil öğrenecek kişilere bu program görüntülü ve sesli olarak hafıza metodu ile yardımcı oluyor. Şiddetle tavsiye ederim. Acemi düzey eğitimde yardımcıdır
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|