Tarihi SözlerTARİHİ SÖZLER Arkadaşlar,tarihteki önemli insanların tarihi sözlerini araştırarak burada paylaşmaya karar verdim.Sözleri onar onar vereceğim.Araştırmaya devam edeceğim için harf sırasına dizemedim kusura bakmayın.Sözleri koymaya devam edeceğim.Saygılar... http://img73.imageshack.us/img73/933/adolf20hitlerkg1.gif (http://imageshack.us) Bir kadında
Konu MarcoS_ tarafından açılmış, 46285 kişi tarafından görüntülenip, 59 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Tarihi Sözler konusundaki toplam yorum: 59, okunma sayısı: 46285. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68255 Yer: lavinyanın kalbinden
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 254899
|
TARİHİ SÖZLER
Arkadaşlar,tarihteki önemli insanların tarihi sözlerini araştırarak burada paylaşmaya karar verdim.Sözleri onar onar vereceğim.Araştırmaya devam edeceğim için harf sırasına dizemedim kusura bakmayın.Sözleri koymaya devam edeceğim.Saygılar... ![]() "Bir kadında zeka aranılan bir özellik değildir.Önemli olan sadakattir.Benim annem bir dahi değildi ama Alman ülküsüne benim gibi üstün bir evlat yetiştirdi!"-Adolf Hitler "Önceleri Yahudilerin bir ıssız adada yada benzeri ortamda toplanmasını düşünüyordum ama onları tanıdıkça her birinin görüldükleri yerde öldürülmeleri gerektiğine karar verdim."-Adolf Hitler ''On dört yaşımdan beri papazların belletmeye çalıştıkları safsataların tesirinden kendimi kurtardım.Kesinlikle inanıyorum ki,bu deli saçması gösterileri birisi dinamitle havaya uçurmalıdır.''-Adolf Hitler Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=153233 "Gözlerimi kapattığımda bilemeyeceğim,ama şimdi biliyorum;parti yaşayacak ve insan iradesinin sınırlarını aşarak,Almanya'yı şanlı bir geleceğe hazırlayacak.İnanıyorum ve biliyorum..."-Adolf Hitler "Bir erkeğin ailesi ve ulusu açlık tehlikesi ile karşılaşmadığı sürece avcılık çok ahlaksızca bir eylemdir."-Adolf Hitler *** ![]() “Bayrak denen şey pislik yığını üzerine çekilen paçavradır.”-Benito Mussoloni *** ![]() "Bir insanın ölümü dramatik,on insanınki trajiktir.Bir milyonun ölümü ise sadece bir istatistiktir."-Josef Stalin *** ![]() "Dünyaya bir daha gelecek olsam,reklamcılık yapmak isterdim. "-Franklin D. Roosevelt "Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir."-Franklin D. Roosevelt "Korkulacak tek şey korkunun kendisidir."-Franklin D. Roosevelt Düzenleyen MarcoS_ : 12-08-2007 at 14:17. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #104122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 17430
|
teşekkürler _KnIGHT_
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
|
![]() "Birisi yapabilir misin diye sorarsa,elbette! diye cevap ver,sonra da nasıl yapılacağını araştırmaya başla."-Theodore Roosevelt "En iyi Kızılderili'nin ölü Kızılderili olduğunu söyleyecek kadar ileri gitmeyeceğim.Ama onda dokuzunun ölü olması gerektiğine inanıyorum;üstelik onuncu vakayı da pek öyle derinlemesine soruşturmak niyetinde olmayacağımı belirtmeliyim."-Theodore Roosevelt *** ![]() "Yoksulluk çok pahalı bir lüks.Maliyetini karşılayamayız.''-Eleanor Roosevelt Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=153233 *** ![]() "Şampanya soğuk,büyük miktarlarda ve bedava olmalıdır."-Winston Churchill "İtfaiye ile ateş arasında tarafsız kalamam!"-Winston Churchill "Kısa sözler en iyisidir.Hele eski sözler kısa olursa daha da iyidir."-Winston Churchill "Dün ile bugün arasında bir kavga çıkarsa yarını kaybederiz "-Winston Churchill "Amerikalılar her zaman doğru olanı yapacaktır,tüm diğer seçenekleri tükettikten sonra…"-Winston Churchill "Başarı hevesinizi kaybetmeden başarısızlıktan başarısızlığa koşmaktır."-Winston Churchill “Bir damla petrol bir damla kandan değerlidir.”-Winston Churchill |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52753 Yer: eyüppp
Karma etkisi: 4262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 425169
|
bu sözlerden adamların neden milyonlarca kişiyi öldürdüğünü anlayabiliyoruz hepsi de cani
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #99239
Karma etkisi: 112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10671
|
Paylasım İçin Tşk...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #69606 Yer: Cehennemin Dibi
Karma etkisi: 11526
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1151050
|
“Bir damla petrol bir damla kandan değerlidir.”-Winston Churchill
bu söz anca ondna beklenirdi zaten paylaşım için sağol |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #104122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 17430
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
|
![]() "Yeni sistemimizin bozuk olduğunu iddia ediyorlar.Fakat hatırlarsanız ilk yapılan buhar makinesinin de bozuk olduğu iddia edilmişti.Ama şimdi buharla çalışan makineler var.Ne olursa olsun,dünya üzerinde sosyalist bir toplumun kurulabileceğini ispatladık."-Vladimir İlic Lenin Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=153233 "Her devrimin temel sorunu iktidar sorunudur."-Vladimir İlic Lenin "Bir toplumu tahrip etmenin en etkili yolu,o toplumun parasını tahrip etmektir. "-Vladimir İlic Lenin "Silahı olan bir adam;olmayan 100 tanesini kontrol edebilir"-Vladimir İlic Lenin "Yeterince sık söylenmiş bir yalan gerçek olur."-Vladimir İlic Lenin *** ![]() "Politikacı,nehri olmayan kente köprü yapma sözü verendir."-Nikita Kruşçev *** ![]() "Matematik problemleriniz size zor geliyor diye yakınmayın,inanın benimkiler daha zor."-Albert Einstein "İnsanların önyargılarını yıkmanın atomu parçalamaktan daha zor olduğu bir çağda yaşıyoruz." Albert Einstein "Her şey olabildiğince basit olmalı ama daha basit değil."-Albert Einstein “İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve kainat,ama ikincisinden o kadar emin değilim...”-Albert Einstein |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52753 Yer: eyüppp
Karma etkisi: 4262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 425169
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #61261
Karma etkisi: 132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12467
|
“Bir damla petrol bir damla kandan değerlidir.”-Winston Churchill
Bu kadar adi bir insan olamaz dememek lazim maalesef yasamis .. Ustelikde insan sifati altinda kim inanirsa ? ! ... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #71884 Yer: bırakıcam bu işleri,gidicem buralardan
Karma etkisi: 83
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7685
|
"Bir insanın ölümü dramatik,on insanınki trajiktir.Bir milyonun ölümü ise sadece bir istatistiktir."-Josef Stalin
heralde bu yüzden kendine muhalif 50 milyon insanı(çoğunluğu müslüman) katletti köpek... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81321 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 36064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3604673
|
Teşekkürler _KnIGHT_
Eline sağlık... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
|
"Geleceği düşünerek kuşkulanmak yersizdir.Çünkü gelecek,düşünsek de düşünmesek de gelecektir."-Albert Einstein
"Sıra dışı büyük insanlar,daima sıradan insanların şiddetli muhalefetiyle karsilasirlar."-Albert Einstein "Hayat bisiklet gibidir,dengeyi kaybetmemek için ilerlemek gerekir."-Albert Einstein "Tabiat hakkında en anlaşılmaz olan,onun anlaşılabilir olmasıdır."-Albert Einstein "Tanrı’nın nasıl düşündüğünü bilmek istiyorum.Gerisi detaydır."-Albert Einstein Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=153233 "Bilimde bulunduğumuz nokta çocuk oyuncağıdır,ama elimizde olan da budur."-Albert Einstein "Geçmişten öğren,bugün için yaşa,yarın için umut et.Önemli olan;soru sormaktan vazgeçme..."-Albert Einstein "Bütün bilim günlük düşüncenin işlemden geçirilmesinden başka bir şey değildir."-Albert Einstein *** ![]() "Altın prangalar demir olmalardan çok daha kötüdür."-Mahatma Gandhi "Haksızlığa sapıp bütün insanlar seni takip edeceğine,adaletle hareket edip tek başına kal daha iyi."-Mahatma Gandhi |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
|
"Basit yaşa ki başkaları da varolabilsin."-Mahatma Gandhi
"Adaletsiz rejimi,adaletle yıkınız.Alkışlar önüne kansız elle çıkınız."-Mahatma Gandhi "Şiddetin totaliter bir rejim yada özgürlük ve demokrasinin kutsal isimleri adına uygulanması, ölüleri,öksüz yetimleri ve evsizleri zerre kadar ırgalar mı?"-Mahatma Gandhi "Birleşik Krallığı’n kalkınması için dünyanın kaynaklarının yarısını tükettiniz,Hindistan'ın aynı düzeye gelebilmesi için kaç dünya gerekir?"-Mahatma Gandhi *** ![]() "Tilki,kümesi iyi tanıyor diye bekçi yapılır mı?"-Harry S. Truman ''Nerede etkili bir hükümet varsa,orada diktatörlük vardır.''-Harry S. Truman "Birini ikna edemiyorsan onun aklını karıştır."-Harry S. Truman *** ![]() "Savaşa hazır olmak,barışın korunması için gereklidir."-George Washington Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=153233 *** ![]() "Şans,yalnızca ona hazır olana iltimas geçer."-Louis Pasteur "Bilimin azı Tanrı'dan uzaklaştırır,ama çoğu O'na götürür"-Louis Pasteur |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Çok güzel bir konu hazırlamışsın Knight ellerine sağlık . İlgiyle takip edeceğim + .
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|