TC Kimlik & Vergi No Sorgulama 2.20TC Kimlik & Vergi No Sorgulama 2.20 Tanıtım: Bu program ile anında TC Kimlik Numarası doğrulama işlemlerini yapabilir, TC Kimlik Numarası öğrenebilirsiniz. Program tamamen ücretsizdir. Doğrulama ve kontrol işlemleri nüfus
Konu asazi tarafından açılmış, 713 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3457 Yer: ankara
Karma etkisi: 95
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8538
|
TC Kimlik & Vergi No Sorgulama 2.20 Tanıtım:
Bu program ile anında TC Kimlik Numarası doğrulama işlemlerini yapabilir, TC Kimlik Numarası öğrenebilirsiniz. Program tamamen ücretsizdir. Doğrulama ve kontrol işlemleri nüfus müdürlüğünden yapıldığından, programı kullanabilmeniz için mutlaka internet bağlantınız olmalıdır. Özellikler: TC Kimlik No Doğrula: Bu bölümde elinizde var olan ama emin olamadığınız TC Kimlik Numaranızı doğrulayabilirsiniz. Bunun için 11 haneden oluşan TC Kimlik Numaranızı ilgili kısıma giriyorsunuz ve altında size doğrulama yapmanız için Ad, Soyad ve Doğum Yılını gösteriyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=24754 TC Kimlik No Öğren: Bu bölümde gerekli kimlik bilgilerinizi girerek TC Kimlik Numaranızı öğrenebilirisiniz. İl, ilçe, ad, soyad, doğum yılı, baba adı, anne adı, cinsiyet bilgileri ile TC Kimlik Numaranıza ulaşabilirsiniz. Vergi Kimlik No Sorgula: 18 yaşını doldurmuş her bireyin alması gereken Vergi Kimlik Numarasına da bu bölümden ulaşabilirsiniz. Ad, soyad, baba adı, doğum yılı ve doğduğunuz ilin il trafik kodunu girerek Vergi Kimlik Numaranıza ulaşabilirsiniz. down: http://www.alcelik.com/TcKimlikNo/KimlikSetup2.exe |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24954 Yer: C:Windows/system32
Karma etkisi: 653
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 64202
|
saol asazi sömürmeye başlasdım bile kardeşim ...
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|