TCP/IP YapılandırmasıWARDOM FORUMUNDA KÜFÜR YASAKTIR!
Konu CoDeDeCoDe tarafından açılmış, 740 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98287 Yer: HaYaTıMıN GeRÇeK ÖYküLeRine Ayrılan Bir Filmin Soundtrackindeyim
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 57
|
WARDOM FORUMUNDA KÜFÜR YASAKTIR!
Düzenleyen SASE : 07-12-2006 at 23:09. |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24728
Karma etkisi: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 711
|
Mesajinin icerisindeki küfürü editlemeni rica edecegim. Burasi bir Forum ve bu Forumda küfürlü cümleler kurmak kesinlikle yasaktir.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
Üye numarası: #98287 Yer: HaYaTıMıN GeRÇeK ÖYküLeRine Ayrılan Bir Filmin Soundtrackindeyim
|
Olmuştur Umarım....
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
|
Hayir olmadi. Ortada yaptigin faydali bir paylasim var ve oradaki küfür bu paylasiminin önüne geciyor. Senden o kismi komple kaldirmani rica ediyorum.
Umarim bu sefer daha net ve aciklayici olmusumdur. Tesekkürler, |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25165 Yer: Trabzon
Karma etkisi: 356
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34451
|
Bunu senmi yazdın sen yazdıysan bir sorum olcakta eğer sen yazdıysan editlicem sorumu sorcam.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
|
Berke bunu bana mi soruyorsun yoksa Codedecode arkadasimiza mi? Eger sorun TCP / IP ile ilgili ise sorabilirsin.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Yok SASE senin bilgnin ne derecede oldunu anlamam zor olmasa gerek sadece arkadasi mrk ettim bilgisi varmi omu yazdi dökümanı anlamında kendi açımdan test etmek istedim ama sorumu sana sormak isterim kafamı karıştıran yerler var onun için cvp verirsen tşk ederim. Veri bağı yapısında gönderilen verinin kablosuz bağdamı protokolü vardır kablolu ağda mı?. Not: Sınav sorusuydu da hoca 1 hafta zaman verdi senden alim hocam yanıtı yanlış sormuş olabilirim soruyu kusuruma bakma.. İyi akşamlar tekrar tşkler. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
|
Soruyu tam olarak anlayamadim Berke. Yanlis bir cevap vermek istemiyorum ancak sana söyle bir yanit vereyim bu yanitima göre sorunun cevabini sen yorumlamaya calis;
Iletisim protokolleri, iki nokta arasinda verinin nasil alinacagi ve iletilecegi yani verinin nasil transfer edilecegi konusundaki metodlari iceren bir yöntem veya yöntemler toplulugudur. Kimi iletisim protokolleri, yalnizca fiziksel baglanti yolu ile gerceklesen veri transferini destekler iken, kimi protokoller hem fiziksel baglantilar hem de kablosuz tabir ettigimiz fiziksel olmayan baglantilari kapsarlar. TCP / IP, hem universal olmasi hem de fiziksel ve kablosuz baglanti türlerini destekledigi icin en cok tercih edilen protokoldür. TCP / IP Protokolü de, iki nokta arasindaki verinin nasil transfer edilecegi ile ilgilenir. Siz ister bu veriyi bir kablo vasitasi ile iletin, ister kablosuz baglanti ile iletin. Iste burada ortak dil dedigim nokta da Protokollerdir. Her iki noktanin da ayni protokolü konusmasi, karsilikli iletisimin olmazsa olmaz yegane kuralidir. Biraz daha bilgisayarci diliyle anlatacak olur isek, bir makina Linux diger makina Windows isletim sistemi kullaniyor ise bu iki makinadan birini IPX/SPX digerini de TCP / IP protokollerinde calistirarak konusturamazsiniz. Her ikisinin de ortak bir dil yani protokol olan TCP / IP üzerinden konusmasi gerekir. Zaten Microsoft ile Linux, her iki grubun da gelistirdikleri yazilimlarin birbirleri ile daha uyumlu ve entegre calisabilmesi icin ortak bir projeye imza atmak üzere prensipte anlastilar. Bunlairn hepsinin nedeni iste bu farkli platformlar arasi saglikli ve düzgün iletisimin kesintisiz olarak saglanabilmesi icindir. Sunu da unutmamak gerekir ki iki nokta arasinda veri transferi yapacaksaniz, bu veriyi, her iki noktanin da anlayacagi ortak bir dili konusturarak yapabilirsiniz. Yani bir taraf Ingilizce kosnurken diger tarafi Almanca konusturarak veriyi transfer ettiremezsiniz. Burada verinin transfer edilme sekli cok da önemli degildir. Ister kablolu ister kablosuz olsun. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=107037 Ek bir bilgi olarak burada WLAN baglantilarinda baglanti paketlerinin kalitesinin belirli standartlarda olmasi amaci ile bir QuOs Servisi de gelistirilmistir. Bu servisi acilimi, Quality of Service' tir. Ama olmazsa olmaz bir servis degildir. Umarim aciklayici olmustur. Halen kafanda soru isareti var ise, sorunu biraz daha aciklayici ve net bir sekilde sorarsan yardimci olmaya calisirim. Kolay gelsin, Düzenleyen SASE : 07-12-2006 at 22:36. |
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
|
Yok hocam eywallah saol bu protokol davasına aklım takıldı ilgimi çeken bir ders biraz kafa yormak gerekiyo sadece açıklamalar için tşkler senide yorduk. Tekrar sorum olursa özelden rahatsız ederim seni, bu sefer soruyu düzgün hazırlicama emin olabilirsin iyi geceler.
![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
|
Rica ederim.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Cool Çırak
|
Alıntı:
Küfürü Editle Dediniz Editledim... Sorun çıkarmak İstemem PAylaşım Sorun değil Ben Üniversite Öğrencisiyim ve Gördüğüm Dersleri Not alarak Bir E-book Hazırlıorum.. ( inkar etmem çünki network olayı alanım olmaya başladı normalde Programcıyım) Ufak tefek Küfürler Konuda İLgiye Sebep olur ve kullanıcı onu beyninde şartlar We Okur.. ( Türk İnsanıyız Küfür seweriz YALANMI!? ) Ana avrat Küfür Etsem Sorun değil.. Siz Benim Açtığım Konularda Bu işe Karışamazsınız.. Detaya inmeyim en iyisi... Çünki bu konuda haklı olmalıyım Forumda Bi aratsan Binlerce Küfür Wardır ( editli ) Wardom un kurallarını bilirim Merak Etme Eski Kullanıcısıyım ama Küfür ü editlemeden koymam hataydı Orasında haklısın.. Bu arada Soru P.ç oldu yetişemedim ksrbkma kardeş.. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
|
Türk insani küfürü sever ne demek? Bu nasil bir anlayis ve yaklasim?
Ben küfürü sevmiyorum ve en azindan benim bölümümde kisasina da uzununa da karsiyim. Benim icin küfür küfürdür ve en azindan 85 bin tane üyesi olan bir forumda edilmemesi gerekir. Eger mesajindaki küfürü editlemiyor ve bu konuda "Ben ederim arkadas sen buna karisamazsin" diyorsan seyret bakalim nasil karisiyorum. Mesajin komple editlenmistir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=107037 Seni yukarida da görecegin üzere bu konuda yeterince uyardim ve rica ettim. Bu da senin icin son uyarimdir. Bu konuda inadinda israrci olur isen gerekli önlemleri WARDOM Forum Yönetimi olarak alacagimizdan hic süphen olmasin. |
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Çırak
|
Burada Tartışmak Baya bi Çocukluk olur SAnırım KArdeş..
1) Küfür Zaten Editlemiştim Ki Şimdi Konumu Editleyerek Yaptığın Saygısızlığa İnadım Tuttu... Forum Yöneticilerini Toplayabilirsin Arkadaş... Ben Haksız Olsam Sorun değil Anlatımda Direk Düz mantık anlatmak istemediğim için araya ufak tefek küfür ekledim Editle Dedin Editledim Araya ( . ) koydum Sonra Buradaki 85.000 üyeye Artistlik olsun die Konumu Kaldırdın Sorun değil Canın saolsun... İnsanlar ben olmadan da Öğrenebilir. Şimdi Bunları Yazdım Die Banlarsında sen beni... Şiddetle WARDOM Forum Yönetimini Buraya Dawet Etmeni Ve benimle Konuşmalarını talep Ediyorum... Bende Kendi Adıma Savunmamı yapayım en azından Sorun değil... Wardom gibi bi Forumda Moderatör Olmuşsun ama Üyelerini Nasıl Yöneteceğini Anlayamamışsın.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=107037 Saygılarımla... |
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18673 Yer: Tesadüfen Yaşanılan Şehir...
Karma etkisi: 2659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 264677
|
Alıntı:
SASE ile bu şekilde konuşmamalısın... wardom gibi bir foruma üyesin buranın değerini bil.... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
|
Ben burada artistligimden dolayi degil, saygimdan ve bilgimden dolayi Moderatör oldum. Niyetim artistlik olsaydi senin konusmana bile firsat vermeden konuyu kilitler seni de BAN lardim. Ama sanirim bu gidisle BAN lanacaksin cünkü bu saatte gayet gereksiz bir sekilde benimle gereksiz bir tartismaya giriyorsun.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=107037 Bence fazla sansini zorlama. Ayrica Türk halki küfürü sever diyen bir zihniyet ile de ne benim ne de Forumdaki üyelerin paylasacak herhangi birseylerinin olmadigini düsünüyorum. ***Konu kilitlenmistir*** Düzenleyen SASE : 07-12-2006 at 23:48. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|