Tek Yol KemalizmTEK YOL KEMALİZM Türk Milletinin Ve Diğer Mazlum Milletlerin Düşmanı Emperyalizm Ve Kapitalizmdir.Ülkemizin Bu Düşmanla Baş Edebilmesi ,Çağdaş Ülkeler Seviyesine Çıkabilmesi İçin Topluma Gerçek Öz Milliyetçiliğin Anlatılması,Toplum Yığınlarının Bilinçlendirilmesidir. Bu
Konu sotlucky tarafından açılmış, 1923 kişi tarafından görüntülenip, 36 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Tek Yol Kemalizm konusundaki toplam yorum: 36, okunma sayısı: 1923. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56204
Karma etkisi: 6439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 642854
|
TEK YOL KEMALİZM
Türk Milletinin Ve Diğer Mazlum Milletlerin Düşmanı Emperyalizm Ve Kapitalizmdir.Ülkemizin Bu Düşmanla Baş Edebilmesi ,Çağdaş Ülkeler Seviyesine Çıkabilmesi İçin Topluma Gerçek Öz Milliyetçiliğin Anlatılması,Toplum Yığınlarının Bilinçlendirilmesidir. Bu Bilinçlendirme Görevi İçinde Aydınlardan,Gençliğe Her Kesim Olmalı Fakat; Şu Da Unutulmamalıdır Ki;Her Aydın Gerçek Aydın Mıdır?Yurtsever midir? Yıllardır Topluma Sadece Sağ İdeolojiye Sahip Kesimlerin Milliyetçi,Yurtsever Oldukları Empoze Edildi.Tabi Bunda Sol Maske Altında Bölücü,Yıkıcı,Mozaikçi Yapıların Bilinçli Olarak Topluma Gerçek Sol İdeolojiymiş,Gibi Algılatılarak Tüm Sol Kesime Mal Edildi.Alında Sağ Kesimde Bunu Fazlasıyla İçinde Barındırıyordu. Bunu Din Maskesi Altında(Ümmetçilik)Sakladılar. Bu Kendilerini Milliyetçi Tanımlayanlar.Ülke'nin Altını Oyanlar,Ülkeyi Zorda Bırakacak Sözleşmelerin Altına İmza Atanlar,Binlerce Gerçek Vatansever Aydın İnsanı Katlettiler.Bunların Bütün Amacı Milletin Gerçekleri Öğrenmesini,Olayları Sorgulamasını Önlemek Maksatlı İdi. Bu Süreç Hala Devam Etmektedir.Ülkede Her Olumsuz Olay Meydana Geldiğinde Ulusalcı Kesime Yıkma Çabalarının Temelinde Bu Yatmaktadır.Şu Anda Oluşan Gerçek Milliyetçi Dip Dalgayı Frenlemek,Önlemek.Halkın Yavaş,Yavaş Olayların Farkına Varmasından Rahatsızlar Onun İçin Şimdi Bizlere Düşen Görev Gerçek Milliyetçi-Devrimci İradeyi Ortaya Koymak,Topluma Bu Bilinci Yaymaktır. Bu Tarihin Biz KEMALİST-MİLLİYETÇİ-DEVRİMCİ Kesime Yüklediği Misyonudur.TEK YOL KEMALİST DEVRİM;TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=161671 Yazı Alıntıdır! Evet ARkadaşlar ben bu yazıyı okuduktan sonra, aklıma halen uyuyan Türkiye Geldi! Cumhuriyetimiz elden Gidiyor! Laiklik Tehlike Altında! UYAN TÜRKİYE! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #69606 Yer: Cehennemin Dibi
Karma etkisi: 11526
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1151050
|
Teşekkürler sotlucky güzel yazı..
anlamlı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
En Agresif Üye
Üye numarası: #69704
Karma etkisi: 7301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 729194
|
Rahat uykular türkiyem...
Tek yol ; başeğmez, kendinden emin, zeki çevik ahlaklı ve Ata'sına bağlı insanların çizdiği kemalizm yoludur ! geç olmadan , ;Ata'mızın yoluna girin. bırakın , AK ,kara meselesini... Tek yol devrim! tek yol kemalizm! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68255 Yer: lavinyanın kalbinden
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 254899
|
Gerçekten güzel bir yazı olmuş.Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95842 Yer: A T A T Ü R K İ Y E
Karma etkisi: 4618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 460964
|
Teşekkurler arkadaşım gercekten de güzel bir yazı olmus ellerine saglı...
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #143714
![]() ![]() ![]() Karma: -253
|
Alıntı:
.................................................. ........................ Düzenleyen ESTERGON : 15-09-2007 at 13:46. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56204
Karma etkisi: 6439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 642854
|
Arkadaşım Seni saygıya davet ediyorum.Ayrıca Kemalistlik siyaset değildir!Kemalist olanlar sırf solcumudur??? Hayır tabiki çoğu kişi kemalistdir!Senin Gerici Olduğun belli!Biz Gerçek kemalistiz.Bunuda kimse değiştirememez!
Düzenleyen ESTERGON : 15-09-2007 at 13:46. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68255 Yer: lavinyanın kalbinden
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 254899
|
Provakasyon için foruma üye olduğunu ve ne kadar gereksiz bir insan olduğunu gösterdiğin için sana teşekkür ederiz arkadaşım.
Düzenleyen ESTERGON : 15-09-2007 at 13:46. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
Üye numarası: #69606 Yer: Cehennemin Dibi
Karma etkisi: 11526
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1151050
|
Alıntı:
Vahdeddini özlediysen birşey diyemicem ![]() Diğer ülkelerin boyunduruğu altında yaşamak istiyorsun demek... İçindeki osmanlı özlemine saygılarla... Düzenleyen ESTERGON : 15-09-2007 at 13:47. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #63630
Karma etkisi: 1791
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 178106
|
türk olarak ben,ve ardıma baktığım şanlı geçmişim.
milliyetçilik,idarecilik,hakimiyet,efsane..hepsi türk.. sağ sol aşağı yukarı farketmez. hiçbirşeyin elden gittiğ yok.bu tür yazılarla, olamayan sorunları varmış gibi göstermek anlamsız. islam dinini türklükten soyutlaştırmaya çalılmaksa ahmaklık. ne dini siyasete alet edenleri severim,nede kutsal dinime gerici gibi bakanları severim. türk ve islam birleşen iki ahlaktır. islam, dünya üzerinde ki en güzel ahlaktır. bu güzel ahlak,türk milletini yüce geçmişi ve asil ruhunda daha bir güzelleşmiştir. ne din elden gidiyor diyenler,nede laiklik elden igidiyor diyeneler haklı. tek haklı malazgirt...tek haklı osmanlı...tek haklı atatürk...tek haklı çanakkale... geçmişini unutan,geçmişine saygı duymayan bir millet yok olmaya mahkumdur. ben milletimi,ülkemi,geçmişimi,fatihi,atatürkü,mevlana yı,yunus emreyi seviyorum ben ülkemin sağını,solunu,kardeşliğini seviyorum. ben islamı,peygamberimi,sünnetimi,hoşgörüyü seviyorum. ben şehidimi,gazimi,canını bu topraklar için vermiş ve verecek olanı seviyorum ben türküm..ülkemde mutluyum..herşey daha güzel olacak.. inşallah.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=161671 (kimseye art niyetli bir yazı değildir.yanlış anlaşılmasın.şuan biraz dalgın ve yorgunum,daha iyi ifade edemediğim için özür dilerim) |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81189
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 406240
|
TEK YOL KEMALİST DEVRİM;TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE!
başka söze hacet yok, teşekkürler yaz için sotlucky ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95842 Yer: A T A T Ü R K İ Y E
Karma etkisi: 4618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 460964
|
Alıntı:
Mustafa Kemal Atatürk, 1935'te kendi el yazısıyla yazdığı CHP programında Kemalizm sözcüğünü kullanmış ve 1937'de kurulan yeni hükümetin programında Kemalizm sözcüğü önce Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı konuşmada sözünü ettiği memleket davalarının ideolojisine atıfla defalarca Kemalizm olarak geçmiştir Mustafa Kemal, toplum ve yönetim ilişkilerini tanımlarken, ulusal egemenlik gibi ortak öğeleri içeren bir toplum, dinle devlet işlerinin ayrılması, pragmatik akılcılık ve milliyetçilik gibi ilkelere sahip bulunan bir devlet yapısını söylevlerinde ve Nutuk'ta iletmektedir. Atatürk kullandığı bu olgular bütünlüğünü modern devletlerin temel karakteri olarak adlandırmaktadır. Bu yapıları içeren devlet görüşüne bazılarınca Kemalizm denmektedir. Kemalizm, Türk ulusunun çağdaşlaşma ideolojisi ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin değişmez resmi ideolojisidir. Dostum iyi bak kemalizm diye birsey var mı yokmu ? Bilmediginiz konular hakkında niye yorum yaparsınız anlamış değilim... Cumhuriyet rejimine saygı duyarım ama OSMANLI ÖZLEMİ DAHA BAŞKA DEMİŞSİN. Ulkeyi karıs karıs yabancı ulkelerin himayesi alltında barındıran Sevr antlaşması altına imza atan Kimdi ? Osmanlı padişahı Damat ferit paşa.... Bağımsız bir ulkeyi zorla butun dunyaya kabul ettirip,Lozan antlaşmasını dunyaya kabul ettiren Kimdi ? Mustafa Kemal ATATÜRK İşte benim anladıgım osmanlı özlemi.... ![]() Düzenleyen ESTERGON : 15-09-2007 at 13:47. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
senin sırf ortalığı karıştırmak için üye olan bir clone olduğun çok açık.sen bu kafayla devam et ve böyle yazılar yazmaya devam et.çok yakında sınırsız gelir.merak etme CLONE!!!!!!!!
Düzenleyen ESTERGON : 15-09-2007 at 13:47. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
Alıntı:
Geldi bile. Arkadaşlar Wardom da "ima yoluyla olsa bile" hiç kimse Mustafa Kemal'e hakaret edemez. Bu konuda rahat olun. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|