Tekrar verilen konu linklerini buradan bildiriniz.Farkındaysanız bir süredir tekrar verilen konuları silmiyor, daha önce verilmiş olan konuya mesaj olarak ekliyorum. Ama içlerinde takip edemediğim veya atladıklarım olabiliyor. Bu tür bir başlığın açılması yönünde mesajlarınızı okudum.
Konu ESTERGON tarafından açılmış, 630 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Tekrar verilen konu linklerini buradan bildiriniz. konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 630. |
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
Farkındaysanız bir süredir tekrar verilen konuları silmiyor,
daha önce verilmiş olan konuya mesaj olarak ekliyorum. Ama içlerinde takip edemediğim veya atladıklarım olabiliyor. Bu tür bir başlığın açılması yönünde mesajlarınızı okudum. Konu isteğiniz doğrultusunda açılmıştır. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=280051 Tekrar verilen konuları bu başlığa mesaj olarak yazınız. Kolay gelsin. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| estergon |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|