Telefonlar İçin Ücretsiz Casus ProgramıAkıllı telefonların aklını kötüye yoran uygulamaların sayısı artıyor. Geliştirilen bu son uygulama ile arkadaşınızın telefonundaki arama ve SMS bilgilerine erişebilirsiniz Bir politikacının kapatmayı unuttuğu telefonu sayesinde dinleyen gazetelere birisine ettiği
Konu regedit__1 tarafından açılmış, 1382 kişi tarafından görüntülenip, 12 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Telefonlar İçin Ücretsiz Casus Programı konusundaki toplam yorum: 12, okunma sayısı: 1382. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Üye numarası: #224977
Karma etkisi: 6295
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 628935
|
Akıllı telefonların aklını kötüye yoran uygulamaların sayısı artıyor. Geliştirilen bu son uygulama ile arkadaşınızın telefonundaki arama ve SMS bilgilerine erişebilirsiniz
Bir politikacının kapatmayı unuttuğu telefonu sayesinde dinleyen gazetelere birisine ettiği hakaretler nedeniyle malzeme olmasının ardından başlayan cep telefonundan dinleniyorum paranoyası sürüyor. Evet belki politikacılar bir şaşkınlıkla kendi hatalarını başkalarına yontarak, olayı abarttılar ama sonunda herkes cep telefonlarının kendi hatası olsun-olmasın dinlenebileceği ve güvenilmez olabileceği gerçeğini öğrendi. ![]() Tanıtacağımız uygulama ise Windows Mobile işletim sistemine sahip telefonları casus köle haline getiriyor. Brian Hamma'nın geliştirdiği Windows Mobile Monitor uygulaması ile gönderilen ve alınan tüm SMS mesajları, aranan kişi numarası, adı, konuşma süresi gibi detayların yanı sıra silinmiş çağrı veya SMS mesajları bile kayıt altına alınıyor. Uygulama sessizce arka planda çalışıyor ancak programla verilen bir masaüstü uygulama ile kayıtların cihazdan alınması gerekiyor. Bu bilgiler gelecek sürümlerde uzaktan yüklenebilir ama şimdilik masaüstüne ihtiyacınız var. Elbette bu sadece size ait olan ve faturasını ödediğiniz bir telefona yüklenebilir. Aksi durumlar yasaya aykırı durum teşkil edebilir. Bu bilgiler ışığında programı buradan indirebilirsiniz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=264156 Alıntıdır |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281906 Yer: Teknopark
Karma etkisi: 27006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
işimiz gücümüz casusluk oldu zaten
teşekkürler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #229446 Yer: adalı
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1456255
|
herkeste windows mobil olmadıgına göre şimdilik kimsenin işine yaramaz.
Düzenleyen ReQuiemForAsaW : 28-02-2009 at 19:25. Sebep: imla hatası düzenlendi...saygılar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9164
Karma etkisi: 44
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3653
|
yaa arkadaşım ben indirdim bu exe dosyasnı ama benım pcde yukledı bişler yaptı ama nereye gitti ne oldu bılömıyorum
kendı kendıme pc ye ajan mı yuklemiş oldum =? ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #173815 Yer: 06 Başkent
Karma etkisi: 825
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 82085
|
Gerenksiz program
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312685
Karma etkisi: 4
![]() Karma: 10
|
duzqun bir anlatım ekleydin iyi olurdu
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86141
Karma etkisi: 2226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 221900
|
anlattığınız programla indirilen programın alakası yok yanlız. mobile phone emülatörü o linkteki.
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
|
hocam dedim ya alıntı yaptım deneyemedimde
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86141
Karma etkisi: 2226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 221900
|
ben de deneyimimi yazdım işte
büyük bir merakla tozlu kutuların içinden mobileı çıkardım, bilgisayara bağladım. Ama büyük bir hüsrana uğradım![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #311105
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 810
|
arkadaslar: gercekten konusmaların dınlendıgı ve msj ların kopyasının geldıgı bır program var ama nokıa nın sadece bır modelınde calısıyo , fıyatı da 1.750 gıbı bırsey tabı ben vermedım o parayı
bızzat gördum çalıştıgını . Adamlar tel. na kurup verıyolar programı almak zor yanı elınde olan varsa paylasırsa ihya eder... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #326375
Karma etkisi: 283
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 27911