Telekom'da Timuçin Meriç depremihttp://media1.ntvspor.net/C/I/230/meric_1_6S0SP.jpg Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom'un başantrenörü Timuçin Meriç, görevinden istifa etti. Meriç, bugün ligde 72-65 kaybettikleri Bandırma Kırmızı maçı sonrasında istifa dilekçesini yönetim kuruluna sunduğunu açıkladı. Yönetim kurulu
Konu Elvis tarafından açılmış, 34 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Telekom'da Timuçin Meriç depremi konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 34. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33956 Yer: Sarıyer
Karma etkisi: 71555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7152784
|
![]() Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom'un başantrenörü Timuçin Meriç, görevinden istifa etti. Meriç, bugün ligde 72-65 kaybettikleri Bandırma Kırmızı maçı sonrasında istifa dilekçesini yönetim kuruluna sunduğunu açıkladı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522062 Yönetim kurulu ve taraftarlara kendisine ilgi ve destekleri nedeniyle teşekkür eden Meriç, ''Artık bir kan değişimi gerekiyor. Umarım bu karar, Türk Telekom açısından faydalı olur. Bana destek veren herkese teşekkür ederim. Benim işim antrenörlük, pes etmeyeceğim. Bundan sonra da umarım tekrar birlikte olma fırsatı buluruz'' diye konuştu. Kaynak |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Depremi yaşayan herkes tehlikede | Ulu | Sağlık | 0 | 23-03-2011 13:11 |
| 'Marmara depremi 10 şiddetinde hissedilecek' | vantura | Güncel | 8 | 17-04-2010 21:30 |
| DEPREM SİLAHI ; Haiti ve Marmara Depremi Arasındaki Benzerlikler | TÜRK!!! | Güncel | 1 | 03-02-2010 06:11 |
| Cemil Meriç Kimdir? | Hypnose | Biyografi | 0 | 14-01-2010 18:16 |
| NASA depremi gökte arıyor! | OSCAR# | Güncel | 2 | 07-06-2008 18:17 |
|
|