Terörist başının ağzından dostları(ifade 2 sayfa)Teröristbaşının mahkeme ifadesinden 2 sayfa dostlarını da açıklamış http://pic1.resimupload.com/r7/thumb_769734539.jpg (www.resimupload.com/ds769734539_2279pic284253rrog3.html) http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_590172869.jpg (www.resimupload.com/ds590172869_2947pic261567ksks7.html)
Konu cobannx tarafından açılmış, 446 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Terörist başının ağzından dostları(ifade 2 sayfa) konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 446. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107881 Yer: HATAY
Karma etkisi: 258
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25257
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12643
Karma etkisi: 67
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5945
|
iki sayfa dolusu ölüm listesi olmasi lazimdi bence
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Bu listeleri görünce neden hiç şaşırmadım acaba . (Keşke tamamını görüp gerçek dost ve düşmanı ayırabilsek )
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83606
Karma etkisi: 7755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 774811
|
tatlıses turizmin sahibi 22 temmuz seçimlerinde bi partimizden milletvekili adayı, listedeki bazı isimler beni şaşırttı açıkcası, tabi ki bunun sözüne güven olmaz türkiyeyi karıştırmak için de söylemiş olabilir mesela size bu terörist ilgili bişey anlatıyım bay pipo adlı kitaptan okumuştum geçenlerde, ankara üniversitesinde okurken bi olaydan dolayı (olayı şu an tam hatırlayamıyorum) gözaltına alınıyo bi kaç kişiyle beraber, mahkemeye çıkarıldığında olaya bakan savcıya bi yazı geliyo, yazı devletin birimlerinden birinden gelmiş ve elinizdeki adam bizim adamımızdır görevdedir serbest bırakın die bi not içeriyo bunun üzerine abdullah öcalan serbest bırakılıyo, o zamanlar bu türkiyenin karışık olduğu zamanlar mit in falan çok işlek olduğu zamanlar ve herkesin her yerde görevlisi var neyse yıllar sonra yine çok bilindik bi gazeteci (adını yine hatırlayamıyorum şu an) o savcıya ulaşıyo ve abdullah öcalan ı neden serbest bıraktın böle böle bi olay varmış (yukardan gelen emir i kastederek) doğru mu diyo? doğru olduğunu öğrenince de yazının kim tarafından yollandığını soruyor, savcı kağıdı arıyacağını ve bulunca ona haber vereceğini söylerek telefonu kapatıyor ve bu konuşmadan sonra o gazeteci öldürülüyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20678
Karma etkisi: 426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 41849
|
Apo nun bir zamanLar Türkiye'nin ajanı olduunuda duymuştum ne kadar doru bilmiorum ve Türkiyenin apoyla işi bitince haliyle ortadan kaldırmak istio apoya gelen bu haber dorultusunda PKK kuruluor ne kadar doru bilinmez ama görkemylmz ın anlattıkları bana bunları hatırlattı
saygılar... Kahrolsun pkk |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78744 Yer: im,yanım HAYKO
Karma etkisi: 40
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3481
|
Alıntı:
apo daha itü öğrencisi iken eylemlere katılıyor ki mağlum 70'ler eylem dönemi sscb'nin içimize sinsice girdiği dönem. pkk kuruluyor ve marksist,leninist bir politika izliyor.eğer mit görevlisi olsaydı kesinlikle marksist olamazdı.mit'i az biraz bilirim.benim bildiğim mit içine atatürkümüzün düşüncesinden başka yolda gideni almaz. böyle bir durumda eylemci bir genç ile mit'in çalışması imkansız görünüyor. hele hele özgürlük palavraları ile kürt devleti kurmaya yeltenen bir p.çle asla çalışmaz mit. unutmayın ne kadar hain ve şerefsiz olursa olsun o okumuş biri adımlarını ii atıor.böylelikle kendini hala astırmamayı ve pkk'yı yönetmeyi başarıyor |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|