TFF Yönetimi "Şikeden" Çekildi ..!Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şike, puan silme gibi yargı konularında nihai kararın TFF Yönetim Kurulu yerine TFF'ye bağlı hukuk kurullarının vereceği belirtildi. http://cdn.sporx.com/img/3/2011/tff23423423456.jpg Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden
Konu nesta_34 tarafından açılmış, 106 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
TFF Yönetimi "Şikeden" Çekildi ..! konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 106. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şike, puan silme gibi yargı konularında nihai kararın TFF Yönetim Kurulu yerine TFF'ye bağlı hukuk kurullarının vereceği belirtildi.
![]() Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada TFF, hukuki konulara ilişkin verilecek kararların, idari karar organı olan TFF Yönetim Kurulu yerine TFF'ye bağlı hukuk kurullarına verildiği açıklandı. TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar talimatlar gereği şike, puan silme gibi yargı konularında nihai kararın TFF Yönetim Kurulu'nda olduğunu söylemiş ve kısa zamanda son kararı verecek kurumun PFDK olacağını işaret etmişti. İşte resmi siteden yapılan o değişikliğin açıklaması: Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, hukuki konulara ilişkin verilecek kararların, idari karar organı olan TFF Yönetim Kurulu yerine, 5894 sayılı Kanun'da belirtilen TFF Hukuk Kurulları tarafından verilmesini benimsedi. TFF Yönetim Kurulu UEFA, FIFA ve futbolda söz sahibi diğer ülke federasyonlarının düzenlemelerini de göz önünde bulundurarak talimatlarında çeşitli değişiklikler yaptı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=519224 2008'den bu yana farklı zaman dilimlerinde yapılan değişikliklerin tamamlayıcısı olmak üzere gerçekleştirilen son talimat değişiklikleriyle; TFF Yönetim Kurulu'nun yetkisinde bulunan ceza niteliğindeki hükmen mağlubiyet kararı, ihraç, puan tenzili ve küme düşürme cezalarını gerektiren fiillere ilişkin karar yetkisi, evrensel hukuk normları ile FIFA ve UEFA düzenlemelerinin yanısıra TFF Kanun ve Statüsü hükümleri de göz önünde bulundurularak Disiplin Kurullarına devredildi. Yapılan değişikliklerle, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. maddesi çerçevesinde yarıda kalan müsabakalarla ilgili puan tenzili cezası verme yetkisi, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 22. maddesinin (i) bendi çerçevesinde hükmen mağlubiyet cezası verme yetkisi, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24. maddesinin (e) bendi uyarınca ihraç cezası verme yetkisi ve Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24. maddesinin (d) bendi uyarınca müsabaka sonucunu etkileme eylemleriyle ilgili küme düşürme kararı verme yetkisi Disiplin Kuruluna verildi. Böylece, kulüpler açısından müsabaka sonucunu etkileme eylemiyle ilgili uygulanacak yaptırımlar hakkında karar verme yetkisi de Disiplin Kuruluna devredildi. Yapılan değişikliğe göre; TFF Etik Kurulu kulüplerle ilgili inceleme yaparak, hazırlayacağı raporunu TFF Yönetim Kuruluna sunacak. Yönetim Kurulu da müsabaka sonucunu etkilediği şüphesi bulunan kulüpleri, gerekli disiplin yargılamasının yapılması için Disiplin Kuruluna sevk edecek. Disiplin Kurulu da yapacağı disiplin yargılaması neticesinde nihai kararını verecektir. Kaynak |
|
|
|
|
|
#2 |
|
En Oyuncu Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100318 Yer: Merkür
Karma etkisi: 54158
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5414726
|
Ezikliğin tescillenmesi diye buna denir işte
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268608 Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 375073
|
Ucuzdan iş savurma yöntemi. TFF kendine yakışanı yapıyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 506056
|
TFF "federasyondan" da çekilse de tümüyle kurtulsalar
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #265254
Karma etkisi: 11513
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1150572
|
Şu sorumsuz sorumlular görevlerinden istifa etseler de yerlerine adam gibi birileri gelse keşke. Madem sorumluluk almaktan bu kadar tırsıyorsunuz oturmayın o zaman o koltukta.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Mecliste bayanlara pantolon serbestisi teklifi geri çekildi | O-VARLI | Siyaset | 7 | 12-10-2011 11:53 |
| Obama yönetimi emekçilere saldırıyor! | Nazim_Hikmet | Siyaset | 2 | 16-04-2011 19:47 |
| Dünya Kupası elemeleri play-off kuraları çekildi | shadowknight | Spor Genel | 16 | 20-10-2009 09:04 |
| Manşet|16|Ergenekon Davası Kapsamında Wardom Yönetimi ve bazı Üyeler Gözaltına Alındı | +Zafer | Güncel | 45 | 10-04-2009 13:04 |
| Acronis Disk Director Suite v10.0.2160 - Disk Yönetimi | TASADAM | Programlar | 3 | 11-12-2008 21:07 |
|
|