TH3-Den %100 Facebook Güvenliği Hakkında Döküman.Öncellikle Arkadaşlar Şunu Belirtiyim. Dökümanım Uzun Olabilir Ama Okumadan Ve Uygulamadan Dediklerimi Yapmazsanız. Yarın Birgün Vah Kardeş Hesabım Çalındı Vah Kardeş Şifremi Kırdılar Geri Al Vs. Demeyiniz ! Merhaba Arkadaşlar
Konu yorumsuz_47 tarafından açılmış, 566 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
TH3-Den %100 Facebook Güvenliği Hakkında Döküman. konusundaki toplam yorum: 10, okunma sayısı: 566. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #462809 Yer: im De Durmam
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 487983
|
Öncellikle Arkadaşlar Şunu Belirtiyim. Dökümanım Uzun Olabilir Ama Okumadan Ve Uygulamadan Dediklerimi Yapmazsanız.
Yarın Birgün Vah Kardeş Hesabım Çalındı Vah Kardeş Şifremi Kırdılar Geri Al Vs. Demeyiniz ! Merhaba Arkadaşlar Ben TH3, Bu Dökümanımda Sizlere Facebook Güvenliğini Göstereceğim. Hesap > Hesap Ayarları > E-Posta > Değiştir'i Tıklıyalım. Ordan Kendimize 2. Bi Facebook Kayıtlı E-Posta Adresi Alabiliriz. Örn : TH3.hesap@facebook.com Veya Orda Yazılı Olan 2. E-Posta İle'de Girişinizi Yapabilirsiniz. Hesap > Hesap Ayarları > Hesap Güvenliği Güvenli Gezinme (https) Mümkün olduğunda Facebook'a güvenli bağlantı (https) üzerinden bağlan Bu hesaba yeni bir bilgisayar veya cihaz giriş yaptığında: Bana e-posta gönderin Bu Seçenekleri'de Tıklatın Ve Tam Güvenliğinizi Sağlayın ! Şimdi Size Güzel Bi Yöntem Daha Sunacağım x) Pek Kimsenin Bilmediği Bi Yöntemdir. Şimdi Siz Genelde Facebook Hesabınıza E-Posta Ve Şifre Yazarak Erişirsiniz Demi ? Şimdi Anlatacağım Yol İle Şifresiz Giriş Yapıcaksınız x) Gmail Hesabınız Vardır Demi ? Olmazsa Bile Bi Gmail Hesabı Alın Ve Facenizi Açın. Açtınızmı ? O Zaman Sağ Üstteki Hesap'ı Tıklayın Daha Sonra Hesap Ayarları'nı Tıklayın. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=469653 Tıkladınızmı ? Şimdi "Bağlantılı Hesaplar" Yazan Yeri Tıklayın Ve Google'i Seçin. Seçtikten Sonra Şifrenizi Sorucaktır. Şifrenizi Girin Ve Çıkan Yere Gmail Adresinizi Ve Şifrenizi Yazın. Yazdınızmı ? Şimdi Facebook'dan Çıkışınızı Yapın Ve Gmail'e Girip Girişinizi Yapın. Yaptıktan Sonra Facebook'u Tıklayın Ama Şifre Girişinizi Yapmayın Çünkü Otomatik GirecektirNOT : Gmail Açık Olmazsa Facebook Hesabınıza Giriş Yapamazsınız Gmail'le (E-Posta Şifre) İle'de Giriş Yapabilirsiniz.Ama Burda Sırf Güvenliğinizi Sağlıyasınız Diye Bu Yolu Sizlere Sundum Hesap > Hesap Ayarları > Üstteki "Facebook Reklamları" Yerini Tıklayın. Platform sayfalarındaki reklamların bilgilerimi şu kişilere göstermesine izin ver "Hiç Kimse" Yapın Burayı... Facebook Reklamları'nda sosyal eylemlerimi kimler görebilir: "Hiç Kimse" Yapın Burayı... Bunu'da Neden Anlattım ? Facebook Artık Üyelerinden İzinsiz Fotoğraflarını Alıp İsim Soyisim Vs. İle Reklam Yapıyor. Bunu Yaptıysanız Sizin Fotoğrafınızı Veya İsim Soyisminizi Reklamlar'da Kullanamazlar. Hesabınızı Telefon'unuza Onaylatmak : "https://www.facebook.com/mobile/" İçin Burayı Tıklayın "Açıklamaları Göster" i Tıklıyarak Operatör'ünüzü Seçin Ve Onaylatın ! TH3'nin Dökümanı Bitmiştir. Umarım Dökümanım İşinize Yarar. Bir Başka Dökümanımda Görüşmek Üzere Hoşçakalın ~~ # TH3 # ~~ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #503389
![]() Karma: 10
|
Bilgilendirme için teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
Eyw. Kardeşim Umarım İşinize Yarar. Çok Faydalı Yazılar Ve Önemli Bi Güvenlik Sistem'i Ekledim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #527933
![]() Karma: 10
|
Çoğunu biliyordum. Bilmeyenler için çok güzel olmuş , teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
EDİT : 2 Konu Açmışım. 1'i Silinsin Lütfen - K.Bakmayın
Düzenleyen yorumsuz_47 : 31-03-2011 at 01:13. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #531099 Yer: Herkes Rahatına Baksın ;)
Karma etkisi: 216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21414
|
Facebook Saten Güvenligin Cılkını Çıkardı Kardeşim Yinede Ellerine Saglık
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #519315 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 181
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 17943
|
Çok iyi bir paylaşım olmuş teşekkürler
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #132920 Yer: im seni :)
Karma etkisi: 3274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 326925
|
ellerine sağlık. teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
|
Eywallah Beyler Sağolun..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #476514 Yer: Denizli - Eskişehir
Karma etkisi: 1801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 179831
|
sadece o reklam kısmından haberdar değildim onu da yaptım
saol |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Facebook Grup Hakkında Yardıma İhtiyacım Var | Makaveli | Genel | 0 | 14-10-2010 12:57 |
| Facebook Hakkında Yardım...!!! | CocoCimi | Genel | 7 | 21-02-2010 22:02 |
| Pc Güvenliği Hakkında Dökümanlar Türkçe | ankaRAP+ | E-book | 2 | 07-09-2008 07:01 |
| TRojen hakkında döküman | trhacker | Yardım | 28 | 11-09-2005 22:48 |
| Stormpay ve MoneyBookers hakkında döküman lazım | Sting | Sponsorlar | 4 | 07-07-2005 14:08 |
|
|