ThEBLaCkDeaTH Proagent programını kullandım ama test maili gönderemiyorum...ayrıca server.exe diye dosya olustu ama iconu yok. bind file olarak da bir resim seçtim ama... yapamadımmmmmmmmmm özetle
Konu larme29 tarafından açılmış, 1287 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #77863
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 7
|
ayrıca server.exe diye dosya olustu ama iconu yok. bind file olarak da bir resim seçtim ama... yapamadımmmmmmmmmm özetle
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8520 Yer: İzmir/Bornova(Small Park)
Karma etkisi: 329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 31811
|
hangi mailde denedin 1.sorum 2.sorumda orjinalmı yoksa kendi verdikleri kısıtlamalı yakalanan cisntenmi yakalanan cisnten olanı yollamıyodu diye hatırlıyorum
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
her adımda anlatılan işlemleri yaptım.. ama ben zannediyorum ki resmin içine gömücek. resimde bişi olmadı server.exe diye bir dosya oluştu.. eh doğal olarak o da ööle gönderilmez
su mail hacking dersleri altındaki program Düzenleyen тнєвℓα¢к∂єαтн : 15-07-2006 at 01:15. |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
|
tamam dostum kendin de açmıyacaksın onu ayrıca test mailide adamların yaptıkları program hakkında şuan için çalışıp çalışmadığı gibi bi fikrim yok anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır sana
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
kendimde açmadım zaten
ama iconu olmayan server.exe diye bir dosyayı hangi hangi salaga mail atsan açarki ben onu anlamadım bana gelse ben direkt silerim.. o gönderdiğim resmin içinde olması gerekmiyor mu bne ona takıldım..resmi mi karşı tarfa mail atıcam... server.exe dosyasını mı... |
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
|
sanırım server.exe yi sen yapmadın programın adı o yani resim görünümlü trojan yapmaya çalışıyo neyse resim ikonu ile gözüküp exe olanı karşı tarafa atıcaksın
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #77686 Yer: sen..
Karma etkisi: 11082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1107347
|
yaw bu ThEBLaCkDeaTH Proagent maille trojan yollayan bi programmı ben biraz yabancı kaldımda
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39454 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28293
|
Theblackdeath sitemizin adminlerinden biridir...proagent program...
![]() |
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
larme29
ProAgent 'ı kullanma kılavuzunu tamamen yayınladım görsel olarak. Yapman gereken gayet kolay. Oradan bir icon seçip, kendi email adresini girdikten sonra, istersen dosya ile birleştirebilirsin sonra server oluştur dediğinde server dosyası oluşmuş olacaktır. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=75832 Resim ile birleştirirken resmin boyutu veya türü birleştirmesine engel olabilir mi tam fikrim yok çünkü programın kaynağını bilemiyorum. Ancak %99 Başarılı olduğu kesin. Benim verdiğim ProAgent linklerinin dışındaki sürümleri kullanıyorsanız birşey diyemem. Bazı kendini akıllı sanan uyanıklar tam sürüp yaptık diyip içerisine spy gömerek insanları kandırıyorlar sizde bunların kurbanı olmayın.. |
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #77686 Yer: sen..
Karma etkisi: 11082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1107347
|
Alıntı:
"Theblackdeath sitemizin adminlerinden biridir" walla kendimden utandıım yaw cehalete bak ![]() Düzenleyen __DeFeNDeR__ : 15-07-2006 at 02:28. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|