THSGroup YALANI !!!Arkadaşlar biliyosunuz böyle bir grup çıktı ve şu siteyi hackledik bunu bilmemne yaptık diye haber savurmaya başladılar. Arkadaşlar ben bu haberi gördüm ve inanılmaz bir düzmece olduğunuda anında farkettim. www.directnic.com
Konu Logic tarafından açılmış, 1840 kişi tarafından görüntülenip, 26 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
THSGroup YALANI !!! konusundaki toplam yorum: 26, okunma sayısı: 1840. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4192
Karma etkisi: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2383
|
Arkadaşlar biliyosunuz böyle bir grup çıktı ve şu siteyi hackledik bunu bilmemne yaptık diye haber savurmaya başladılar.
Arkadaşlar ben bu haberi gördüm ve inanılmaz bir düzmece olduğunuda anında farkettim. www.directnic.com a girin kurdishonline.org ve pkk-kongragel.com alan adlarını whois sorgulaması yapın. buraları hacklediklerini idda eden bu heriflerin bi halt yedikleri yok bu domainler zaten o adamlar tarafından alınmış 8 nisanda kayıt edilmiş ikiside bu adamların üzerine zaten sonra biz hackledik diye yutturuyorlar 8 nisanda kayıt edilmiş ve 8 nisanda nsleri değiştirlmiş YANİ TAMAMEN BİR DÜZMECE!!!!!!!!!! Adamlarda haberi salak gibi domaini kayıt ettikleri anda almışlar süzme salak bu herifler. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=7747 www.thsgroup.org birde bas bas bağırıyolar esas bunnarın siteyi indirmek lazım |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #3479 Yer: Hell
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
Arkadaşım doğru söylüyorsun adamlar almış gözüküyor...
Siyasi , etnik yada ırk tabanlı hacker yada lamer grupları modası mı başladı.... Şimdilerde millet bu muhabbette .. Haha basında biz köşesi koymuşlar , bayıldım buna , bizde birkaç röportaj falan ayarlasakmı ne , Times iyi bir başlangıç olabilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5399
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 13
|
sahiden ne salaklar var ya
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
Üye numarası: #3543
![]() Karma: 5
|
ßunLardan Banada Tehdit geLdi
aMa Bisi oLmadi nedenSe |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1190
|
Bunlarda CC cok herhaLder kongra-gel-com-net-org-biz . hepsi onların.
Zone-h'de dikkatimi cektide. hihi |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1078 Yer: Ankara
![]() Karma: 12
|
Abi oda değil benim deface lerimide üstlendiler gerçi simdi kapali ama beyinsizlerin siteleri tabii diz cokcekler!!!!!!!!!!!!!!!!! Haaa bu arada waletparez ilgili kouscam o siteyi 17 Nisan 18.30 siralarinda Deface etmistim sonra index i değiştirilince bi SMURF ile tamamen ben we ekibim kapatmistik ama pis lamerler heriflerin (Smurf ile pc cokup hosting ci kapi disari atinca) firsat bilip Yok biz deface ettik felan diye bi soylenti yaymislar!!!!!!!!!!!!
Ewet bu olaya sait olan wardom üyeleri bi replay atarsa sevinirim.............!!!!!! Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=7747 Saygilarimla Spammeanddie Ethical Hacker |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
ya boşverin böyle ezikleri takılıp eğlensinler kendi akıllarınca foyaları elbet bi gün çıkıor işte ortaya!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14122
|
siteleri şu an ddos manyağı olmuş sanırım. site kapalı öünkü. yeni tasarım felan deniliyor.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3861
|
Sadece Üzülüyorum hostalan.com.... ya tamam gidin lamerleri kandırında ama sizin kadar bu işi bilen insanlar var. yarın gidem bende 6.99 & dolar vereyim. alayım ve index atayım. "bakın ey millet ben pkk sitesi hackledim". lem oduncular. siz yarın gerçek Pkk çıksa onlara kurşun atmazsanız. attık dersiniz o milletin mermisini havaya atarsınız. ne ise üzülüyorum sadece.. kendilerini mi kandırdılar yoksa milletimi heee bir arkadaş demiş ki beni tehdit ettiler.. Gül ve geç onların bana göre pkk den farkı yok. Bu millete yanlış yapan Herkes ..... dir. Bu Memleket ve içindekiler kek değil.... eueeeeeeeeuuuuueeee .. Sizlere tavsiyem. Yapmayın. Bu Memlekete yanlış yapanlar. hep cezasını hep çekmiştir. TARİH ŞAHİTTİR. onu dinleyin...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #568 Yer: morg
Karma etkisi: 10
![]() ![]() Karma: 152
|
exploid
http://www.panathinaikos-gr.net burada hostalan.com dan ![]() Name Server: NS1.HOSTALAN.COM Name Server: NS2.HOSTALAN.COM Status: REGISTRAR-LOCK Updated Date: 24-apr-2005 Creation Date: 22-apr-2005 Expiration Date: 22-apr-2006 ke$ke yunan hosting kuLLansaLardı ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #6573 Yer: izmir
![]() Karma: -22
|
saat 22.20 itibarı ile grup sitesi çalışmıyor euheuheuhe üstlerinemi gittiniz nettniz
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #3479 Yer: Hell
|
Alıntı :::
Web sitemize karşı türk ve kürt hacker ların saldırmasından dolayı hosting değiştirmek zorunda kaldık tüm ziyaretçilerimizden özür dileriz.. Diyorlar kendileri... Ya herifler dos delisi oldu yada buda bir tür pazarlama yöntemi ... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #498
|
hahaha bırakın eğlensinler yaa alayı lamer bunların bide grup kurmuşlar hahaha hiç güleceğim yoktu domain reglemekse olay ben hergün regliyim sorun deil kendi serverıma yönlendirip alın hackledim diyim :P sallayın gitsin hepsini kendilerini bişey zannediyolar
Saygılar... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #4192
Karma etkisi: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2383
|
"www.thsgroup.org birde bas bas bağırıyolar esas bunnarın siteyi indirmek lazım"
Demiştim nitekim indirmişler helal olsun hiç güleceğim yoktu. zuhahaha |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1903