TOR ile IP mi değiştirdimmi sizce,yardım Pls .Sn.arkadaşlar bu konuda bilgisi olanların yardımı ve aydınlatmasına ihtiyacım var ! Şimdiden teşekküreler... Ben sitenin birinde bir ankete katıldım.Ama bu ankete oylama vermek 2 saat aralığı ile olyurdu.ben TOR prog.kullnarak
Konu termik54 tarafından açılmış, 476 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
TOR ile IP mi değiştirdimmi sizce,yardım Pls . konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 476. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #156645 Yer: Bursa
Karma etkisi: 185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18002
|
Sn.arkadaşlar bu konuda bilgisi olanların yardımı ve aydınlatmasına ihtiyacım var ! Şimdiden teşekküreler...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=212660 Ben sitenin birinde bir ankete katıldım.Ama bu ankete oylama vermek 2 saat aralığı ile olyurdu.ben TOR prog.kullnarak sürekli oylama edebildim. Şimdi sorum şu : 1-) bunu TOR ilemi yapabildim yoksa siteyi her İE açıp 1 oyladım kapatıp yeni İE açtım yine oyladım.Bu cookies leri İE nin İnternet seçeneklerinden Cookies leri her açıp kapamada sili işaretleme işlemi mi oldu; YOKSA ; TOR işini yaptı mı dersiniz .Yaptı derseniz O sitede mesaj yazmak istediğimde ise benim IP mi aynen ''Your IP'' niz diyordu mesaj yaz da ?!! Ve de IP doğru idi ?!!! Ewet şimdi acaba ne oldu dersiniz ben kendimimi kandırıyorum sizce, Tor ile gizlendim diye?(TOR u kurup çalıştırdığımda ! Succesfull ! yazısını gördüm pls |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #142496 Yer: İzmir
Karma etkisi: 1554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 154997
|
tor da kendiliğinden ıp değiştirmez sana gelen ıp leri tıkladın mı o ıp oluyo
torun normal versyonu böyle eğer sen ms dos olanını diyorsan olabilir otamatik ıp değiştirmiş olabilirsin ama ben ms-dos olanda hiçbir zaman gizlanamedim ve ıp benim ıp di Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=212660 yani ben becerememiş olabilirim acaba sen hangisini kullandın ms-dos olan mı yoksa normal paket halinde olanımı? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #156645 Yer: Bursa
Karma etkisi: 185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18002
|
Ms-dos 1.7 Mb. lık olanı kararsız sürümünü. Tor has succesfull .... yazısını gördüm.
Sen ne tavsiye edersin bildiğin varsa daha iyi önerin varsa cevab bekliyorum Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
ip ve cookie kontrolü varsa anket forumunda,sen ikisinide aşmış görünüyorsun...
ip yi değiştirip cookieleri temizlemeseydin muhtemelen oy kullanamayacaktın,yada tam terside geçerli... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #142496 Yer: İzmir
Karma etkisi: 1554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 154997
|
toru kullan derim en iyisi yada ultra surf 8.9 var son sürüm olarak portable oldugundan usb bellek te kullan derim ama en iyisi tor derim ben
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #229098 Yer: herhangı bıyer
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadasım tor ındırdım ama degiştiremedım nasıl kullanılır usdat bı anlatırsan yada em ail atarsan cok sevinirim bıldıklerımı bende anlatırım sana Dikkat
newbie_bulut |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| i e, i p, pls, tor, yardım |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|