tr.gg sitelere index atmaArkadaşlar tr.gg sitelere indec atmak şimdi daha kolay www.bedava-sitem.com a giriş yapıyoruz ordan sitene giriş butonuna basıp sitemize giriş yapıyoruz ordan once extralara girip yeni extra ekleye basıyoruz ve introyu
Konu cheRap tarafından açılmış, 2774 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #406491 Yer: imdeyim
Karma etkisi: 800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 79745
|
Arkadaşlar tr.gg sitelere indec atmak şimdi daha kolay www.bedava-sitem.com a giriş yapıyoruz ordan sitene giriş butonuna basıp sitemize giriş yapıyoruz ordan once extralara girip yeni extra ekleye basıyoruz ve introyu seçiyoruz karşımıza bi metin belgesine benzer bi şey çıkıcak ordan kaynak a tıklıyoruz ve o metın belgesıne indeximizin kodunu yapıstırıyoruz ve tekrar kaynaga tıklayıp asagıdan kaydet diyoruz EMEGE SAYGI Bİ TEŞEKKURU FİLAN HAKEDIYORUZ
![]() |
|
|
|
|
#2 | |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #349908
Karma etkisi: 256
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25373
|
Alıntı:
(bknz: en kısa yoldan nasıl lamer olabilirim) (bknz: nasıl lamer olunur) index felan ne ugrasıon ![]() Düzenleyen UWI : 11-01-2010 at 01:49. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Bölüm içeriğini karıştırdınız sanırım konu kapalı...
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| anne ben lamer oldum, bedava sitem, index basma, nasıl lamer olunur, tr.gg, tr.gg index atma, tr.gg siteler |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| tr.gg sitelere nasıl index çakılır ?_ | LeGRunT | Yardım | 4 | 30-05-2011 14:10 |
| index atma | muratlove | Web Hacking ve Güvenlik | 16 | 19-08-2006 20:08 |
|
|