TRojan Downloadları Ve açıkLamaları!(Progentv2.0Puplic Edition,Prorat(resimli anlatımMail Hackta işinize yarayacak Trojenlerin kullanılışını bu topicte açıklamaya çalışacam arkadaşlar ProAgent V2.0 Public Edition Download için Burdan (http://www.spyinstructors.com/show.php?name=Products&wiev=ProAgent) Bu serverı sadece hedeflediğiniz bilgisayarda ya da bilgisayarlarda çalıştırmaya dikkat edin.
Konu babcan tarafından açılmış, 4052 kişi tarafından görüntülenip, 23 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
TRojan Downloadları Ve açıkLamaları!(Progentv2.0Puplic Edition,Prorat(resimli anlatım konusundaki toplam yorum: 23, okunma sayısı: 4052. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5933 Yer: li
Karma etkisi: 7003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699373
|
Mail Hackta işinize yarayacak Trojenlerin kullanılışını bu topicte açıklamaya çalışacam arkadaşlar
ProAgent V2.0 Public Edition Download için Burdan Bu serverı sadece hedeflediğiniz bilgisayarda ya da bilgisayarlarda çalıştırmaya dikkat edin. Server çalıştırıldığında belirlediğiniz ayarlar doğrultusunda size mailler göndermeye başlayacaktır. Gelen maillerdeki kriptolu bölümü farenizle kopyalayın ve Builder üzerindeki "Decryptor" butonuna tıklayarak açılan yeni pencereye yapıştırın. İşlem sonucunda açılan yeni pencerede farede ki kriptolu veriyi kriptosuz olarak göreceksiniz ilk Trojenimiz Proagent şimdi kurulumuna yani server i oluşturmaya gelelim ilk önce dosyamızı Adresten Download ediyoruz Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=25035 1- Proagent i çalıştırın 2-"Send Menu" bölümünden size gönderilecek olan mailde yer almasını istediğiniz bilgilerin kutularını işaretleyin Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=25035 3-Daha sonra "Options" bölümünden serverinizin hedef bilgisayarda çalıştırıldığında yapmasını istediğiniz işlemleri belirleyin. 4-"Server Icon" kısmında serverınıza uygun bir simge belirleyin.(Jpeg) 5-Serverınızı bir dosya ile birleştirmek istiyorsanız "Bind with File" ı seçin ve birleştirilecek dosyayı belirleyin 6-Sağ alttaki "Create Server" butonuna tıklayın. ve serveriniz oluştu demektir Prorat Download Prorat Pro Group tarafından yazılmış bi tür remote programıdır. internet ortamında bağlı bir bilgisayarla bağlantı kurmanıza yarar.. Öncelikle rar dosyası içinden çıkan Prorat.exe dosyasını çalıştırın. Dil seçimi bölümünden istediğiniz dili belirleyebilirsiniz.programın alt kısmında kur butonunu tıklayın öncelikle çıkan menüde Prorat server oluştur seçeneğini seçiniz ilk başta sağ en üstte bilgi ayarlarına giriyoruz ordan mail icq vs bigilerimizi giriyoruz.. Daha işimiz bitmedi ikinci kademe serveri oluştur demeden once Genel Ayarlara giriyoruz Burda Server portu şifre ve serveri göndereceğiniz kişiye vermek istediğiniz nick name bölümü vardır server portunu zaten resimden görüyorsunuz...karşıdaki kişi serveri açtıktan sonra ve sizin mailinize bilgisi geldikten sonra onun bilgisayarına bağlanmak için kulanacağınız şifreyi atıyorsunuz ondan sonra nicname (kurbana vermek istediğiniz ismi) kısmını doldurun.. Ondan sonra 3. kademede dosya birleştir bölümünde hangi dosyayla birleştirip göndermek istiyorsanız ki bu tabiki Jpeg/resim dosyası ) olacak onunla birleştiriyorsunuz 4. kademede server simgesi seçiyorsunuz ki buda en doğal olarak jpeg simgesi olacak eğer serveri Jpeg bir dosyayla birleştirmişseniz... En son olarak sağ alt köşede server oluştur diyoruz...Serverimiz prorat dosyasının içinde kuruluyor..Serveri kesinlikle bilgisayarımızda açmıyoruz..Ve oluşturduğumuz serveri kurbana yolluyoruz...mail yolu ile gondereceğiniz için size tavsiyem serveri zipleyip yollamanızdır..bu sayede rahatça gönderebilirsiniz.. Son bir uyarı olarak bazı mail adreslerine özelikle mynete server bildirisi gelmemektedir..Yahoo ve hotmail tercihiniz olsun kurban bu serveri kendi bilgisayarında açar açmaz size server bildirisi gelecek ve iş size kalmış şifrenizle bilgisayara çivileme dalmada... Bol şanslar (Prorat Tan alıntıdır) bilmeyen ve ögrenmek isteyen ler için sanırım biraz klavye ile bogusacagız en güzel ve en iyi oldugunu düşündügüm prorat ı anlatıcam zaten mantık hep aynı sadece kalıte farkı var ilk önce bununla ne yapabilirz onu anlatalım mail icq şifreleri pc format keylog screenshot registy ayarları ve daha bır cok sey pekı kurban a bunu nasıl yedırecegız.. 1.icq yoluyla serverı atarsın (pc yi hiç bilmeyenler yer) 2.exejoınerle birlestirir öyle atarsın (dikkatsiz kullanıcı yer) 3.downloader özelligi ile atarsın bunu karsı pc antivürüs ün özelligine göre bazısı yer bazısı yemez 4.mail yolu ıle atabılırsınız (cogu maıl örn.hotmail direkt serverı tanıyıp bloc luyor) ProRat programımız ProConnective ag arkasındakı pc lere baglanmak ıcın gereklı cıkıcak ilk önce dil secenegını türkce yapın öncelikle programın en gerekli özelliklerini anlatım acınca ekranda ip (karsı pc nın ip sini yazacagımız kısım) port gerek yok 5110 da kalsın r kutucugu ProConnective için gereken durumlarda kullanılır pc bilgisi karsı pc hakkında en gereklı bılgılerı lısteler uygulama o an calısan uygulamaları lısteler hata msj geyik bir özellık kullanmayın kıllanmasın viktim chat karsı pc ıle chat yapmak ıcın önerılmez d.yonetıcısı karsı pc de ne var ne yok bakabılırsın download ve upload yapabılırsın keyloger karsı pc klavyede kullandıgı butun tusları gosterır goruntu al karsı pc ekranda ne gorurse sende gorursun şifreler karsı pc de kayıtlı butun sifreleri alır onlıne edıtor server bilgilerini güncellemek için olustur karsı pc ye gonderıcegmız serverı yapmak ıcın gereklı buton Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=25035 önce server yapalım olustura basın acılacak menuden server olustur a gelın acılacak munuden degısmesı gerekenler sırası ıle bilgi ayarlarından ProConnective bildirimini etkınlestıra genelde gerekmeyen ag arkasındakı pc ye gıreceksenız ve ıp adresınız sureklı aynı ıse kullanabılırsınz kullanımı kutuyu işaretle assagıya donuk ok ısaretıne bas mail bildirimini etkınlestır ben kullanmıyorum ama gerekıse dıye sölüyorum karsı pc ye attıgınız server pc her acısta bu maıle gereklı bılgıler gonderıcek ip adresı kurban bılgılerı vs vs icq pager kesınlıkle gercek ıcq numaranızı yazın pc her acılısta ıcq nuza bır pager gelıcek ve onlıne olan kurbanın o ankı ıp sını verıcek cgi bilidirimi kutuyu kaldırın gereksız ıkıncı bölüm genel ayarlar burda degıseceklerı yazıyorum server sifresi sizden baskası baglanmasın o kurbana dıye degıstırmekde fayda var ve egerkı tek bır kısıde yogunlasmıcaksanız 192.168. gibi iplerden bildiri gönderılmesın ı ısaretleyın digerleride keyfı olarak düzenleyin en altta kı server simgesi istediginiz simgeyı koyabılırsınız dosya ıle bırlestır serverı her hangı bır dosya ıle bırlestırebılırsınız dikkat edecegiiniz tek sey birlestireceginiz dosya nın uzantısı exe olmalı server uzantısı cok gereklı degıl exe de kalabılır en son olustur a basın ve serverınız prorat dosyasının ıcıne olusturuldu sakın sız kendınızde acmayın (egerkı bır sekılde acarsanız prorat programının ana sayfasında sag yukarda supurge resmı var acın ve ıkı tusada basın bulunan serverı kaldırır) bu olusturdugunuz dosyayı bır sekılde karsıya gönderın ve acmasını saglayın actıkdan sonra ıcq ya bıldırım gelecek orda yazan ıp yı kopyalayın ve programın ana menudekı ıp yazan yere yapıstırın baglan deyın şifre ekranına olustururken gırdıgınız sıfreyı yazın ve olay bıtmıstır artık o pc her sekılde sızın elınızde ne yapcagınız tamamen sızın ınsıyatıfınızde egerkı icq pager yada maıl yoluyla ıp gelıyor fakat baglanmıyorsa ıkı sebebı var 1.ag arkasında 2.su an vıctım onlıne degıl Düzenleyen babcan : 03-09-2005 at 00:10. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #26945 Yer: [216.32.89.142]
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 679
|
da bu meret antivirüslere takılıyor
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Banned
Üye numarası: #8391 Yer: SaMSuN
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1026
|
Alıntı:
kesinlikle katılıyorum takılıyo EMEĞE SAYGI paylaştığın için sağol |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16461 Yer: c:/windows/system32
![]() Karma: 9
|
anti lere yakalanmasın diye ayrıetten ayarlar yapılabiliyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
Üye numarası: #8391 Yer: SaMSuN
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1026
|
anlatta bizde bilelim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34742
![]() Karma: 10
|
Peki nasıl IP ögrenebilirim hocam?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
Bide şeyi merak ettim orda ip bölümüne kendi kimizi mi yazacaz?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
ProRatı birine soktum ancak ip si gelmedi mail e sadece ProRat v1.9 Client Test Message geldi.ICQ olmadıgındanmı?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28607 Yer: Nirvana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 245542
|
Proratı keşke anlatmasaydın çok sıktı artık.Hem bütün antivirüsler tanıyo onu
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #5933 Yer: li
Karma etkisi: 7003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699373
|
bazen firewallerden geçebiliyor %50 ihtimal denemeye değer!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33664
|
kardeş güzel bişey emekde vermişsin öle görünüyor..
ama bişi anladıysam namertim.. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1668
|
eyvallah pek bişi anlamıyodum ama yazından anladım bişiler =)
çok saol kardeş |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1668
|
ama bişi sorcam ProAgent V2.0 Public Edition Download için Burdan demişsin burdan hangisini indircez yahu ? =)
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #30978
|
ya kardeş aline sağlık ta bak bunu ben başka yerdede okudum ve hep aynısı ağ arkasındaki bilgisayarlara bir çözüm bulunamadı.bilen birisi anlatsın bilmiyorsanız hiç uğraşmayalım yada başka bir çözüm yolu üretelim.çünkü işe yaramıyor prorat ile sadece ben kendi ağımdaki bilgisayara bağlanabildim diğer hiç bir bilgisayara bağlanamıyorum mail adresime ip lerde geliyor online olduğundanda eminim ama pc ye giremiyorum neden .sözüm bilen kişilere burası paylaşım sitesi bilgilerimiz paylaştıkça çoğalır.hadi arkadaşlar.bi yardımcı olun.isteyen msn den ulaşabilir ufukevcimen@hotmail.comsaygılar
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #685
|
Selam Ya Çok Acele Öğrenmem gereken bir soru var çünkü bir anda bütün programlar gittib bende yani çalışmıyor ya bu mesela Prorat'ı kullanmak için C++ yüklü olmasımı lazım ? bilgisayar proratı açmaya çalışınca '' ! Cannot execute "C:\DOCUME~1\KULLAN~1\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.652\P roRat.exe" '' diye bir hata veriyor bunu nasıl çözebilirim bilen varmı ayrıca icereload diye bir program vardı onuda denedim aynı hatayı verdi lütfen yardım edin ben basic bir öğrenciyim hehehhe
kendinize iyi bakın güze insanlar ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|