trojan , keyloger yardım pleasea.s arkadaşlar ben kendime keyloger hazırlamaya çalıştım hazırlayamadım benim için hazırlarsan ız sevinirim bide hiç bir şeyle birleştirmeyin birleştimeyi nasıl birleştirileceğini yazın hotmailime kişinin tüm şifreleri gelsin şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Konu bssalex tarafından açılmış, 83 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2011
Üye numarası: #553063
Karma etkisi: 787
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 78607
|
a.s arkadaşlar ben kendime keyloger hazırlamaya çalıştım hazırlayamadım benim için hazırlarsan ız
sevinirim bide hiç bir şeyle birleştirmeyin birleştimeyi nasıl birleştirileceğini yazın hotmailime kişinin tüm şifreleri gelsin şimdiden teşekkürler arkadaşlar :-[ :-[ :-[ saygılar |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
daha yanında çay kahve msn face de istermisin
![]() şaka bir yana onu kimse hazırlamaz söylüyüm bu tür şeyleri para ile yapıyorlar örn bkz : 1st ayrıca yanlış yazmışsın a.s değil s.a olacak ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Trojan Download yardım pls | darkzalim | Trojans/Viruses/Worms | 2 | 11-11-2011 23:17 |
|
|