Truva Linux Helenhttp://www.truvalinux.org/images/web_bannir_ii.png burdan indirin.. (ftp://ftp.linux.org.tr/pub/truva/truva/1.0-RC2/iso/truva-1.0-rc2.iso) Truva Linux Projesi... Truva Linux projesi, mevcut linux çekirdeği ve açık kaynak kodlu yazılımlarla masaustu kullanıcılarını hedefleyen bir Linux İşletim Sistemi projesidir. Truva Linux, %100 Türkçe
Konu rand898 tarafından açılmış, 413 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Truva Linux Helen konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 413. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #35128
Karma etkisi: 679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 66961
|
![]() burdan indirin.. Truva Linux Projesi... Truva Linux projesi, mevcut linux çekirdeği ve açık kaynak kodlu yazılımlarla masaustu kullanıcılarını hedefleyen bir Linux İşletim Sistemi projesidir. Truva Linux, %100 Türkçe desteği parolası ile yola çıkıp, ileride tüm dünyaya açılmayı hedeflemektedir. Kurulumu kolay, kullanıcı dostu, geniş aygıt sürücüleri desteği ile sorunsuz bir masaustu sistemi oluşturulması planlanmaktadır. Hedefler - Açık kaynağın gücünden yararlanarak hızlı, güvenilir, sağlam bir işletim sistemi oluşturmak. - Türkiye'de geliştirilen bir proje olarak,Türk kullanıcılarının ihtiyaçlarına gore tasarlanan, gelişime açık, teknolojik gelişmeleri takip eden bir dağıtım oluşturmak. %100 Türkçe hedefi ile kullanıcıların yaşayacaği sorunları en aza indirgemek. - %100 Türkçe hedefi ile kullanıcıların yaşayacaği sorunları en aza indirgemek. ayrıca 5 ytl yatırırsanız evinize cd gönderiyorlar.. Üreticiden : Truva Linux projesi, mevcut Linux çekirdeği ve açık kaynak kodlu yazılımlarla masaüstü kullanıcılarını hedefleyen bir Linux işletim sistemi projesidir. Truva Linux, %100 Türkçe desteği parolası ile yola çıkıp, ileride tüm dünyaya açılmayı hedeflemektedir. Kurulumu kolay, kullanıcı dostu, geniş aygıt sürücüleri desteği ile sorunsuz bir masaüstü sistemi oluşturulması planlanmaktadır. Truva Linux Kurulum Arabirimi Truva Linux, ilk beta sürümünün yayınlanmasından sonra ağırlığını kendine ozgü kurulum arabirimi için harcayacaktır. Arabirim, genel kurulum ayarlarını yaparak sistemi daha verimli kullanmanızı ve daha kolay Linux kurulumu yapmanızı hedeflemektedir. Truva Linux Yapılandırma Merkezi Truva Linux, temel sistem yapılandırma işlemlerini gerçekleştirecek bir yazılım üzerinde çalışmaktadır. Bu projeye ait ayrıntılı bilgiler yakın zamanda yayınlanacaktır. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=72101 Yenilikler : RC1 sürümü ile birlikte öntanımlı 2.6 Kernel, öntanımlı KDM teması, KDE-3.4.2, KOffice-1.4.1, Mozilla Firefox-1.5 Türkçe, Mozilla Thunderbird 1.0.7, Slapt-Get gibi yazılımlar gelmektedir. pardustan fazla farkı yok.. ben bidahaki ay indirecem.. kota doldu bu ay.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
|
ben indiriyorum yakında kendim kurulum belgesini hazırlıacam
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48413 Yer: KIRGIZISTAN/Biskek
Karma etkisi: 56
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4959
|
Buda mı yerli mal bir proje ise çok kötü olur benim isteyim ülkedeki tüm linux gönüllülerinin birlesmesi yanında daha sağlam ve gelişmiş bir linux çıkar hemde bütün güsel özellikler birinde toplanır(bu arada theKY bunun usb modemlerle sorunu yoksa indirim hala xpde çakılı kaldık)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
|
bunu daha kurmadım pardus kadar duyulmuş bi sistem değil..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|