ttnet saçmaladı modem kimliği devre dışıevdeki internetimi komşumuzla ortak kullanıyordum yani ondan çektiğim kablo ile...dün kendi evime başvuru yaptım ve bu gün elimdeki iki modemden birini bağladım Aırmax-101 olan..kurmak üzere explorer tıkladım oda ne google
Konu @kay tarafından açılmış, 614 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ttnet saçmaladı modem kimliği devre dışı konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 614. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #58477 Yer: İzmir
Karma etkisi: 16051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1604211
|
evdeki internetimi komşumuzla ortak kullanıyordum yani ondan çektiğim kablo ile...dün kendi evime başvuru yaptım ve bu gün elimdeki iki modemden birini bağladım Aırmax-101 olan..kurmak üzere explorer tıkladım oda ne google karşımda net açık... diğer modemi taktım ondada açık kullanıcı kimliğine ne yazarsan yaz direk erişim var..ttneti aradım ne iş diye şu an bilgi veremeyiz dediler bende bastırdım biraz öğrenmek doğal hakkımdır şifresiz erişim nasıl olur diye..geçici bir sorun var üzerinde çalışılıyor daha fazla bilgi veremiyoruz iyiakşamlar deyip kapattı..sorun genelmi İzmir için bilemem
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
boyle bır sorun anca ttnette olur. gülüyorum sadece ....
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|