TTNet yeni authcode decryptor scripti.on *:Snotice:*:{ ;;;Bu script sadece bilgi amacıyla yapılmıştır ve public hale getirilmiştir. ;;;Author: nuker ;;;Contacts ICQ: 10072 MSN/Mail: nukedx@nukedx.com web: www.nukedx.com if ($nick == irc.ttnet.net.tr) { if (Tanıtım kodu için
Konu nuker tarafından açılmış, 797 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
TTNet yeni authcode decryptor scripti. konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 797. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Buradaydı
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #669 Yer: Uzaklarda
Karma etkisi: 38
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3058
|
Kod:
on *:Snotice:*:{
;;;Bu script sadece bilgi amacıyla yapılmıştır ve public hale getirilmiştir.
;;;Author: nuker
;;;Contacts ICQ: 10072 MSN/Mail: nukedx@nukedx.com web: www.nukedx.com
if ($nick == irc.ttnet.net.tr) {
if (Tanıtım kodu için tıklayın isin $1-) {
.set %authcodeget $remove($remove($10,http://irc.ttnet.net.tr/authcodes/),.shtml)
.var %ml = $calc($base(%authcodeget,16,10) - $ctime + 894)
.var %codex = $right(%authcodeget,5)
.var %doit = $base(%ml,10,16)
.echo -a Decrypting data..
.echo -a %authcodeget $ctime + 894
.echo -a %ml
.echo -a %codex
.echo -a %doit
.echo -a End of data decryption..
.set %doauth %doit
.quote authcode %doit
.haltdef
}
if (Tanıtım kodu yanlış isin $1-) {
.echo -a Hmm hesapta ufak bir hata olmuş ama simdi dogru
.quote authcode $calc(%doauth + 1)
}
if (Tanıtım başarıyla tamamlandı. isin $1-) { .echo -a Kod başarıyla girildi. | .unset %authcodeget | .unset %doauth | .haltdef }
}
}
yeni authcode mantıgının scriptini yapalı uzun zaman olmustu bari paylasim dedim![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=30923 TTNet için cloner bu cloner CloneSxS in authcode ile editlenmis versiyonudur. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39359
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Çalışmıyor kardeşim bu ne bu kandırıyorsun milleti
Decrypting data.. 4387B9DE 1132549559 + 894 419749 7B9DE 667A5 End of data decryption.. - [21:05] -irc.ttnet.net.tr- Yardım için e-posta adresimiz - for support send e-mail to irc@ttnet.net.tr - [21:05] -irc.ttnet.net.tr- Tanıtım kodu yanlış ![]() - Hmm hesapta ufak bir hata olmuş ama simdi dogru Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=30923 - [21:05] -irc.ttnet.net.tr- Tanıtım kodu yanlış ![]() - Hmm hesapta ufak bir hata olmuş ama simdi dogru - [21:05] -irc.ttnet.net.tr- Bir defa daha yanlış tanıtım kodu girerseniz sunucu ile olan bağlantınız kesilecektir! - [21:05] ERROR Bağlantı Kesildi: aaaa[195.174.139.58] (Yanlış tanıtım kodu girdiniz!) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Buradaydı
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #669 Yer: Uzaklarda
Karma etkisi: 38
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3058
|
Sorun her kullanıcıda Unixtime ($ctime değeri mIRCde) farklı olmasından kaynaklıyor Server time komutu kullanmana izin vermediginde clientin bu degeriyle bakıyoruz buna cozumu bir php scriptini webe atarak sabit değeri okutmakda goruyorum zaten belirttiğim gibi bilgi amacıyla yapılmıstır
az kasarsan kendine ait + 894 degiskenini bulursun sevgili arch hakancım ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39359
![]() Karma: 10
|
Az kasacaksam authcode girip ellede sokarım botumu ne işe yaradı o zaman bu ?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16361
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29747
|
Alıntı:
kardeşşş, adam üşenmemiş kalkmış yazmış.. hatalı veya değil, çalışsın çalışmasın... daha 2 mesajın var burda adama hakaret ediyosun,, bana bak, eğer burda başka üyeliğin varsa onlan yazsana.... senin gibi böyle üyeliği olupta, teşhir olmamak için yeni üyelik alıp negatif fikrinizi yazıyosunuz.... Bu adamın buraya çok emeği var... Şuan yazdığı kodlar için allah razı olsun. en azından yabmayı düşünmüş... Düşün: yanlış yazmış, ama biri geliyor şurası yanlış diyor, düzeltip deniyorlar, başkası geliyor burasınıda düzeltelim diyor, aaaa; bi bakıyosun el birliğiyle süper bişey çıkmış.. Burası eskiden böyleydi, şuan gördüğüm kırılmalar var... Çoluk çocuk takılmaya başlamış. Ama genede wardom gene wardom. vaz geçmicem, Herkese iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|