Tuğba özayhttp://www.haberturk.com/kuturesim/tk.jpg Tuğba bol bol kitap okuyacak Tutuklu manken, sanat projeleriyle ve donanımlı kütüphanesiyle ün salmış cezaevinde gün sayacak 12.08.2007 00:21 Özay'a torpilli koğuş 11 Ağustos 2007 Cumartesi 23:54 Tuğba Özay
Konu SinneR! tarafından açılmış, 764 kişi tarafından görüntülenip, 19 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101533 Yer: Always pİİz BecAuSE İZMİTLİYİZZzzz
Karma etkisi: 9373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 936336
|
![]() Tuğba bol bol kitap okuyacak Tutuklu manken, sanat projeleriyle ve donanımlı kütüphanesiyle ün salmış cezaevinde gün sayacak 12.08.2007 00:21 Özay'a torpilli koğuş 11 Ağustos 2007 Cumartesi 23:54 Tuğba Özay torpilli koğuşa yerleştirildi. Özay, hapisteki ilk gününü böyle geçirdi... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=153137 Manken Tuğba Özay'ın, dün getirildiği Üsküdar Paşakapısı Kadın Kapalı İnfaz Kurumu'nda geceyi karantinada geçirdi. Sabah saatlerinde D Blokta bulunan ve 12 kişinin kaldığı "Memurlar Koğuşu"na yerleştirildikten sonra üzerine eşofman ve tişört giyen Özay'ın diğer mahkumlar tarafından teselli edildi. Poliste geçirdiği sinir krizi sonucu sakinleştirici hap verilen Özay'ın bu haplarına cezaevi revirindeki doktorlar tarafından el konuldu, Özay'a ilaçlarının doktorunun tavsiyesi doğrultusunda revir görevlileri tarafından verilecek. Kapalı alan fobisi olan Tuğba Özay'ı cezaevi sakinleri "canını sıkma abla, alışırsın" diye tesellî etti. YEMEK YEMEDİ Akşam yemeğine yetişemediği için yemek yiyemeyen ünlü manken sabah ise peynir, zeytin, ekmek, domates ve salatalıktan oluşan kahvaltıdan da yemedi, sadece bir bardak çay içti. PSİKOLOG YARDIMI ALACAK Özay ayrıca, Psikolog Yücel Sözer kontrolünde ortama alıştırılacak. 12 kişinin kaldığı koğuşta, daha önceden polislikten atıldıktan sonra 20 sabıkalıyla haraç çetesi kuran "Hanımağa" lakaplı Güniz Akkuş'un ve Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi'nde görev yaparken Kronik Yoğun Bakım Ünitesi'nde yatmakta olan hastaların ölümüne sebep olmakla suçlanan Hemşire Seda Yavuz da kalmıştı. KASIMPAŞALILAR GRUBU İLE KOMŞU OLDU Cezaevinde "Kasımpaşalılar" denilen geniş bir grubun bulunduğu Paşakapısı Kapalı Ceza İnfaz Kurumu,daha çok kültür-sanat projeleri, sosyal faaliyetleri ve eğitim çalışmalarıyla öne plana çıkmış bir yer. Özay, cezaevinin, belki de birçok ilde olmayacak kadar donanımlı olan kütüphanesinden yararlanma imkanı var. 1799'da Osmanlı Padişahı 3. Selim tarafından av köşkü olarak yaptırılan Paşakapısı, 1918- 1923 arasında rahibe okulu olarak kullanılmış. 1928'den bu yana da cezaevi olan Paşakapısı'nda 76 yıl boyunca erkek tutuklu ve hükümlüler kaldı. 2004'ten bu yana da sadece kadınların yerleştirildiği cezaevinde 400 kadın tutuklu ve hükümlü kalıyor. |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #69606 Yer: Cehennemin Dibi
Karma etkisi: 11526
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1151050
|
Paris hiltonun hapishane anıları için 1 milyon dolar vermişlerdi anlatsın diye larry kinge çıkmıştı bakalım tuğba özayda çıkıcak mı böyle
![]() ![]() bu arada konunun yeri güncel |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
|
nereye konuyu açacağımı kestiremedim saolasın kardeş...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #115732 Yer: Hayaller dunyası..
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 80140
|
ınanın bu dunya etme bulma dunyası..
ınsan ne ekerse onu bıcıyor.. sekıl:A = tugba ozay |
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60183 Yer: Sisli/Istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3777416
|
Oldum olası sevemedim bu kadını
çok yapmacık gelmiştir hep bana. |
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64636
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 45
|
***Özay, cezaevinin, belki de birçok ilde olmayacak kadar donanımlı olan kütüphanesinden yararlanma imkanı var.**
KİTAP MI? KİM KİTAP OKUYACAK TUĞBA ÖZAYMI GÜLERİM BEN BUNA ![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
Kaynak göremiyorum haberde.Ayrıca konu yanlış yerde açılmış.Arkadaşım bunu defalarca tekrar ediyorsun.bir konuyu açmadan önce yerini doğru seç ve verilmiş haberleri açma.
Düzenleyen vantura : 12-08-2007 at 08:43. |
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
|
bu haber werilmemiş we uyardı beni arkadaşım bende bir daha dikkat edeceğimi söyledim elimden geleni yapıyorum!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #115732 Yer: Hayaller dunyası..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 80140
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Donanım Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #920 Yer: İstanbul \ Kadiköy
Karma etkisi: 42425
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4240324
|
Fuck All Ya Bitches!.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89570 Yer: THE-END
Karma etkisi: 55070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5505555
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39813
Karma etkisi: 1447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 143803
|
makaveli kendini mi kaybetti acaba
![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21201 Yer: ßen GüzeLe GüzeL demem ! Kafam GüzeL oLmadIkçA...!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 104940
|
kadının hayatı rol kesmekti şimdi rol bitti ..!
|
|
|
|
|
#14 |
|
Donanım Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #920 Yer: İstanbul \ Kadiköy
Karma etkisi: 42425
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4240324
|
Yo Yo O Lafın Arkadasında Küfür Aramayın!.
Usa ve UK'de Bu Tarz İnsanları Eleştiren Bir Kampanya Vardı! Ordan Aklıma Geldi!. |
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108085 Yer: Evim Evim Güzel Evim
Karma etkisi: 510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 50263
|