Tuncay Güney’in 2001’deki ifadesini alıp saklayanlar kimlerdi?Tuncay Güney’in 2001’deki ifadesini alıp saklayanlar, haberdar oldukları ifadeyi bulup ortaya çıkarmayanlar; bu sekiz yılda yaşanan kötülüklere siz de ortaksınız Ergenekon’a fasa fiso, Tuncay Güney’e meczup diyenler düşünedursun, işte kayıp
Konu (-S-A-S-24-) tarafından açılmış, 267 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Tuncay Güney’in 2001’deki ifadesini alıp saklayanlar kimlerdi? konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 267. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #96972 Yer: ...................................
Karma etkisi: 30268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3025282
|
Tuncay Güney’in 2001’deki ifadesini alıp saklayanlar, haberdar oldukları ifadeyi bulup ortaya çıkarmayanlar; bu sekiz yılda yaşanan kötülüklere siz de ortaksınız
Ergenekon’a fasa fiso, Tuncay Güney’e meczup diyenler düşünedursun, işte kayıp kasette onun anlattıkları... - Veli Küçük “Hizbullah’ı başımıza Teoman Koman bela etti” dedi. “Gaffar Okan’ı Hizbullah vurmadı” diyordu. - Barzani’ye 12 bin, Talabani’ye 12 bin silah götürdük. Bunlardan altı bini PKK’dan Cemil Bayık’a teslim edildi. - Karadayı, Kıvrıkoğlu, Torumtay, Bitlis, Betir, Güven Erkaya Ergenekon’un tepesineki çekirdek kadroydu. - Tansu Çiller Veli Küçük’ü savunma bakanı yapmak istiyordu. Ama o doğrudan politikaya girmekten yana değildi. Ergenekon soruşturmasının kilit ismi Tuncay Güney'in 2001 yılında polise verdiği dört DVD'den oluşan ifadeler, beş sanık avukatına tutanak imzalatarak verildi. Ergenekon Soruşturması'nın kilit ismi Tuncay Güney’in 2001’deki ifadesinden bazı bölümler: - 1986’da babam ölünce çalışmaya başladım. Bedrettin Dalan'ın okullarına yemek dağıtıyordum. - Fethullah Hoca bir vaaz verdi, doğal olarak etkilendim. Ergenekon - Ergenekon'un çekirdek kadrosu: İsmail Hakkı Karadayı, Necip Torumtay, Teoman Koman, Rasim Betir, Nejad Müldür, Engin Hoş, Güven Erkaya, Veli Küçük, Osman Özbek. - Ergenekon sizin bildiğiniz MHP'lilerin demir dövdüğü grup değil. Amerika'nın örgütlediği bir gruptur. Ergenekon devlet dışında bir yerlerden de destek alıyor. Ergenekon'a sadece devletten değil, bankalardan, işadamlarından ve mafyadan da kaynak akıyor. - Ergenekon'un İran, Azerbaycan ve Ortadoğu'da da örgütlenmesi var. - General Küçük'ün grubunun adı Ergenekon'dur. Bütün bu askeri sivil cuntaya Ergenekon denir. Ergenekon'un Özel Kuvvetler'le arasında hizipleşme vardı, onları Amerikan uşağı olarak görüyordu. Veli Küçük - Veli Küçük'ü Ergenekon'un yöneticisi olarak görüyorum. - Veli Paşa gönüllerde taht kurmuş bir insandır. Perde arkasındaki lider olmaktan hoşlanıyordu. Ama Veli Küçük önemli bir general değildi, jandarma içine nüfuz edemezdi. - Veli Küçük'ün Kuzey Irak'ta okulu vardı. JİTEM - JİTEM Komutanı Cem Ersever'i tanımıyorum. Ersever'in JİTEM 4. Bölge Komutanı olduğunu biliyordum. Ama hiçbir zaman muhalif değildi. Kimse Güneydoğu'da kalmak istemezdi ama Cem Ersever orada kaldı. Veli Paşa Cem Ersever'i İzmit'e çağırdı ama o gitmedi. Sonra da öldürdü. Cem Ersever tarafında olanları tasfiye eden Veli Küçük'tü. Hizbullah - Veli Küçük Hizbullah lideri Hüseyin Velioğlu'nun ölmediğini söyledi. Hizbullah askerlerin kontrolü altındaydı. Küçük "Hizbullah'ı başımıza bela eden Teoman Koman'dır" dedi. - Gaffar Okkan suikastını TV'den öğrendik. Veli Paşa, 'Bu Hizbullah'ın işi değil' dedi. PKK - Abdullah Öcalan, Moskova'da teslim olacaktı. Veli Küçük, Kenya'da yapılan operasyona karşıydı. Küçük, Öcalan'ın avukatı Doğan Erbaş'la hiç görüşmedi, ben görüştüm. - PKK Lübnan'da Çevik Bir ile görüştü. Ama 1-0 yenilmiş. - Perinçek PKK'nın Türk gladyosu içindeki adamıdır. - Gazeteci Haluk Şahin, Ulusal Kanal'ın kuruluşunda Doğu Perinçek'e yardım etti. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=254804 - Yalçın Küçük, eski MİT müsteşarı Şenkal Atasagun'ın hocası Apo'nun da teorisyenidir. Susurluk - Yeşil'in Mehmet Eymür ile arası iyiydi. Mehmet Eymür'le Veli Küçük'ün arası iyi değildi. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=254804 - Abdullah Çatlı, İzmit'te Veli Küçük'ün yanına gidip gelirdi, ama Küçük, Çatlı'dan hoşnut değildi. - Veli Küçük, Teoman Koman Paşa ile ilişkideydi. Veli Paşa'nın Sedat Bucak'la da arası çok iyiydi. - Veli Küçük Yeşil için patrondu. Veli Küçük işaret etmezse kimse Yeşil'i öldürmez. Yeşil'in ölümü Veli Küçük'ün işine yaramazdı, Yeşil'in hayalet olması Veli Küçük'ün daha çok işine yaradı. - Susurluk Veli Paşa'ya ciddi darbe vurdu. JİTEM dağıtıldı. Kuzey Irak - Habur'da sınırdan geçen tankerler vardı. Gümrükçüler onları sınırdan geçiriyordu Habur'dan 12 bin silah Talabani'ye, 12 bin silah da Barzani'ye götürdük. Bu silahlardan altı bini ayırılarak Talabani’nin adamlarıyla birlikte PKK’lı Cemal Bayık’a teslim edildi. Sabancı suikastı - Sabancı cinayetiyle ilgili dosyaları bana Perinçek verdi. Sabancı cinayeti Dursun Karataş'a ihale edildi. Hedefteki isim Özdemir Sabancı'ydı. Cumhuriyet Gazetesi - Gürbüz Çapan Cumhuriyet Gazetesi'nden hisselerini alıyor. Çevik Bir, Cumhuriyet gazetesine maddi yardım yaptırdı. Bu gazeteyi bunlar mahvetti. - Veli Paşa Korkmaz Yiğit'e "Tuncay senin danışmanın olsun" dedi. O da kabul etti. Böylece bir milyar parayla işe başladım. Deniz Baykal-Tansu Çiller - Politikacılardan Deniz Baykal'a nüfusu vardı. Baykal'ın son Edebali açılımını yapmasını ve Fikri Sağlar'ı kovmasını sağladı. Ama aynı zamanda Tansu Hanım'a da göz kırpıyordu. - Tansu Çiller, Küçük’ü Savunma Bakanı yapmak istiyordu. Küçük, siyasete girmeyi hiç düşünmedi. Kaynak Düzenleyen CSergeant : 17-01-2009 at 10:57. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60756
Karma etkisi: 20134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2012412
|
Yahu kimin sakladıgı değilde hangi akılsızın bu herife inanıp karşımıza çıkardıgı daha önemli bence
![]() delinin birisi kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkararamış ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10380269
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #213152 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1444875
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hergün yeni bir şey çıkıyor karşımıza, ve sen hala deli saçması olduğunu iddia ediyorsun...nasibin bu kadarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() peygamberimizin mucizeleri karşısında da gülmüşlerdi, sen çok maharetli bir büyücüsün die....cehennemin dibini boyladıklarında anlayacaklar güldüklerinin kendi cahillikleri olduğunu...işletemedikleri akılları, kullanamadıkları duyu organları olduğunu... herkes nasibi kadarını alır ![]() NOT: peygamberimizle birilerini eş tuttuğumu düşünmeyesiniz die bu notu yazıyorum...ne yapalım, forum bu tip userlarla dolu... ![]() ![]() :Düzenleyen Amele - 3 : 17-01-2009 at 03:02. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #241550 Yer: imiz belli
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1040735
|
Bır gıla sever agzından konusayım bakalım nasıl olacak zevk verıyomu
![]() pehh habere bak.Kımden taraf tan tamam yalan haber koy .. gıtsın. ![]() Dusunerek ( Kım onca seyı okurkı zaten bellı taraf yalandır ) der kendı kendıne ![]() Düzenleyen 0010-010 : 17-01-2009 at 03:41. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|