Türk gençliğinin halidaha önceden verildimi bilmiyorum.. ama Vatan uğruna kanını akıtacak gencin haline gülemedim bile.. ezbere nesiller.. Tıklayın (http://www.youtube.com/watch?v=TzLdq1vqlNc)
Konu zekeboy tarafından açılmış, 632 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Türk gençliğinin hali konusundaki toplam yorum: 14, okunma sayısı: 632. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4825 Yer: kartal'ın penCHE'sinden
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1074
|
daha önceden verildimi bilmiyorum..
ama Vatan uğruna kanını akıtacak gencin haline gülemedim bile.. ezbere nesiller.. Tıklayın |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101692 Yer: Bir duygusuzun elindeyim
Karma etkisi: 250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 24329
|
Gençlik bittii ya.... Emeğine sağlık duyarlı yaklaşımın ve paylaşımın için teşekkürler.. verbilirsem +karma
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38875
Karma etkisi: 40
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3339
|
evet ikinizede katılıyorum. Atamızın Cumhuriyeti emanet ettiği gençlik nerde? barda cafede pavyonda nerde akşam orda sabah, okumayan, ama herşeyi bilen (!) ülke sorunlarına kafa patlatmayan, onları da geçtim derslerini de takip etmeyen hayata kadının bacak arasından bakan bir gençlik. (saldırılar için kalkanımızı da alalım. istisnalar kaideyi bozmaz
) selametle |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #36417 Yer: işimi yapabildiğim her yerde
Karma etkisi: 2815
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 280742
|
gulmek mı gerek aglamak mı karar veremedım
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68871
Karma etkisi: 306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29942
|
adam resmen secip seçip bulmuş ıslatıp ıslatıp dövecen
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #80716 Yer: bodrum / muğla
Karma etkisi: 72
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6648
|
valla arkadaslar gençligin nasıl bişi oldunu sölememe gerek yok ama aptal bir gençlik yetişiyor.. hobisi bilgisayar oyunu (knigth online) hiç bişeye merakı olmayan kendini geliştirmek için bişi yapmayan .. tasnif etmiyorum ama madem amac var hacker olmak için onun için bile bişi ögrenmek istemiyorlar .. hazırda olan seylerle millete zarar vermeye calışıyorlar..
spor yapan bir gençlik yok .. gelecekte obez insanlar yetiştirecez bu kesin .. ATATÜRK bize gençlige hitabesinde bir savasın yakın olacagını vurguluyor zaten.. kafası calışmayan , obez , eli hiçbirseye yatkın olmayan bir gençlik yetişiyorsada oda bizim sucumuz ... buraya bakın arkadaslar.. savastan sonraki 4 cü nesil.. belki bizde atalarımıza yakısır bir seyler yapamadık ama 5 ci nesilin bu gidisatını durdurabiliriz.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=127194 mal olarak cevap veren arkadslarımız için... "bastigin yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tani: düsün altinda binlerce kefensiz yatani." bu iki dize yok mu, ah ah. cok pis dokunur bana. "kefensiz yatmak" ne kadar agir bir soylem, o kadar sehit... toprak altinda senin benim yasimda gencecik insanlar... en azından bu sözleri unutmasınlar... Düzenleyen onursuck : 08-04-2007 at 13:17. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109399 Yer: im yurdum belli benim pc başı :P
Karma etkisi: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1996
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
zekeboy hert zaman anlamlı konulara parmak basar ve öledir de sahol ulewn xcankkale diyor adam bir tanesi cıkıpta mustafa kerlam atatürk demedi ya yuh ulen bizim dedeler kemikleri sızlıyor hangi ghençlikle savaş olursa cephede savaşcaz dedikleri gibi knigh le oynayarak mı kazanılcak gıcıklıhına knigt hesaplarını hackliyorum sırf bazgeçsinler diyoe paralar veriyolar yazık yazıkk bunlara allah akıl g,fikir versin canakkalede japonlara karsı savalşmışız ya böle bi rezalaet ytok okuduhunuz okulu siii...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #15371 Yer: Rize
Karma etkisi: 135
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12705
|
Ne yalan söyleyeyim ağlanacak halimize güldüm... Adam konuşacağı kişileri özellikle tipi bozuklardan (bana göre) seçmiş..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81321 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 36064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3604673
|
Demek japonlar
Demek Kenan Evren![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47450 Yer: İzmir & Yali
Karma etkisi: 1076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 106917
|
yaa arkadaslar tipi bozuk olup olmamasi önemli deil
onlarda sonucta bu ülkenin okulunda okudu dimi hadi bilemedik ortaokulu bitirmiş olsun benim 5 yasindaki kardeşim bilir anzak'larin (bu arada japon askeriymiş ögrenmiş olduk) kim oldugunu!... bunu ilkokulda ögretiyorlar ..... ben böyle geçliğin ta a.q NoT: o tarihte orada olamadigim için çok üzülüyorum we böyle hayat felsefesi 2 bacak arasi olan bir gençlikle birlikte büyüdügüm için üzüntüm 2 kat daha büyük |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95822 Yer: 1453fatih1453
Karma etkisi: 6643
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 663321
|
anzakları bilmeyen ipneleri ne yapsak yeridir haysiyetsiz insanlar !
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
gülelimmi ağlayalımmı dövelimmi sövelimmi?...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Onlarında suçu var belki ama asıl milli eğitimi bu hale getiren değerli (!) devlet büyüklerimizi ,ona destek olanları ,onlara oy verenleri saygıyla anmak lazım.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70287 Yer: İzmir
Karma etkisi: 245
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 23996
|
Devlet büyükleriyle ne alakası var bunları öğretiyorlar zaten ayrıca internet diye diye birşey var msnde yaws yazacağına girsin okusun
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|