Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Turk IRC Serverlerirc.ada.net.tr irc.alemci.net irc.alemsohbet.net irc.anet.net.tr irc.arkadaslik.com irc.asyaturk.net irc.atvtr.net irc.aychat.com irc.aytr.com irc.ayva.net irc.ayna.org irc.baysanal.net irc.benzersiz.net irc.berrak.net irc.bigsohbet.com irc.bilgi.edu.tr irc.bitanem.net irc.cafetr.com irc.canavar.gen.tr irc.cesur.net irc.cicim.org irc.chatdeyiz.com irc.chatirdat.com irc.chatmix.org irc.chatnet.org irc.coskulu.com irc.dal.net ( türk olmasada, |
|
|||||||
Turk IRC Serverler konusundaki toplam yorum: 18, okunma sayısı: 3658. |
|
|
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #17 Yer: Xonguldak
Karma etkisi: 7855
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 784350
|
irc.ada.net.tr
irc.alemci.net irc.alemsohbet.net irc.anet.net.tr irc.arkadaslik.com irc.asyaturk.net irc.atvtr.net irc.aychat.com irc.aytr.com irc.ayva.net irc.ayna.org irc.baysanal.net irc.benzersiz.net irc.berrak.net irc.bigsohbet.com irc.bilgi.edu.tr irc.bitanem.net irc.cafetr.com irc.canavar.gen.tr irc.cesur.net irc.cicim.org irc.chatdeyiz.com irc.chatirdat.com irc.chatmix.org irc.chatnet.org irc.coskulu.com irc.dal.net ( türk olmasada, bayağı türk var ) irc.darbenet.com irc.dbana.net irc.doruk.net irc.dostca.com irc.dostlarim.net irc.efes.net irc.ekxi.net irc.eniyi.org irc.esohbet.net irc.e-kolay.net irc.falim.net irc.familyirc.com irc.gediknet.com irc.geveze.net irc.gondol.net irc.gonul.net irc.gozdem.net irc.hardal.net irc.hayta.net irc.hiphoportami.com irc.hoschat.net irc.hossohbet.com irc.hosthane.com irc.illedemavi.com irc.ircdestek.com irc.ircdevi.com irc.iskoc.net irc.istila.net irc.kacik.net irc.kankachat.net irc.kankaca.net irc.kelebek.gen.tr irc.kelebek.org irc.keyifci.net irc.kralchat.net irc.kraltvnet.com irc.klavye.com irc.klavye.com.tr irc.klavye.net irc.klavyetr.net irc.kodes.com irc.kolayirc.com irc.loby.net irc.melodynet.ch irc.menzil.net Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=1150 irc.mircteam.net irc.misafir.net irc.muhabbet.net irc.muptela.net irc.mynet.com ( mirce kapalı ) irc.mynetim.com irc.netalem.com irc.ortam.net irc.parkorman.org irc.rekor.net irc.sevcan.net irc.showtv.com irc.siber.net irc.sohbet.net irc.sohbete.com irc.sohbetevi.net irc.sohbetde.net irc.sohbethane.net irc.sohbetim.com irc.sohbetteyiz.com irc.soylesi.net irc.superdunya.com irc.superonline.com ( su an kapalı ) irc.tekbir.org irc.teklak.net irc.teklan.net irc.teox.net irc.ticarichat.com irc.ticarichat.net irc.trgala.net irc.turkchati.com irc.turkeychat.net irc.turkircd.net irc.turkiye.com irc.turkocagi.com irc.turkrap.net irc.turkworld.net irc.ttnet.net.tr irc.undernet.org ( türk olmasada, bayağı türk var ) irc.unreal.gen.tr irc.vaynet.com irc.yarasam.com irc.yudum.net irc.yuzuk.net ( gonul.net Kiraladı ) irc.zalim.net irc.zindan.com.tr irc.zindann.net irc.zirvede.org irc.zorask.net irc.zurna.com irc.zurna.gen.tr |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1030
Karma etkisi: 983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 97507
|
güzel bir arşiv olmuş hoca
irc.dostca.com da bende yer alıyorum herkesi beklerim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
|
Birgün belki uğrarım
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #403 Yer: Uzay
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 14
|
irc.hossohbet.org tavsiyederim çok seviyeli bi yerdir genelde gurbeteki arkadaşlar girer
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
|
hossohbet.com sanırım sahibini hiç sevmem artis biraz
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #403 Yer: Uzay
![]() Karma: 14
|
Evt sahibi lavugun teki SERGEN ismi
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #589
![]() Karma: 8
|
TARIK irc.parkorman.org ı nerden biliyorsun? tanıdıkların varmı? yoksa 1 yerden mi duydun
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
|
Hiç bir yerden bilmiyorum bu listeyi bir yerden aldım... Ne oldu ki bir sorun mu var ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #589
![]() Karma: 8
|
Yok sorun felan sadece sahibi 1 arkada$ım tanıyıp tanımadıgını merak ettim
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
|
-=[Pekala]=-
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #672 Yer: :)
![]() Karma: 28
|
Bak tarık ircye tekrar girmeme bu başlığınla vesile oldun tüm vebali senin üstüne
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
|
Benim alakam yok IRC ile girersem bots.wardom.org giriyorum. Oda şuan giremiyorum hat kopuyor nedense
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1457
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 70
|
bunların içinde duz reklam işleyen server var mı?reklamlarımzı rahatça atabileceğimiz..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #262846
![]() Karma: 10
|
irc.teklan.us yeniden kullanıcının hizmetine girmiştir. teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #257790
![]() Karma: 10
|
Bunları nereden indirebiliyoruz ya da nasıl giriyoruz arkadaşlar ?
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|