Türk Kızılay'ı yardıma gidiyorTürk Kızılay'ı yardıma gidiyor http://img183.imageshack.us/img183/4655/kizilayoo5.jpg (http://imageshack.us) Türk Kızılayı'nın, Yunanistan'da meydana gelen felakete seyirci kalmayarak yardım için gereken tüm hazırlıklarını tamamladı. Kızılay, yapılacak yardımın ayrıntılarını verdi. Türk Kızılayı'nın, Yunanistan'da meydana gelen
Konu ESTERGON tarafından açılmış, 573 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Türk Kızılay'ı yardıma gidiyor konusundaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 573. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
Türk Kızılay'ı yardıma gidiyor Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=156341 Türk Kızılayı'nın, Yunanistan'da meydana gelen felakete seyirci kalmayarak yardım için gereken tüm hazırlıklarını tamamladı. Kızılay, yapılacak yardımın ayrıntılarını verdi. Türk Kızılayı'nın, Yunanistan'da meydana gelen felakete seyirci kalmayarak yardım için gereken tüm hazırlıklarını tamamladığı, Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali'nin, Yunanistan Kızılhaçı Başkanı'nı aradığı bildirildi. Türk Kızılayı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Yunanistan'da meydana gelen yangın felaketinin 51 kişinin ölümüne yol açarken pek çok insanı da olumsuz etkilediği hatırlatılarak, ''Türk Kızılayı, komşu ülke Yunanistan'da meydana gelen felakete seyirci kalmayarak yardım için gereken tüm hazırlıklarını tamamladı'' denildi. Mora Yarımadası dahil olmak üzere kuzey Yunanistan ve Eğriboz Adası'nda son 48 saat içinde çıkan 100'ü aşkın orman yangınından Yunanistan'ın olumsuz etkilendiğinin belirtildiği açıklamada, yangın haberinin alınmasının ardından Türk Kızılayı'nın Marmara Afet Operasyon Merkezi'ni (MAFOM) harekete geçirdiği kaydedildi. Açıklamada şöyle denildi: ''Yunanistan Kızılhaçı'ndan talep gelmesi durumunda yardım yapılmak üzere gerekli sayıda çadır, battaniye ve yardım malzemesi Yunanistan'a gönderilmek üzere hazırlandı. Yangın felaketinin meydana gelmesinin ardından Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Yunanistan Kızılhaçı Başkanı'nı arayarak taziyelerini iletti ve gerekli her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını bildirdi. Türk Kızılayı yetkilileri, Dışişleri Bakanlığı ile koordineli olarak Yunanistan'daki gelişmeleri takip etmektedirler.'' KAYNAK |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #134614 Yer: adana
Karma etkisi: 304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29937
|
En iyisini yapıyor düşene vurmak olmaz tutup kaldırmak sevptır
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Böyle günlerde insanlar birbirine destek olmalı . Aynı durumda biz olsak onlarda bize yardım ederdi diye düşünüyorum .
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47450 Yer: İzmir & Yali
Karma etkisi: 1076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 106917
|
Alıntı:
düşünüyorsunuz !.... tbr adamlar bizim boş animizi kolluyorlar siz hala yardim göndermek derdindesiniz!... http://kypros.org/CyprusPanel/cyprus/ANTI_Turkish.html http://www.argyrosargyrou.fsnet.co.uk/Violate.htm http://www.xs4all.nl/~tank/kurdish/h...lib/index.html http://www.greece.org/cyprus/index.htm örnek birkac site!.... bunun gibi size yüzlerce site verebilirim ama siz herzaman PEMBE GÖZLÜKLER ile hayata baktiginizdan bunlarda size herhangi bişi ifade etmeyecektir!..... KİMSE KİZMASİN DARİLMASİN AMA BU BENİM DÜSÜNCEM !..... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81321 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 36064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3604673
|
Daha önceki yangınlarında yangın söndürme çalışmalarına havadan yardım etmek için teklif sunmuştuk kabul etmemişlerdi.
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95822 Yer: 1453fatih1453
Karma etkisi: 6643
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 663321
|
pırakın yansın
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #102974
Karma etkisi: 7226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 721415
|
ben buna malesef diyorum
onlar ATA ' mızı ''gay'' diye gösteriyorlar.Bu konuda photo-montage ile video hazırlıyorlar. Onların askerleri ve öğrencileri törenlerde '' Ayasofya ' dan hilali indirip yerine haç ı takacağım'' diye marş sölüyorlarlar. bizde yardım gönderiyoruz... VAY HALİMİZE.... !! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3251 Yer: le Bir Ederim LAN burayı
Karma etkisi: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84672
|
yunan = katıksız ............... Onlarin deyimiyle "Türk`ün yaşadığı yer cehennemdir." diyie bir manşet le çıkmışlardı dünyaya bir ara. acaba kendilerini nerede yaşıyor
yangın yangın köküne kadar yansınlar. bizimkiler insanlık edip yardım edelim demişti onlar yok sizden gelecek felan gibisinden yorumlarılar şimdi yumurta sıkıştı. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31099 Yer: İzmir
Karma etkisi: 723
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 71508
|
Alıntı:
Ben kimseyle kardeş filan değilim.Hele ki hristiyan 100 yıldır savaştığımız bir toplum ile hiç değilim. Bırakın yansınlar.Zeusları kurtarsın olimpos köpeklerini. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47450 Yer: İzmir & Yali
Karma etkisi: 1076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 106917
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
ellerine geçen her fırsatta içlerindeki kin'i kusmaya gayret gösteren yunanlılara yardım gönderen kızılay'ın bu tavrı son derece aptalca.acaba aynısı türkiyede olsa onlar parmaklarını kımıldatırmıydı ??ayrıca doğuda ve birçok yerde şiddetli yağmur nedeniyle evlerini ve tarlalarını kaybeden kendi vatandaşımıza kızılay neden yardım etmiyor da kurtuluş savaşından kalma ve 9 eylülde izmirden denize dökülmenin acısını içinde taşıyan bu soysuzlara yardım gönderiliyor???birde kalkmışlar sözde ormaqnlarını yakanların türk mit ajanları olduğunu iddia edip yürüyüş yapıyorlar.yansın bütün yunanistan yansın.umurumda değil olamazda.unutmayın insan olana insan gibi yaklaşılır.bunlar insan değiller benim gözümde.kıbrısta yaptıklarını unutmadık. saygılarımla
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5804 Yer: Sakarya
Karma etkisi: 17131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1711158
|
biz gidecez o sorun değilde, orda hakeret edip defolun gidin istemiyoruz izi derlerse işte o adama çok koyar...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82725 Yer: paylaşılamayan yalnızlık!!
Karma etkisi: 153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14676
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98609 Yer: İstanbul / Küçükçekmece / Tepeüstü
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 597
|
Düşenin Dostu Olmaz Derler Ama Bu Türkiye İçin Geçerli Değil Türkiye Ne Olursa Olsun Her Ülkenin Felakette Yardimina Koşabilecek Bir Ülke Daha Önce Vermiştim Türklerin Yakalanan Bir PKK'Liya Nasil Yardim Ettiklerini İşte Bu Türkiye'nin İçinde Barindirdiği Milli Beraberlik Ve İnanç Ruhu Allah Türkiye'yi Başimizdan Eksik Etmesin !!!
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|