Türk Polis Teşkilâtı'nın 163. kuruluş yıldönümüPolisimizin kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Görevlerinde Allah yardımcıları olsun, şehitlerimize de Allah rahmet eylesin. Saygılar. http://www.egm.gov.tr/10Nisan2008/1.jpg Sayın Cumhurbaşkanımızın, Türk Polis Teşkilâtı'nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal'a
Konu terguden tarafından açılmış, 494 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Türk Polis Teşkilâtı'nın 163. kuruluş yıldönümü konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 494. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #59106 Yer: Karşıyaka/İZMİR
Karma etkisi: 79837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7982845
|
Polisimizin kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Görevlerinde Allah yardımcıları olsun, şehitlerimize de Allah rahmet eylesin.
Saygılar. ![]() Sayın Cumhurbaşkanımızın, Türk Polis Teşkilâtı'nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal'a gönderdikleri mesajları aşağıda sunulmaktadır: "Devletin temel amaç ve görevlerinin yerine getirilmesinde önemli sorumluluk üstlenen Emniyet Teşkilâtı'nın 163. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Başarılı bir geçmişe sahip Emniyet Teşkilâtımız, kişi hak ve özgürlüklerinin korunması, kamu düzeni ile halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda takdire şayan bir çaba içindedir. Yetkilerini yasalardan, desteğini halkımızdan alan Emniyet Teşkilâtımız ve polisimiz, demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturmaktadır. Türk polisi, her yerde ve her şartta fedakârca çalışmış, üstlendiği kutsal görevini, büyük bir hizmet aşkıyla canı pahasına ifa etmiştir. Emniyet Teşkilâtımızın ve polisimizin başarılı çalışmalarının gerisinde halkımızın desteği ve güveni yatmaktadır. Bu güveni korumak ve halkın güvenlik hizmetleri konusundaki memnuniyetini yüksek tutmak için emniyet mensuplarımızın her zaman hassasiyetle hareket edeceklerine inanıyorum. Emniyet Teşkilâtımızın ve polisimizin, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkımızla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancım tamdır. Türk Polis Teşkilâtı'nın kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimize şükranlarımı sunuyor, selâm ve sevgilerimi iletiyorum." Kaynak Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Polis Teşkilatı’nın 163. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj aşağıdadır: “Değerli emniyet mensupları; Polis teşkilatımızın 163. yılını en içten duygularımla kutluyorum. Bu vesileyle milletimizin huzur ve güvenliği için fedakarca görev yapan bütün emniyet mensuplarımıza şahsım ve hükümetim adına şükran duygularımızı ifade ediyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=202239 Biliyoruz ki mesleğiniz, yüksek bir liyakat, disiplin ve cesaret gerektirmektedir. Bütün bunların üzerinde de polislerimiz, büyük bir vatan ve millet sevgisiyle görev yapmak durumundadır. Çünkü ülkemizin huzuru ve güvenliği, dirlik ve düzeni, birlik ve beraberliği, bugünü ve yarınları güvenlik güçlerimize emanettir. Hep söylediğimiz gibi, asayişini temin edememiş bir ülkenin sağlıklı bir kalkınma atılımı içine girmesi mümkün değildir. Kalkınmanın temeli istikrar, istikrarın temeli de bir uçtan diğer uca ülkeye hakim olan huzur ve güven ortamıdır. Demokrasimizin sağlıklı bir şekilde işlemesi, hak ve hürriyetlerin korunması, adalet ve güvenin tesisi de ancak böyle bir istikrar ortamının yakalanmasıyla sağlanabilir. Geride bıraktğımız 5 yılda yaşadığımız büyük değişimde, elde ettiğimiz bütün kazanımlarda, bütün zorluklara rağmen fedakarca görev yapan polislerimizin büyük payı vardır. Memnuniyetle görüyoruz ki, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaşlaşma hedeflerine düne nazaran bugün çok daha yakın bir noktada bulunuyoruz. Emniyet teşkilatımızın her bir mensubunun şartlar ne olursa olsun görevini en iyi şekilde yerine getirecek şuur ve ahlaka sahip olduğuna inanıyor; polislerimizin çalışma koşullarının imkanlar ölçüsünde daha da iyileştirilmesine hükümet olarak özel bir önem verdiğimizi belirtmek istiyorum . Bu inançla emniyet teşkilatımızın bütün mensuplarına bir kere daha görevlerinde başarılar diliyor, kahraman şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Gününüz kutlu olsun.” Kaynak |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #140016 Yer: MERSİN
Karma etkisi: 64233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6421621
|
Hiçbir meslek grubu yoktur ki kutsal olmasın.Emek verilerek güvene değer görülen her iş takdir ile karşılanmalı, saygı duyulmalıdır...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=202239 Millet olarak güvenli ellere teslimiyetin rahatlığıyla gece ve gündüz huzur içerisinde isek,bunu Emniyet Teşkilatının sevgi dolu,güler yüzlü özveriyle hizmet veren polislerimize borçluyuz... Vatanın her karış toprağının polis kanıyla sulandığını unutmayalım.Şehit polislerimiz 10 Nisanları bir daha göremeyecek...Ey bu toprak üzerinde hakkı olan şehit polislerimiz bizler sizleri asla unutmadık sizler de bize hakkınızı helal edin... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95639 Yer: li Yamuk Orhan Pamuk !
Karma etkisi: 307
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 30169
|
şehitlerimizi saygıyla anıyıorum. ama şunuda söylemeden gecemiycem. polis teşkilatının içinde dönen oyunlar hiç bir devlet kurumundan başkasında yok. ( kızabilirsiniz şahsi fikrim ) saygılar..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37520
Karma etkisi: 241
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 23419
|
Millet olarak güvenli ellere teslimiyetin rahatlığıyla gece ve gündüz huzur içerisinde isek,bunu Emniyet Teşkilatının sevgi dolu,güler yüzlü özveriyle hizmet veren polislerimize borçluyuz... demiş arkadaşım Polislerimizin güvenliğimiz yolundaki çalışmalarına hiç bir diyeceğimiz olamaz müteşekkiriz ama bu güleryüz muhabbetini devletimizin hangi memurun dan görüyoruz ki
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=202239 onlardada bulduğunuzu söylüyorsunuz katılmıyorum Hiç bir memurumuz un sevgi dolu,güler yüzlü özveriyle hizmet vereceğinede inan mıyorum ne kadar ekmek o kadar köfte diyeyim anlaşılır herhal de |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #211206 Yer: YeniFoça !!.
Karma etkisi: 5398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 539278
|
Yıl dönümleri kutlu olsun Allah onları başımızdan eksik etmesin..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Çok polis arkadaşım var , işleri gerçekten zor biliyorum , allah kuvvet versin onlarada .
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10380269
|
Yalove - Bursa yolunda gidiyorum.
yolun belli yerlerinde radar olduğundan, bazen hızlı, bazen yavaş sürüyorum arabayı. ileride polis çevirdi.. NAH. YAN BASTK!! derken, geldiler, şeker uzattılar ve hayırlı yolculuk dileyip gittiler. 1 nisan şakası gibiydi. meğer kuruluş yıldönümüymüş.. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|