Türk Sanatı- Kaynakçalıumarım işinize yarar...
Konu canin cehenneme tarafından açılmış, 378 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Türk Sanatı- Kaynakçalı konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 378. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6072
Karma etkisi: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 77084
|
umarım işinize yarar...
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
65 sayfalık güzel bir döküman, teşekkür ederim.
Kolay gelsin. Not: Alıntı:
Ayrıca, lütfen bu tür çalışmalarda daha fazla açıklama yaparsan iyi olur. Bu bölümlere ilgi az gibi gelenilir size. Ama birçok forumda burada verilenlen dökümanlar noktasına kadar değiştirilmeden yayınlanıyor. İşte bu "wardom" un farkıdır. Kolay gelsin. Düzenleyen ESTERGON : 09-05-2007 at 23:28. Sebep: Not ilave ettim. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6072
Karma etkisi: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 77084
|
elimde bu şeklide hazırlanmış çok fazla döküman var eğer rağbet görürse diğerlerini de paylaşacağım çünkü bu dökümanlar çok fazla emek harcanarak üretildi ve o yüzden fazla ilgili olmayanlarla paylaşmak istemiyorum isteyen olursa mailine gönderebilirim...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Estergon dostuma katılıyorum bende , bu tür konular bazıları tarafından çok sevilerek okunuyor emin ol , bir taneside benim bunların .Paylaşıma devam edersen sevinirim .
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|