Türkçe ve Muhafazakar Hükümet

Bir milletin kültürünü taşıyan temel aktarım organı; onun dilidir. Bu halat, ne kadar güçlü olursa, geçmişle gelecek arasında o kadar sağlam bağ kurulur. Bizim dilimiz de Türkçe'dir. Türkçe'nin korunması ve Konu Peker tarafından açılmış, 580 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Milli ve Dini Unsurlar > Milli Unsurlar > Türkçe ve Türkçe kullanımı
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: hukumet muhafazakar turkce
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Türkçe ve Muhafazakar Hükümet konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 580.

Eski 21-03-2008, 02:03   #1
Peker
Forum Ustası

Üye numarası: #89570
Yer: THE-END
Karma etkisi: 55070 Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 
Arrow Türkçe ve Muhafazakar Hükümet

Bir milletin kültürünü taşıyan temel aktarım organı; onun dilidir.

Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=198921
Bu halat, ne kadar güçlü olursa, geçmişle gelecek arasında o kadar sağlam bağ kurulur.

Bizim dilimiz de Türkçe'dir.

Türkçe'nin korunması ve geliştirilmesi; ahlak değerlerimizi yaşatmada ve geleceğe aktarmada çok önemlidir.

Batılılara karşı olan aşağılık kompleksi yeniden hortlamış bulunuyor.

Kendimizi küçük gördüğümüz için onları taklit etmeye çalışıyoruz.

Böylece önemli bir insan gibi gözükmek istiyoruz.

İşyerlerine verilen İngilizce isimler bunun en önemli kanıtıdır.

Atatürk'ün Takımı olmakla övünen Fenerbahçe'nin yöneticilerinde bile bu kompleksi görüyorum.

Ne demek Fenerium?

Ya Fenerbahçe taraftarlarının açtıkları 'Time 2 Win've ' Republıc Of Fenerbahçe ' gibi pankartlara ne demeli?...

Ne yazık ki bu taklitçi tavır veba mikrobu gibi yayılmaktadır.

HÜKÜMET POLİTİKASI OLMALI

Fransa Parlamentosu; İngilizce’nin istilasından korkmuş ve 1994’te Fransız dilinin kullanımına ilişkin bir yasa çıkarmıştır.

Bu yasadan bazı hükümler şunlardır:

1. Anayasa’da Cumhuriyetin dili olarak kabul edilmiş olan Fransız dili Fransa’nın kimliğini ve ata mirasını belirten en önemli unsurdur.

2. Eğitim, çalışma, kamusal ilişkiler ve hizmetler için kullanılacak dil Fransızca’dır.

3. Bir malın, ürünün ya da hizmetin adında, sunuluşunda, tanıtılmasında, kullanma ya da yararlanma kitapçığında Fransızca'nın kullanılması zorunludur.

4. Yazılı, sözlü ya da görsel ve işitsel her türlü reklam ve tanıtım için de aynı hükümler uygulanır.

5. Kamu hukuku tüzel kişilerinin veya kamu hizmeti gören özel kişilerin taraf olduğu sözleşmeler, konu ve biçimleri ne olursa olsun, Fransızca yazılır.

Bu sözleşmelerde, eğer aynı anlamda Fransızca karşılığı bulunuyorsa, yabancı dilde bir deyime ya da kelimeye yer verilmez.

Türk hükümeti; bugün Fransızca'dan daha büyük bir istila ile karşı karşıya kalan Türkçe'nin korunması için derhal harekete geçmelidir.

ŞU REZALETE BAKIN

Amerikan tıraşlı, kulağı küpeli gençlerin giydikleri tişörtlerin üzerinde yazılanlara bakınız:

Sing swing and dance all night (bütün gece danset, şarkı söyle)

Revenge (intikam)

Bloody (kanlı)

Kill’em all (hepsini gebert)

Punisher (cezacı)

Kingdom (kiralık)...

Medyadaki bazı program isimleri de şöyle:

Türkish Pop
Paparazzi
Klas
Top Secret
Best of Huysuz Show
Eliminatör
Show Party
Apolitik
Arena
Abrakadabra
Mega Show
Mega Turnike
Fantastik Miss Piggy
Show Başlıyor
Playoff
Show Time
Dinazorus
Pop Ten
Objectif
Talk Show
Realty Show
Süper Turnike
Gol Show
Futboling
Süper Aile
Süper Baba
Tele Markaj
Santra
Frikik
Lider Gama
Karambol...

Ve bazı özel radyo adları:

Radio Blue
Radio Mega 17
Metro FM
Süper FM
Joy FM
Energy FM
Number One FM
Power FM
Class FM
Best FM
Show Radio
City FM...

İşyeri isimleri ise iyice çığırından çıktı.

En basit iş yerlerine, küçücük dükkanlara bile İngilizce'den aparılmış bir isim konduruluyor.

Ne yazık ki kimi okullarda Türkçe'nin yerine İngilizce eğitim veriliyor.

Sayın Başbakan!

İşte size farklı bir açılım kapısı...

Fransız parlamentosu gibi milli kültürü koruyacak bir yasayı TBMM'ye getirmenizi istiyoruz.

En azından; yabancı isim koyan işyerlerine, vergiyi zamlı uygulayarak bir yaptırım getirebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür Bakanlığı dilimizin ve bununla iç içe olan benliğimizin çürütülmesini seyretmemeli.

Muhafazakar bir hükümetin; milli değerleri muhafaza etmesi gerekmez mi?

Büyük bir merakla bekleyeceğiz...

Alntdr....
Peker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 21-03-2008, 02:16   #2
ESTERGON
Moderator

ESTERGON's Avatar

Üye numarası: #47801
Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090 ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000ESTERGON seviye: 2000
Atatürk Çalışmaları Ödülü 6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 

Türkiye de bazı belediyeler yabancı isim taşıyan işyerlerinden daha fazla
tabela ve reklam vergisi alıyorlar. Mesela 2 katı gibi.
Ancak, yukarıdaki makalenin sahibi yazar Milli Eğitim bakanından boşuna
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=198921
talepleri ve beklentiları var. Nedeni şuradaki linkte gizli.
Adamlar yabancı öğrencileri bahane edip ilkokullardaki "Andımız" ı kaldırıyorlar.
Bu bölümde politikaya girmek istemiyorum sevgili Peker, ama yazmazsam
kendimi şuçlu gibi hissediyorum.
Esen kalın.
ESTERGON Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 21-03-2008, 02:25   #3
Peker
Forum Ustası

Üye numarası: #89570
Yer: THE-END
Karma etkisi: 55070 Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000Peker seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 

Çok merak ediyorum cidden o konuda gerçek anlamda mantıklı bir cevap gelecek mi..?

Konuyu açarken muallakta kaldım son kararım bu bölüm oldu abi.

İstersen gidişata göre benim mahalleye gönder konuyu...

Saygılarımla.
Peker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 21-03-2008, 04:01   #4
karaqedi
Forum Kalfası

karaqedi's Avatar

Üye numarası: #447
Yer: αηкαяα
Karma etkisi: 193 karaqedi seviye: 2000karaqedi seviye: 2000karaqedi seviye: 2000karaqedi seviye: 2000karaqedi seviye: 2000karaqedi seviye: 2000karaqedi seviye: 2000karaqedi seviye: 2000karaqedi seviye: 2000karaqedi seviye: 2000karaqedi seviye: 2000
1stClass Üye 

işin ilginci ingilizcenin Türkiyede çok fazla el üstünde tutulup önemsenmesi..
Mesela rusların birçoğu ingilizcenin "i" sini bilmiyorlar.. acaba bize ingilizce bir avrupa ülkesi olabilmemiz içinmi bukadar empoze edildi yoksa bu yeni nesillerin yabancılaştırılmsı için bir ilk adımmıydı?

tabiki benim burda kastettigimi anlamıssnızdır sanıyorum elbette dünyada ortak dil olarak ingilizce kabul ediliyor gerek ticarette gerek sanatta insanlar bu noktada kesişiyor benim kastettigim daha çok günlük hayatın her yerine girebilecek kadar önemsenmesi..

Düzenleyen karaqedi : 21-03-2008 at 04:03.
karaqedi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 580.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları