Turkiye hakkındaki görüşlerimGecenin 4 ünde aklıma gelenleri öylesine yazdım düzenlemeden koyuyorum. kürtlerle akp liler düşman kürtler türklere düşman akpleriler dinci olmayanlara düşman akpliler kürtlerede düşman türkler hem akplilere hem kürtlere düşman bir
Konu whossyourdaddy tarafından açılmış, 77 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Turkiye hakkındaki görüşlerim konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 77. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47211
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Gecenin 4 ünde aklıma gelenleri öylesine yazdım düzenlemeden koyuyorum.
kürtlerle akp liler düşman kürtler türklere düşman akpleriler dinci olmayanlara düşman akpliler kürtlerede düşman türkler hem akplilere hem kürtlere düşman bir tanesi açık olarak gözüküyo türk kürt ikincisi gizli dinci dinci olmayan dinci ve kürtlerin geneli cahil kolay yönlendirilebilir pkk askerlere saldırıyor dinciler generalleri tutukluyor ikisinede yurt dışından destek var ortak noktaya saldırı kürtler birbirini kollayıp türklere cepe aliyor iş para siyaset beyin yıkama birbirlerini gaza getirme dinciler alkol sigara zam ahiret yaşamını düşündükleri için vergilere zam araba lüks dünyevi şeyler küçüklükten yetiştirme türkler esrar alkol sigara karı kız şöhret kürtlerin birleşme sebebi ezilme politikası dincileri bir arada tutmak için beyin yıkama küçük yaştan atatürk düşmanlığı tayip müslüman ülkelere saldırıyor yurt dışından yönetme kolay yönetim için dini kullanma ve gizli pkk destekçiliği kürtler belirli hakları kısıtlandiklari için aileleri bu şekilde yetiştiriyor ezilmemek için dinciler kısıtlamalari olduğu için aileleri farklı şekilde yetiştiriyor türkler aileleri sadece para kazanmak için yetiştiriyor türkler fazla bilinçsiz ön görüsüz yalnız herkes kendi halinde birlik beraberlik yok uzun vadede bize yetişmeleri mümkün açık düşman olan kürtlerin yetişmesi gecikebilir kapalı düşmanın lideri başta olduğu için engelleri daha hızlı aşabilir 10 yıl sonra hiç birşey eskisi gibi olmıcak istisna bir durumda zeki olanlar süreyi kısaltabilir tanıdığım bütün arkadaşlarim bütün akrabalarım bu konuda sadece yorum yapıp öbürsü gün devam etmekte lider yok bir araya getiricek kuvvet yok ve bunlar sadece iç sorun yurt dışından gelebilicek bir saldırıya karşı müslümanlarla şuanki zaman zarfında birlik olunabilir sıcak savaşın bittiği göz önüne alınarak Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=517044 irak modeli gibi arayı açtıktan sonra soğuk savaşın güzel yürütülmesi kolayca elde edilebilir bu ihtimallerin olmama koşulunda ise yabancı sermayeciler iletişim ve doğal kaynakların sahibi iletişim yoksa hiç birşey yok doğal kaynaklar ise dış borç ve ülkenin geriye gitmesi yabancı sermayecilerin bunları yapabilmesinin sebebi türkiyedeki vergiler halkın zengin olmasının istenmemesi |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Photoshop Turkiye Fırçaları (Turkiye Brushes for Photoshop) | tekne-kızı | Photoshop | 6 | 27-08-2007 22:52 |
| Republic Of Turkiye..Önemlİ..! | E-SYSTEM | Milli Unsurlar | 3 | 13-08-2007 15:04 |
| metatron | Komplo Teorileri | 1 | 04-02-2006 22:52 | |
| metatron | Komplo Teorileri | 5 | 04-02-2006 10:31 | |
|
|