turkojen konusunda yardımarkadaslar turkojen de ip nomuz sureklı degıstıgı için ip nomuzu nasıl sabıtlerız veya bunun başka bır yolu varmıdır. cunku her defasında server hazırlayım victime yedırmek baya bı zor oluyor da:
Konu Leonart tarafından açılmış, 475 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
turkojen konusunda yardım konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 475. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16633
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 8
|
arkadaslar turkojen de ip nomuz sureklı degıstıgı için ip nomuzu nasıl sabıtlerız veya bunun başka bır yolu varmıdır. cunku her defasında server hazırlayım victime yedırmek baya bı zor oluyor da: kolay gele
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24044
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 10
|
NO-İP DEN sabit bir ip alabilirsin forumda olması lazım biraz araştırırsan bulursun
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48704 Yer: in altındaki ayna....KuvvetMira..
![]() Karma: -1
|
beyler şu no-ip.com dan sabit ip almayı bi anlatın gözünüzü seviyim..ing. oldduğu için bi poh anlamıyorum...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #157317
|
a.s turkojenle ılgılı bır cok sorunuzu acıklıya bılırım bıldıgım kadarıyla ama saygılarımla
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #432548
|
ben onuda yapmayı başardım ama modem portunu açamadım: murathoca 44 yazın yutuba adam portu açıo ama aynısını yaptım : onda farklı bende farklı :S ıp olayı ise sıfır bi msn açıp hiç kullanmıcan
sadece noip için kullanıcaksın o zman işin kolay videolardan izle ören çok basit aslında,: ama port olayını anlamadım gitti :S ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|