TV Kartı nasıl kurulur?Arkadaşlar tv kartı aldım yerine taktım cd deki programıda kurdum sonrasında ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?
Konu dalkilickenan tarafından açılmış, 2600 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
TV Kartı nasıl kurulur? konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 2600. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #277051
Karma etkisi: 7889
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 788488
|
Arkadaşlar tv kartı aldım yerine taktım cd deki programıda kurdum sonrasında ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Öncelikle Tv kartını cd den kurduktan sonra Bilgisayarıma sağ tıklayarak Özellikler de ordan Donanım ordanda Aygıt yöneticisine gir ve kurulmamış ses yada video varmı ona bak çünkü Tv kartlarının bazıları cd den kursanız bile aygıt yöneticisinden de kurmanız gereklidir eğer kurulacak birşey kalmadı ise anteni bağlayıp seçeneklerden (Air yada Kablolu) seçeneğini seçiniz daha sonrada Pal-BG özelliğini seçin daha sonra'da kanal araması yapın hepsi bu
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #40803
Karma etkisi: 6852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 684482
|
antensiz nasıl çalışacak sence
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
|
Aygıt yöneticisinde kurulmamış bir tek şey var o da çoklu ortam denetleyicisi yani tv kartı
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=293435 sürücüyü yeniden yükle diyorum açılan pencerede sürücü yazılımını nasıl aramak istiyorsunuz? başlığı altında 1-Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara 2-Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara 1inci sıradakini seçiyorum , windows çoklu ortam denetleyicisi aygıtınızı yükleyemedi diyor. 2inci sıradakini seçiyorum , C yi tarıyorum çoklu ortam denetleyicisi aygıtınızı yükleyemedi,D yi tarıyorum aynısını diyor. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70654 Yer: Ankara
Karma etkisi: 14179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1417002
|
Alıntı:
tv kartının cd'sini bilgisayarınıza takın 2. seçeneği seçin ve Gözat bölümünden cd-rom'u seçiniz böyle kurulması lazım? |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|