Ubuntu 11.04 Java Problemi (Yardım)Arkadaşlar sabahtan beri tüm forum (almanca/ingilizce/türkçe) sitelerini dolaştım ama çözüm bulamadım PROBLEM:Çağrı merkezi ekranı altında java nın çalışmaması.ve tabiki başka java isteyen sitelerde ÇÖZÜM:Linux Java Yüklemesi (Yapıldı) Fakat Eksik kalan
Konu cthax tarafından açılmış, 345 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ubuntu 11.04 Java Problemi (Yardım) konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 345. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #380717 Yer: Umudun Beslendiği yer
Karma etkisi: 805
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 80265
|
Arkadaşlar sabahtan beri tüm forum (almanca/ingilizce/türkçe) sitelerini dolaştım ama çözüm bulamadım
PROBLEM:Çağrı merkezi ekranı altında java nın çalışmaması.ve tabiki başka java isteyen sitelerde Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=478496 ÇÖZÜM:Linux Java Yüklemesi (Yapıldı) Fakat Eksik kalan şu tüm forumlarda diyorki en son olarak java dizininde bulunan libnpjp2.so dosyasına firefox/plugins içşne bağ atın diyor işte burada şu komut devreye giriyor ln: `/usr/lib/firefox-4.0.1/plugins/libnpjp2.so' sembolik bağı oluşturuluyor: Erişim engellendi agent2@agent2-System-Product-Name:~$ dedi arkadaşlar yardım lütfen |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #313718
Karma etkisi: 4
![]() Karma: 10
|
Kardesim bende Ubuntu 11.04 sürümünü denedim baya bi problem yarattı sildim..SAnırım Beta sürümü oldugu icin eksikler daha giderilmemiş.Biraz daha beklemekte fayda var...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Cd/Dvd Rom Problemi (Yardım) | foreveryoung | Dizüstü / Laptop Soruları, Sorunları | 8 | 27-12-2010 22:35 |
| lütfen üstadlar yardım ubuntu wireless | burakkurdoglu | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 4 | 15-07-2009 16:26 |
| java ödevime yardım edermisiniz | shotufuk | Java | 3 | 12-01-2007 17:33 |
|
|