Ubuntu 7.10 (Linux acemilerine müjde!)http://img84.imageshack.us/img84/8466/captureqh6.jpg Linux acemilerine müjde! Linux'la tanışmak isteyen PC kullanıcıları için en sıcak sürüm olan Ubuntu yeni sürümü ile geliyor.. Geliştirici takım gidişat planını bozmuyor ve Feisty Fawn selefinden tam yarım
Konu winxpeker tarafından açılmış, 1117 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ubuntu 7.10 (Linux acemilerine müjde!) konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 1117. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
![]() Linux acemilerine müjde! Linux'la tanışmak isteyen PC kullanıcıları için en sıcak sürüm olan Ubuntu yeni sürümü ile geliyor.. Geliştirici takım gidişat planını bozmuyor ve "Feisty Fawn" selefinden tam yarım sene sonra yeni Ubuntu dağıtımını sunuyor. Yaklaşık 700 MB olan CD imajı Ubuntu 7.10 "Gutsy Gibbon" şuandan itibaren indirilebiliyor. Gerçi "Gutsy Gibbon" ne uzun vade desteği (LTS) bulunan yeni bir kilometre taşı ne de bir devrim. Sayısız yardımcı araç Linux acemileri ile ilgileniyor ve yeni sisteme geçişi rahatlatıyor. Yeni Ubuntu 7.10 2.6.22 çekirdek sürümünü temel alıyor ve yeni GNOME 2.20 arayüzü ile geliyor. 3D efektler için Compiz-Fusion paketi standart olarak mevcut. Yeni Ubuntu eklentisi ile Firefox'u ek özellikler ile donatabiliyor ve ücretsiz Flash-Oynatıcı Gnash'i kullanabiliyorsunuz. 7.10 sürümü grafiksel bir masaüstü araması, hızlı kullanıcı değiştirme, otomatik yazıcı kurulumu sunuyor ve ön ayarlı bir AppArmor uygulama güvenliğini sağlıyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=168751 Download: Ubuntu 7.10 (32-bit) Download: Ubuntu 7.10 (64-bit) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #57568 Yer: Loading.... "çok beklersin"
Karma etkisi: 1198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 118686
|
Kullansammı diyorum acaba kararsızım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
|
bence pardus veya ubuntu yükleyin hdd ye fazla bi yere de ihtiyacınız yok zaten,bendeki pardus'u hdd'de 5 gb lık bölüme kurdum sorunsuz çalışıyor,zaten tadını aldıkça daha sıklıkla lınux kullanıyor insan
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42681 Yer: ADANA
Karma etkisi: 61
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5435
|
kardesiim saulasin aciklaman içinn ubuntuu diyipp duruyodular sonunda nee olduğunu sayendee öğrendimm paylaşim için tesekkurler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11356
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 12
|
TÜrkÇe Mİ???veya TÜrkÇe Dİl DsteĞİ Var Mi????
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
Türkçe dil desteği mevcut
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40260 Yer: 35 ½
Karma etkisi: 457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44922
|
valla ben suse kurdum az önce virtual box ile çok hoşuma gitti bayıldım hatta
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #113325 Yer: Türkiye/Antalya/Merkez/Lara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20845
|
Teşekkür Ederim Ben Adrese Teslim Bir Tane 32 Bit Bir Tanede 64 Bit Versiyonunu Sipariş Ettim Malum Kota Tabana Vurdu
Aşmak İstemedim En Kısa Ama Uzun Yoldan:P Siparişi VerdimFeisty Fawn Dan Tam Olarak Ne Farkı Var Acaba Böle Masaüstü Görüntüleri Varmı? Acaba. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|