Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
Sadece 690 TL! Satın almak için özel mesaj: m3hm3t

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır. Bu sayede geç yakalanır
ÖZEL TROJAN+: Görev yöneticisinde, başlangıçta, msconfig'de,hiç bir yerde görünmez; 1490 TL'dir!

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Ubuntu Kurulumu - Resimli Anlatım

Ubuntu Kurulumu - Resimli Anlatım Bugün linux dağıtımlarından Ubuntu kurulumunu inceleyeceğiz. Linux denilince masaüstünde en popüler dağıtımlardan biri Ubuntu. ( www.distrowatch.com (http://www.distrowatch.com/)'a göre en popüleri ) Kurulumu genel olarak çok
Konu AK.RU.BE tarafından açılmış, 2311 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar > Linux > Linux Dağıtımları
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: anlatim kurulumu resimli ubuntu
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Ubuntu Kurulumu - Resimli Anlatım konusundaki toplam yorum: 10, okunma sayısı: 2311.

Eski 05-01-2008, 21:06   #1
AK.RU.BE
Forum Ustası

AK.RU.BE's Avatar

Üye numarası: #37617
Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110 AK.RU.BE seviye: 2000AK.RU.BE seviye: 2000AK.RU.BE seviye: 2000AK.RU.BE seviye: 2000AK.RU.BE seviye: 2000AK.RU.BE seviye: 2000AK.RU.BE seviye: 2000AK.RU.BE seviye: 2000AK.RU.BE seviye: 2000AK.RU.BE seviye: 2000AK.RU.BE seviye: 2000

Bugün linux dağıtımlarından Ubuntu kurulumunu inceleyeceğiz. Linux denilince masaüstünde en popüler dağıtımlardan biri Ubuntu. ( www.distrowatch.com'a göre en popüleri ) Kurulumu genel olarak çok kolay bir dağıtım. Daha önce Linux ile ilgilenmemiş birisi bile rahatlıkla kurabilir.

Öncelikle indirmek için http://ftp.ntua.gr/pub/linux/ubuntu-releases/6.06/ adresine giderek "PC (Intel x86) desktop CD" isimli başlığa tıkla**** dosyayı indiriyoruz. ( 698MB civarında. ) Nero veya benzer bir program ile bu iso dosyasını cdye yazıyoruz. Bios altından bilgisayarı cdromdan başlatmaya ayarlayıp cdmizden açılış yapıyoruz.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=183781

İlk karşılaşacağımız ekran yukarıdaki gibi. Hemen birkaç değişiklik yapalım. F2 ile dili "Türkçe" yapıyoruz. F3 ile "Türkçe Q" ve F4 ile çalışmak istediğimiz çözünürlüğü seçiyoruz. Benim 640x480x32 seçtiğime bakmayın açıldığında 1024x768 oldu. Daha sonra ekranımız aşağıdaki gibi olacak.

Enter ile devam ediyoruz, aşağıda olduğu gibi biraz sayıca fazla olmakla birlikte bazı servisler çalışmaya başlayacak.

Kabul edersiniz ki cdrom'lar sabit diskler kadar hızlı değil. Dolayısıyla masaüstü ortamına kadar açılması biraz zaman alacak. Aşağıda gördüğünüz ekran Gnome isimli masaüstü ortamı. Şu anda Linux kullanılabilir durumdadır. Eğer ağ kartınız dhcp üzerinden IP adresini almış ise internete bile girmeniz mümkün. Linux'un bu şekilde açılıp kullanılabilen hallerine live-cd yada çalışan-cd denilmekte. Sabit diske yükleme yapmadan kullanıma hazırdır. Hatta internetten yeni uygulamalar bile kurulabilir. Neyse biz kuruluma devam edelim.

İsterseniz examples isimli klasördeki çeşitli dosyaları açıp farklı uygulamaları deneyebilirsiniz.

Yukarıda masaüstünde Install isimli bir uygulamanın kısayolu bulunuyor. Çift tıkla**** kuruluma başlayabiliriz.

Açılışta Türkçe seçen kullanıcılar için yukarıda dil seçimi doğru şekilde seçilmiş olacak.

Aynı şekilde zaman dilimi seçimi de.

Burada klavyenizdeki tuşları denemeniz mümkün. Aşağıdaki ekranda gireceğiniz kullanıcı adı ve şifrenizi unutmayınız.

Aşağıdaki ekran disk bölümleme işlemlerimizin başlangıcı. Bu bölümde dikkatsiz davranmak ve birşeyleri yanlış yapmak değerli verilerinizin kaybıyla sonlanabilir. Bu nedenle dikkatli olmanızı ve nereye Linux kuracağınıza önceden karar vermiş olmanızı istiyorum. Aşağıdaki ekranda ilk seçenek seçili olarak gelecektir. Eğer öyle devam ederseniz tüm sabit disk alanı Linux için kullanılacaktır. Biz sadece bir bölüme Linux kuracağımız için alttaki seçeneği seçiyoruz ve "elle düzenleme" yapıyoruz.

Hepinizin bildiği gibi Linux için ayrı bir sabit disk bölümü gerekli olacak. Bunun için daha önceden var olan bir bölümü linux için kullanabilirsiniz veya sabit diskte önceden bölüm oluşturulmamış boş bir alan olabilir. O alana bir bölüm oluşturup, formatlanır ve Linux kurulabilir.

Benim ekran görüntümde "New Partition #4" yazan 4GB kadar bir ext3 bölüm görünüyor. Daha önce orada 4GB Fat32 yada Ntfs bölüm var olabilirdi. Bu durumda o bölümü silerek yerine Ext3 tipinde bir disk bölümü oluşturmam gerekecekti. ( Ben var olan boş alanı kullandım ) Artık Linux için Ext3 isimli dosya sisteminin kullanıldığını öğrenmiş olduk. "New Partition #3" ise linux-swap olarak bölümlenmiş. Eğer fiziksel belleğiniz ( ram ) 256MB ve daha az ise size ayrıca swap isimli bir alan oluşturmanızı tavsiye edeceğim. Bu alan şimdilik 300MB civarında olsun. Daha sonraki başka yazılarımda bunun ne amaçla kullanıldığını anlatacağım.

Burası disk bölümleri için bağlama noktalarının belirtildiği ve formatlanacak alanların seçildiği bölüm. Şimdilik Linux kurulacak alan için bağlama noktasının / olarak tanımlanmasının şart olduğunu belirtmeliyim. Linux altında Windowsta olduğu gibi C:, D:, E: gibi farklı yapılar mevcut değil. Herşey bir kök dizin ( / ) ve altındaki dizin ve alt dizinler olarak ilerlemekte. Her farklı disk bölümü de kök dizin altında bir alt dizine bağlanır. Bu bağlantılar için de bağlama noktaları belirtilir. Ancak bu şekilde diğer bölümler içindeki verilere ulaşabiliriz. Kök bölüm ve varsa linux-swap bölümün formatlama için işaretlenmiş olduğuna, diğer bölümlerin de işaretlenmemiş olduğuna emin olun!

Aşağıdaki ekranda şu ana kadar yaptığımız işlerin bir özeti görülüyor. Açıkca yazan bir cümlede bundan sonra devam ederseniz yaptığınız tüm değişikliklerin kaydedileceği yazıyor. Kısacası şu ana kadar aslında ne disk bölümleme ne de formatlama işlemleri uygulanmadı. Bundan sonra devam ederseniz bu işlemler yapılacaktır.

Aşağıdaki pencere bundan sonraki kurulumla ilgili penceremiz. İlk başlarda disk bölümleme ve formatlama işlemleri yapılacak. Daha sonra aşağıda da gördüğünüz gibi dosya kopyalama işlemleri başlayacaktır. Son kısımlarda da kopyalama dışında bazı işlemler yapılacak ve en sondaki ekran görüntüsü ile karşılaşacaksınız.

Aşağıdaki ekranda ne seçerseniz seçin sonunda bilgisayar kapanıp sabit diskten açılmaya başlandığında karşınıza bir menü gelecek buradan ilk seçenek ile Ubuntu Linux son seçenek ile ( eğer varsa ) Windows açılacaktır. Böylece Linux kurulumu sırasında eklenen bu menü aynı diskte hem Linux hem de Windows'un problemsizce bulunmasını, açılmasını sağlar.

Başlıkta da belirttiğim gibi Ubuntu için kurulumun sonuna geldik. Aslında son derece kolay kurulan bir dağıtım. ( Elbette dikkatli olunduğunda ) Masüstü dışında notebooklar için de iyi bir destekle birlikte gelen bu dağıtımı denemenizi tavsiye ediyorum. Yeni kullanıcılar için başka bir alternatif arayanlara Pardus da önerilebilir.

ALıntıdır...
AK.RU.BE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 05-01-2008, 21:22   #2
E.İskenderli
Banned

Üye numarası: #113325
Yer: Türkiye/Antalya/Merkez/Lara
Karma etkisi: 0 E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to E.İskenderli

Teşekkür Ederim
Bilmiyenler İçin Çok Güzel Bilgiler
E.İskenderli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 30-01-2008, 20:41   #3
freakslar
Çırak

Üye numarası: #55868
Karma etkisi: 0 freakslar seviye: 10

Ya ben windows varken kuramıyorum paso göçertiyor.
sürekli kök yok felan diyor.
acaba Ubuntu 7.10 i windows u olan bir bilgisayarda kurulumunu resimli anlatırmsıınız ?
şimdiden çok teşekkürler.
freakslar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 24-03-2008, 23:20   #4
E.İskenderli
Banned

Karma etkisi: 0 E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000E.İskenderli seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to E.İskenderli

ilk ubuntu/linux kur sonra windows kur

ben öyle yapıyorum

Eski 07-04-2008, 01:07   #5
cyber64
Çırak

Üye numarası: #19601
Karma etkisi: 0 cyber64 seviye: 10

Driver ler de cok sorun cikiyor.
Hatta Flash palayer bile yüklenmiyor.
Wlan olmuyor.
Kodecler olmuyor.
Bayagi zor bir ubuntuyla ugrasmak.
cyber64 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-04-2008, 01:36   #6
E.İskenderli
Banned

hiçte zor değil.

eğer donanım bileşenleriniz destekliyorsa. driverları kendisi tanıyor.
flash player genelde yüklü olarak gelir ki bende öyle olurdu.
bu zamana kadar WLAN/Eth ile ilgili herhangibi bir sorunla karşılaşmadım.
Codec'ler yüklü değil normalde. ancak eğer internet bağlantınız varsa. MP3/DAT/MOV vb dosyaları açmak istediğinizde size soruyor. Codec'leri kuriyimmi diye.

Eski 07-04-2008, 02:11   #7
cyber64
Çırak

Üye numarası: #19601
Karma etkisi: 0 cyber64 seviye: 10

Youtube de devamli olarak Flashplayer yükleyin diyor. Zaten firefox da olmayan programi otomatik olarak bulup yüklüyor. Devalarca yüklemesine rahmen videolari oynatmadi.
Bu Linux gercekten karisik bir is.
Kullanimi cok zor.
Birde Netten ögrendigime göre 4 cesit deskto la calisilabiliniyor ve bunlara gecis yapiliyor. ama ben de sadece 2 pencere aciliyor.
cyber64 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-04-2008, 11:30   #8
E.İskenderli
Banned

GNOME/KDE/XFCE Bir tanedaha vardı ismini unuttum.

Firefox size 2 tane flash player öneriyor 2'sinide yükledikten sonra. izleniyor

hiç zor değil siz uğraşmak istemiyorsunuz

Eski 18-04-2008, 21:36   #9
_BaCKDOoR_
Elit Üye

_BaCKDOoR_'s Avatar

Üye numarası: #40260
Yer: 35 ½
Karma etkisi: 457 _BaCKDOoR_ seviye: 2000_BaCKDOoR_ seviye: 2000_BaCKDOoR_ seviye: 2000_BaCKDOoR_ seviye: 2000_BaCKDOoR_ seviye: 2000_BaCKDOoR_ seviye: 2000_BaCKDOoR_ seviye: 2000_BaCKDOoR_ seviye: 2000_BaCKDOoR_ seviye: 2000_BaCKDOoR_ seviye: 2000_BaCKDOoR_ seviye: 2000
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi cyber64 Mesajı Göster
Youtube de devamli olarak Flashplayer yükleyin diyor. Zaten firefox da olmayan programi otomatik olarak bulup yüklüyor. Devalarca yüklemesine rahmen videolari oynatmadi.
Bu Linux gercekten karisik bir is.
Kullanimi cok zor.
Birde Netten ögrendigime göre 4 cesit deskto la calisilabiliniyor ve bunlara gecis yapiliyor. ama ben de sadece 2 pencere aciliyor.
Emil adam compizden bahsedio sen masaüstü ortamlarını sayıyosun
cyber arkadaş sana gelince linux biraz karışık gelebilir çünki xp kullanmak normal kullanıcıyı tembelliğe itiyor linuxda ise iş biraz daha fazla kullanıcıya düşüyor xpde sistemin nası çalıştığını bilmeden xp kullanırsın ama linuxda sistemin nasıl işlediğini bilmen gerek sana mandriva gibi kullanımı kolay bir sistem tavsiye edebilirim 4masaüstüne gelince compiz-fusion yüklediğinde 4masaüstün oluyor ewet küp şeklinde dönüp duruyosun bunun içinde biraz nette araştırma yapabilirsin önce ekran kartını kurup wine paketlerini synapticsden kur çalışıcaktır sorun olursa buraya yaz yada pm at yardımcı olalım
_BaCKDOoR_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 21-05-2008, 00:21   #10
siyah inci
Daimi Üye

siyah inci's Avatar

Üye numarası: #223499
Yer: im Yurdum Wardom
Karma etkisi: 678 siyah inci seviye: 2000siyah inci seviye: 2000siyah inci seviye: 2000siyah inci seviye: 2000siyah inci seviye: 2000siyah inci seviye: 2000siyah inci seviye: 2000siyah inci seviye: 2000siyah inci seviye: 2000siyah inci seviye: 2000siyah inci seviye: 2000

saol kardeş eline sağlık....bunu yükleditenten sonra beğenmessem ozamn yine xp geçersem kurulumda hata verirmi
siyah inci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 21-05-2008, 00:56   #11
sidar2000
Forum Ustası

sidar2000's Avatar

Üye numarası: #153443
Yer: ist.
Karma etkisi: 51352 sidar2000 seviye: 2000sidar2000 seviye: 2000sidar2000 seviye: 2000sidar2000 seviye: 2000sidar2000 seviye: 2000sidar2000 seviye: 2000sidar2000 seviye: 2000sidar2000 seviye: 2000sidar2000 seviye: 2000sidar2000 seviye: 2000sidar2000 seviye: 2000
Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder

tesekkurler...
sidar2000 Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 10, okunma sayısı: 2311.

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları