Ubuntu Linux V.4.10 ucretsi dağıtım...Arkadaşlar eğer Ubuntu Linux'u denemek isterseniz adresinize kargo ücreti bile almadan yolluyorlar. İçerisinden 1 Adet Live CD bir Adet'te İnstall Cd cikiyor. Live Cd'de hiç bir kurulum yapmadan direk olarak
Konu Kertish tarafından açılmış, 429 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ubuntu Linux V.4.10 ucretsi dağıtım... konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 429. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5877 Yer: ISTANBUL
Karma etkisi: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 681
|
Arkadaşlar eğer Ubuntu Linux'u denemek isterseniz adresinize kargo ücreti bile almadan yolluyorlar. İçerisinden 1 Adet Live CD bir Adet'te İnstall Cd cikiyor. Live Cd'de hiç bir kurulum yapmadan direk olarak cd-rom'dan işletim sistemi açılıyor.. Harddiski olmayan bir bilgisayarda bile çalışabilir. Ayrıca Live Cd'nin içerisinde Windows için Ücretsiz Open Source programlar var. (Ör: Open Office, Mozilla Firefox vb.)
Cd'den istediğiniz kadar isteyebiliyosunuz abartmadığınız sürece saygılar...Adres : http://shipit.ubuntulinux.org/ Düzenleyen Kertish : 20-03-2005 at 02:32. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|