Ucretsiz IRC Shell ArıyorumS.a Arkadaşlar 13 Yıllık IRCD Hayatıma Askerlik Ile Ara Verdikten Sonra Bunca Zamana Karşı Bi IRCD Yakışır Diye Düşünüyorum Bu Işin Ustesinden Gelebileceğime Inanıyorum Yeni Geldim Ve Elimde Var Olan
Konu ircops tarafından açılmış, 690 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ucretsiz IRC Shell Arıyorum konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 690. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #417186
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
S.a Arkadaşlar 13 Yıllık IRCD Hayatıma Askerlik Ile Ara Verdikten Sonra Bunca Zamana Karşı Bi IRCD Yakışır Diye Düşünüyorum Bu Işin Ustesinden Gelebileceğime Inanıyorum Yeni Geldim Ve Elimde Var Olan Bi Domaini Değerlendirmek Istiyorum Bana Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Varsa Özelden Yada Buradan Post Atarak Bana Ulaşsınlar Lütfen Bir An Once Kurup Ortamımı Çekmeye Çalışmak Istiyorum...Iyi Forumlar Ilgilenen Herkeze Çok Teşekkür Ederim Şimdiden Kolay Gelsin...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
|
yokmu bana yardımcı olabilecek birileri?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
galiba kimse kalmamış eskisi gibi...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #420914 Yer: barcelona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 394792
|
insan bazenleri eskiyi özler ama bilki eski hçbir zaman geri gelmez arkadas su devirde kim kime bedava bi şey yapar ki
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
boş boş post kasmana gerek yok sorunuma yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum yorum yapacak yada ahkam kesecek birilerini değil herkez haddini bilip ona göre yazarsa iyi olur.!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #429187
|
http://shells.red-pill.eu/
Free shell listesi ircd kurmak mümkün ama çoğu kısıtlamalı. Free shellerden pek irc server olacağını sanmam TL olarak 80 tl civari ortalama shell hosting fiyatı. Bu listede yer alanlar ücretsiz olmasına karşın çok kısıtlama var (Egddrop yasak Botlar yasak vb.. gibi.) Bol şans |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|