Ücretsiz SEO Kampanyası - İlk On SiteMerhaba Arkadaşlar ; Yaklaşık 6 yıldır üzerinde freelance olarak çalıştığım SEO konusunda Amerika ağırlıklı yurtdışındaki müşterilere hizmet veren firmamızı açmış bulunuyoruz . Bende uzun zamandır beklediğim bu olayın gerçekleşmesi üzerine
Konu CHAiLAK tarafından açılmış, 1064 kişi tarafından görüntülenip, 15 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1105 Yer: ISTANBUL
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1873
|
Merhaba Arkadaşlar ;
Yaklaşık 6 yıldır üzerinde freelance olarak çalıştığım SEO konusunda Amerika ağırlıklı yurtdışındaki müşterilere hizmet veren firmamızı açmış bulunuyoruz . Bende uzun zamandır beklediğim bu olayın gerçekleşmesi üzerine Hem tanıtım hem de SEO'nun iyi yapıldığı zaman nelere yaradığını gösterebilmek üzere (Kesinlikle Müşteri Kazanma Amaçlı değildir.) Wardom üyeleri arasından 10 arkadaşımızın Websitelerine Ücretsiz SEO uygulamaları ve SEO danışmanlığı yapmaya karar verdim . Yapılacak SEO çalışması sonucunda siteniz en az bir kelime veya kelime gurubunda Googleda ilk 5 sıralama listelenecektir . SEO çalışmalarımız Etik SEO ilkeleine dayanır ve ihçbir illegal teknik içermez. Tamamen Ücretsiz olacak bu SEO çalışmasına hak kazanmak isteyen arkadaşlarımızın güvenlik ve bazı diğer sebeplerden dolayı aşağıdaki şartlara kendilerinin ve sitelerinin uyması gerekmektedir . * Başvuracak Wardom Üyesinin Wardom Forumlarda En az 50 Post 'a sahip olması * Sitesinin kesinlikle Adult içeriğe sahip olmaması * Siteniz Banlanmış Olabilir Arama Motorlarından Sıkıntı Yok * Sitenizin Google PR (Gerçek) Değerinin En az 1 olması * Domainin 6 aydan yaşlı olması * Statik ve Kurumsal Sitelerde en az 30 Sayfa Forum, Blog ve Diğer Dinamik sitelerde En az 200 Sayfa içeriği olması gerekmektedir . Bu Şartlara uyan ve '' Ah bir SEO yapanımız olsaydı '' diyen arkadaşlarımızın başvurularını direkt bu başlık altına yapmalarını rica etmekteyim ... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=242249 Siteniz tüm şartları barındırıyor ve ilk on site kontenjanı tamamlanmadan başvurduysanız başka bir özellik aranmayacaktır . Site seçme gibi bir durum söz konusu değildir . Şartlara uyan ilk on kabul edilecektir . Herhangi bir karşılık aranmamaktadır . Yani Link vs istemez kısacası . Gönlünden kopan arkadaş SEO By Seoinminutes.com imzasını atarsa yeterli olacaktır ki buda şart değildir . İlk On site başvurusu gelene kadar online'ım SEO konusu ile iligli sorularınızıda PM vasıtası ile iletebilirsiniz . İlginize Şimdiden Teşekkür Ederim. |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2687 Yer: 'im şişelerin dibi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 824732
|
güzel bir çalışma olmuş düşüncede çok iyi. .. bir zamanlar kendime bir web sitesi hazırlıycaktım .. fakat yarıda bıraktım ... ilgilenen arkadaşlar kesinlikle olucaktır ...
ellerine emeklerine saglık ..ayrıca hayırlı olsun bol kazançlar. |
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
|
Spesific sevincimizi buradaki arkadaşlarla paylaşalım hemde yararımız olsun istedim . Güzel Yorum için teşekkür ederim
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #88833
Karma etkisi: 87
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8128
|
Arkadaş bu işte iyidir, sitemize yaptıgı seodan istediğimiz verimi aldık... insallah diğer arkadaşlara faydası olur...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
|
Herkesin Sitesi Galiba Google 'da ilk 5 içerisinde
Bu Arada Teşekkürler Who You AreDüzenleyen CHAiLAK : 04-11-2008 at 01:55. Sebep: Ek |
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281802
![]() Karma: 10
|
www.host.ind.in seo yaparsanız makbule geçer
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14251 Yer: İstanbul(Avrupa)
Karma etkisi: 1844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 183501
|
Merhabalar,
Referans gösterebilmeniz mümkün müdür? Ne sitenizde ne de burada bir referans göremedim. 6 yıldır bu işi yapan birisinin birçok referansı olması gerekir. Sonuçta sizin referanslarınzıı görüp güvenmeliyimki elinize pr4 sitemi teslim edeyim ve siz de benim onca uğraşıma karşın ilk 5 e giremediğim kelime grubunda beni ilk 5 e getirin ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=242249 Bir başka konu sitenize baktım ve güzel giydirilmiş bir Word Press olduğunu gördüm ve bir kaç kelime girdim google a ama kendi siteniz için başarılı bir seo yaptığınızı hissedemedim. Düzenleyen sssnakesss : 08-12-2008 at 10:14. |
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40176
Karma etkisi: 490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 48338
|
pr3 bir sitem var msnden detaylı konuşabiliriz...
pm le iletişime gecelim.... |
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #121431
Karma etkisi: 392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 38637
|
şartlarınıza uyuyor benim sitem
Düzenleyen ozeltim : 04-02-2009 at 01:39. Sebep: X |
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24862 Yer: // kız peşinde
Karma etkisi: 261
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25442
|
"Amerika ağırlıklı yurtdışındaki müşterilere hizmet veren firmamızı açmış bulunuyoruz ."
geçenlerde forumların birinde denk geldim. lawyer kelimesinde ilk 50'de çıkmak isteyen amerikalı bir firma becerebilen seo danışmanına 18bin dolar vereceğini söylüyordu. şimdi harbiden bu kalibrede bir adamsan burada ne işin var. yok hayır ben rahibe teresayım iyilik neferiyim diyorsan dişe dokunur laflar et de bizde sebeplenelim tecrübelerinde. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=242249 olay başlığı baltalamak değil kuru gürültüye mahal veremem gecenin bu saatinde. |
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #121431
Karma etkisi: 392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 38637
|
Hala bi icrat yok kardeşim pm attım !
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60756
Karma etkisi: 20134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2012412
|
Merhabalar,
benimde bir sitem var size Pm atıcam birazdan domain yaşı olarak bi sıkıntısı var sitemin, Onun dışında başka bir engelli yok umrım yakın zamanda haberdar edersiniz, |
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40176
Karma etkisi: 490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 48338
|
yanıt alan varmı merak ettim doğrusu
ayrıca şu konuyada değinmek istiyorum forumlarda paso ücretsiz seo diye başlıklar var Seo birkaç günde yapılamaz emek gerektiri diye biliyorum 1 günde sınırları zorlayarak ancak site optimize edilebilir Ayrıca ücretsiz seo yapıyorum gibi tabirler kullanılması son derece yanlış. BenceKaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=242249 Siteniz ücretsiz optimize edilir. denmesi gerekir.. Düzenleyen GANJA_M : 12-02-2009 at 08:18. |
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14251 Yer: İstanbul(Avrupa)
Karma etkisi: 1844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 183501
|
Alıntı:
Genellikle ücretsiz seo denilmez, ücretsiz seo analizi denilir. Saygılar |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60756
Karma etkisi: 20134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2012412
|
Pmden de sordum burdan da sorduk ama hala bir haber gelmedi arkadaşdan,
panelden baktım dünde online olmuş, olumlu veya olumsuz birşey yazsaydım arkadaşım neyse biraz daha bekleyelim, belkide killarmy dediğini siteyle uğraşıyordur :P |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|