Uniev.com-sosyal öğrenci sitesiSite adresi : http://www.uniev.com (domainle & içerik) Site için istenen fiyat: 100 TL Sitenin açılış tarihi: 21-Şubat-2011 Kategori, sitenin içeriği nedir: Öğrenciler arası Sosyal paylaşım, Öğrencilere yardım Günlük hit sayısı,
Konu rexwolf tarafından açılmış, 219 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Uniev.com-sosyal öğrenci sitesi konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 219. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #548154
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Site adresi : http://www.uniev.com (domainle & içerik)
Site için istenen fiyat: 100 TL Sitenin açılış tarihi: 21-Şubat-2011 Kategori, sitenin içeriği nedir: Öğrenciler arası Sosyal paylaşım, Öğrencilere yardım Günlük hit sayısı, kaynak link: Bunu elde edemedim ama günde gördüğüm kadarıyla 15 dakikada 30 ziyaretçiye kadar çıkıyor. Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 ay - O PR Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle satılıktır. Hosting dahil midir: 1 yıl hosting hediye benden. (1 GB ALAN + 40GB BW +CPANEL) Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: joomla ücretsiz lisans Yazılım lisans sonlanma zamanı: ücretsiz lisans joomla Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır yok Mecburiyetten satıyorum. 100TL ye hemen alabilirsiniz. Joomlanın içerisindeki modül ve bileşenlerin çoğunun türkçe çeviri bana aittir ve piyasada çevirileri yoktur.. Özellikle açık arttırma bileşeni. Temada bana aittir. Artisteer 3 programıyla kendim dizayn ettim renkleri grafikleri logoyu vs. Ancak kime ait olduğunu satın aldıktan sonra silebilirsiniz sorun yok. Düzenleyen rexwolf : 11-06-2011 at 20:10. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #403359
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2213
|
site su anda offline? son fiat ne istiyorsun?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "Yeni Ufuklar" Sosyal Grubu | +Zafer | Genel | 11 | 13-08-2008 23:25 |