Unreal Kurulu Serverde Admin Ol :)Bunu çok çok önceden oper yazmak için kullanıyordum :) Bunun kapalı olduğunu sanıyordum ama değilmiş demin denedim Şimdi Yapmanız gereken Unreal herhangi bir sürümü kurulu olan serverde ircop falan olmak
Konu TARIK tarafından açılmış, 2323 kişi tarafından görüntülenip, 26 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Unreal Kurulu Serverde Admin Ol :) konusundaki toplam yorum: 26, okunma sayısı: 2323. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #17 Yer: Xonguldak
Karma etkisi: 7675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 766352
|
Bunu çok çok önceden oper yazmak için kullanıyordum
Bunun kapalı olduğunu sanıyordum ama değilmiş demin denedim Şimdi Yapmanız gereken Unreal herhangi bir sürümü kurulu olan serverde ircop falan olmak zor bişi aslında ama ne yapalım biraz yağ çekin :PŞimçik /addline oper TARIK { from { userhost *@*; }; password "sifrem"; flags OoaArReDwgLkKbZtBnGNCzvH^W*; class clients; swhois "is a RooT Administrator.!!"; }; Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=1794 Şeklinde istediğinize ROOT ekleyebilirsiniz. EHu.. Şimdi Root Eklediniz. NAsıl eklenen adam root olacak. /rehash yapın /stats o ile bakın bakalım Root Eklenmişmi Neyse bunu geçelim birde link atmak için bişiler anlatayım Aynı olan aslında /addline link Irc.LinkAtilacak-Server.Com { username *; host 207.0.0.1; bind-ip *; port 6667; hub *; password-connect "Linksifresi"; password-receive "Linksifresi"; class servers; options { autoconnect; }; }; gibi yaparak istediğiniz server için linkde ekleyebilirsiniz. Linki bağlamak için ilk önce bir /rehash Sonracıma /connect irc.linkbağlancakyer.com la hemen bağlayın ehu.. Gerisi size kalmış hadi kolay gele.... NOT: Kimse bana ver diye pm atmasın yavaş yavaş Düzenleyen TARIK : 06-02-2005 at 23:58. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
|
Haaaaaa... En babasını unutmuşum admin olduk ne oldu hiç
Biraz isim yapalım demi ehu.. Mesela index atalım ircye ehueheue.. Adımız kalsın. Şimcik /addline ban nick { mask "**"; reason "Hacked By TARIK - www.wardom.org "; }; Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=1794 Yazacaksınız veee servere giren herkez atılacak ehu Daha index atacaktık demi yavv /addmotd Hacked By TARIK www.wardom.org YAz 150 tane falanki dolsun heryer heuehuee... Sonra bir /rehash iş bitti.. NOT: Yazdığım bu dökimanı öyle izinsiz falan kullanmak yasak hee ![]() İyi Çalışamalar.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
|
Yazıklar olsun insan bir teşekkür eder
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1179
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10519
|
Saol TARIK ta IRCOP olmak gerektiğinden biraz kasar içerden yardım görmek gerek
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
|
Artık orası sana kalmış
Benden bu kadar ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #422
Karma etkisi: 655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 64600
|
ne bu unreal açığı felanmı?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
|
Aslında açıkda denilmez. Bu unrealircd.conf içine kod ekliyor
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #745
![]() Karma: 10
|
güzel komutlar irc e index atmak ha :] index attikdan sonra bide /rehash -motd yazalim :]
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1484
Karma etkisi: 8
|
super bi çalışma tbrikler
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #879
|
Guzel taktik tesekkurler yedeğini aliyorum
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1406
|
Çok güzel sağol
Düzenleyen TARIK : 07-02-2005 at 14:43. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1185
|
Server yetkilisi isen hala oper yazmak için kullanabilirsin ama yetkili değilsen yazamassın 3.2 ve sonrası için konuşuyorum 3.2 öncesini bilemem.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Super Moderator
|
Bir Localop yazamaz ama bir IRC op bu komutları kullanabiliyor. ben denedim ama her versionu bilmem tabi
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1242 Yer: Bursa
|
TARIK hane oper olamadik
Permission Denied- You do not have the correct IRC operator privileges Permission Denied- You do not have the correct IRC operator privileges Permission Denied- You do not have the correct IRC operator privileges |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Super Moderator
|
Alıntı:
Hiç bişiye yetkin yoksa senden bişi olmaz ehu ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |