Upload Hızını Büyük Bir Kısım Yükseltme! % 80 / %100ingilizcedir. Türkçe anlamayan olursa anlatırız ok :) 1- start / run / regedit 2- Find the key: [HKEY_LOCAL_MACHINES/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/AFD/Parameters] (If you dont find the Parameters key inside the AFD key, u
Konu тнєвℓα¢к∂єαтн tarafından açılmış, 11594 kişi tarafından görüntülenip, 21 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Upload Hızını Büyük Bir Kısım Yükseltme! % 80 / %100 konusundaki toplam yorum: 21, okunma sayısı: 11594. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
ingilizcedir. Türkçe anlamayan olursa anlatırız ok
![]() 1- start / run / regedit 2- Find the key: [HKEY_LOCAL_MACHINES/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/AFD/Parameters] (If you dont find the "Parameters" key inside the "AFD" key, u can create it with no problems) 3- Create a DWORD key named "DefaultSendWindow" (no aspas -dunno how to say in english lol- the >>"<< char heheheh ) and put it with a HEX value of 18000. 4- Now find the key: [HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/Tcpip/Parameters] 5- Create the DWORD Key: "EnablePMTUDiscovery" (same, no >>"<< in the name) and put a decimal value of 1. 6- Restart the pc and redo the upload test ([Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]) Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] My results where: New tests = 396 kbs, 415 kbs, 408 kbs. Very nice PS.: Any1 try with another W9x OS's so i can update the post. ALINTIDIR! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #208393
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ArkadaŞim İlk Önce TeŞekkÜrlerde Bu Olayi Bİz Masil Yapacaz Bİraz Olayi TÜrkÇeleŞtİre Bİlİrmİsİn..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
1-başlat-çalıştır- regedit yaz...
2- aşağıdaki anahtara gel... [HKEY_LOCAL_MACHINES/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/AFD/Parameters] 3- yeni bir DWORD değeri oluştur adı da "DefaultSendWindow" ve HEX değeri de18000 olsun. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] 4- aşağıdaki anahtarı bul.. [HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/Tcpip/Parameters] 5- yeni bir DWORD anahtarı oluştur adı da "EnablePMTUDiscovery" olsun ve decimal değerine de 1 ver. 6- pc yi restart edip aşağıdaki linkten upload hızını test et... ([Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.]) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3237 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 3264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 325575
|
test ettm bi işe yaramadı
![]() hatta 001 düştü hız ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
regedit flan hikaye
modem önemlidir arkadaşlar kasmayınha 100mbit metro vardır o zman işe yarar ama adsl de yaramaz |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #142496 Yer: İzmir
Karma etkisi: 1554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 154997
|
Alıntı:
türkiyede iletişim %98 i bakır kablolarla peki ttnet ten başka internet şirketi adsl den başka daha hızlı internet bağlayan şirket varmı çanak antente verici ile yaparız 100Mbit işte o zaman aylık 200 dolar verecegiz sanırım biraz beni aydınlatırmısın |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
güzel paylasım eline saglık.. bunu daha önce wardomda görmüstüm...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42573 Yer: ¤ۣۜ..¤KoCaELi¤ۣۜ..¤
Karma etkisi: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 780
|
valla %80 -100 artması imkansız gibi gelio bana ama benim upload hızım max 27kb/s idi. bu ayarları yaptıktan sonra 34 e cıktı..hiç yoktan iidir..
teşekkurler... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #377415
|
benim upload hızım da ; hiç bir ayar falan yapmadan 60/70 lerde geziyor... ayar işi sakat
DDD |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Photoshop Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #166492
Karma etkisi: 15003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1499728
|
Wow Zamanda yolculuk yaptım
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #414236
Karma etkisi: 1743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 174096
|
konu 2005 te açılmış ve 2008de hortlamış sonra tekrar gömülmüş taki bugüne kadar. 3 yıl geçmiş aradan. bir dahaki sefer 2014 olacak inşallah
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #523095
|
8 mbps hız dıye aldıgım ınternet testte 6 7 cıkıyor ustune bırde upload hızım dustu bunu anlamadım gıttı boyle ayarlarda sakat gelıyor bana bırde konu hortlasın dıye yazdım bunu bır dahakı yorum heralde 2014 te olcak bu sefer
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3142
Karma etkisi: 8
|
benim buna ihtiyacım var ama güvenlik açığı oluşur diye korktum.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #215827
|
arkadasım ellerine saglık öncelikle arastırıp paylastın icin ufak bi arastırma yaparsanız yada regeditten az anlıyrsanız zor bi olay deyil aslında ama genelde win7 lerde orjn olyr ben down hızımı hic bise yapmadan 800-bazen hotfileden 950 goruyor ama orjn i 8 bit
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Misafir Üye
Üye numarası: #
arkadaşlar upload hızı adsl hızınızı arttırdığınız zaman düşer.bu telekomun bir oyundur
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|