UploadTurkeY|Resim Upload ServisiDeğerli Wardom üyeleri, Yakın zamanda açtığım resim upload sizlere tanıtmak istiyorum UploadTurkeY tamamen kendi yağıyla kavrulan daima kalıcı olacak bir resim upload servisidir İmageshack gibi dünya çapındaki sitelerle yarışma gibi
Konu SabotePSP tarafından açılmış, 84 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
UploadTurkeY|Resim Upload Servisi konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 84. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #459805
Karma etkisi: 603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 60108
|
Değerli Wardom üyeleri,
Yakın zamanda açtığım resim upload sizlere tanıtmak istiyorum Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521512 UploadTurkeY tamamen kendi yağıyla kavrulan daima kalıcı olacak bir resim upload servisidir İmageshack gibi dünya çapındaki sitelerle yarışma gibi bi derdimiz yoktur. Tek amacımız en azından Türk internet kullanıcılarının imageshack yerine bizim kendi halindeki resim upload servisini kullanmaları: Kapanması gibi bir durum yoktur.Resimlerinizi sitemize güvenle upload edebilirsiniz. Resimlerin saklanması süresi Adult olmadıkça sınırsızdır www.uploadturkey.tk |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| *Torrent Sitelerinde Ratio Ve Upload Yükseltme Yöntemi |Videolu Anlatım| | Myhtness | Dosya Paylaşım Programları | 11 | 23-10-2011 00:42 |
| DavS [ IIS DATA EXPLOIT ] Programı İle Deface Tekniği ve FSO Upload!!! | Dark_Angel | Web Hacking ve Güvenlik | 54 | 24-06-2011 22:43 |
| Imagenic.net Resim Upload Servisi 1.Yılında Yeni Tasarımıyla | Carpathia | Ücretsiz Hizmetler | 0 | 03-06-2009 17:49 |
| Hepsi biyerde UPLOAD araci | DepReSiF | Programlar | 0 | 10-06-2006 18:11 |
|
|