usnscv.exe yeni nesil keylogger sorunsalıSelamlar arkadaşlar, Bugün kullanmış olduğum antivirüs programı ''usnscv.exe'' bir uygulamanın internete bağlanmaya çalıştığını tespit etti ve doğrudan benim komutum ile erişimi engelledim. google'da taratınca ''Yeni nesil Türk yapımı keylogger'' şeklinde
Konu maranzona tarafından açılmış, 175 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
usnscv.exe yeni nesil keylogger sorunsalı konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 175. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #87367
Karma etkisi: 24737
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2472918
|
Selamlar arkadaşlar,
Bugün kullanmış olduğum antivirüs programı ''usnscv.exe'' bir uygulamanın internete bağlanmaya çalıştığını tespit etti ve doğrudan benim komutum ile erişimi engelledim. google'da taratınca ''Yeni nesil Türk yapımı keylogger'' şeklinde birkaç bilgi çıkıyor. Birçok forumda zararlı olduğu yönünde bilgiler varken bazı forumlarda ise zararsız olarak nitelendiriliyorlar. Bazı yerlerde ise ''trojan Buzus'' diye bir bilgi daha var yani tam bir bilgi karmaşası hakim. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=519339 C:\Documents and Settings\Elenores\Local Settings\Application Data klasörü altında bulunuyor. İşin enterasan yanı dosya oluşturma tarihi ise sadece birkaç saat önce. Oluşturma saatinde herhangi download yaptığımı hatırlamıyorum. ![]() Aşağıda ise virüs total ve jotti sonuçları var. ![]() ![]() Bu konu hakkında bir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba? Dosyayı henüz silmedim ne olduğunu anlamadığım için, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Not: Windows Xp Sp3, Avira Security Suit, Zemana Antilogger, Keyscramble ve Kaspersky password manager kullanmaktayım. Son olarak bilgisayarımı Norman Malware ile tarattım ancak herhangi bir sonuç alamadım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Combofix ile tarama yapın, ardından güncel antivir adlı antivirus yazılımı ile taratın problem çözülür. Sanırım warloggera ait bu exe ismi, emin değilim ama super trojanlardan biriside olma ihtimali var.
Exe'yi upload edip yollarsan inceleyebilirim senin için. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #87367
Karma etkisi: 24737
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2472918
|
Alıntı:
sizin gibi üyeler wardom'a değer katıyor emeğine sağlık Konuda hatırlamadığımı belirtsemde orijinal gibi gözüken bir siteden yapmış olduğum download sonucunda bilgisayarıma bulaşan bu exe'den Combofix ile kurtulmuş bulunmaktayım. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Türkiye'nin yeni nesil imamları... | JaS33N | Güncel | 0 | 22-09-2008 07:04 |
| qin | Qin | Donanım Haberleri | 0 | 19-05-2007 17:04 |
| Mr.666 | Oyun Konsolları | 3 | 21-11-2006 01:09 | |
| Yeni Nesil Network Kavramları Üzerine | Hayal@ | Networking - Ağ Güvenliği | 2 | 04-09-2005 01:01 |
|
|