Üye olup Anketi tamamlayan herkese 0.50$ paypal ödeyeceğim!arkadaşlar verecegim siteye üye olup anket tamamlayan arkadaşlara 0.5$ paypal göndericem. Üye olurken ülke olarak Austria seçin ve googleden austira ile ilgili bir adres ve posta kodu bularak yazın sorun
Konu bym tarafından açılmış, 172 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Üye olup Anketi tamamlayan herkese 0.50$ paypal ödeyeceğim! konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 172. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #376211
Karma etkisi: 212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20902
|
arkadaşlar verecegim siteye üye olup anket tamamlayan arkadaşlara 0.5$ paypal göndericem.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=481399 Üye olurken ülke olarak Austria seçin ve googleden austira ile ilgili bir adres ve posta kodu bularak yazın sorun olmaz. ondan 1 - 2 gün sonra anket geliyor Site ismi marketegent üye olmayan arkadaşlar pm ile davetiye istesin yolliyayım anketi yaptıgı anda 2€ siteden 0.5 $ de benden alıcak.. Ben şuan 4.5 euro kazandım paypal ile ödeme istedim 2 gün içinde yollayacaklarmıs. Yolladıkları anda resmide koyacagım. Sağdan soldan resim bulup koyarak sizleri kandırmak istemedim. Ama güvenilir bir site bundan emin olun. DAvetiye için pm gönderin mail adresini yazmayı unutmayın davetiyeyi mail olarak göndermem lazım, normal likle bazen sorun çıkıyor. Üye olanlar 1- 2- 3- 4- 5- 6- . . . . . |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir Üye
Üye numarası: #
serhanorak@ davetiye yi gönderirsen mennun kalırım...
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Herkese 0.06$,Beterz'e Referalimden Uye Olan! | pusat84 | Çöp Kutusu | 7 | 01-03-2010 21:42 |
| Herkese Ücretsiz İnternet Verilecek!!!! | Boss+ | Güncel | 17 | 16-10-2009 21:43 |
| PayPal Shop Maker 3.1.0.0 | hackers_kral | Programlar | 2 | 27-06-2008 17:43 |
|
|